Life
Večeře pro pravé labužníky: Lasagne se žampiony na víně
Žampiony, bílé víno a římský kmín – to je kombinace, která snad nikdy nezklame. Dobrá je do rýže, ale nejvíc stejně...
Reklama
Outdoorová vychytávka: Jídlo, které se samo ohřívá
Vydrží čerstvé tři roky, je bez konzervantů, dokáže se samo i ohřát a má skvělou autentickou chuť. To jsou základní...
Reklama
Držte si klobouky, tohle je srílanský tuk-tuk
Ulice je tak plná, že se musím pečlivě koukat, kam šlapu. Protože jsem běloch, očividně turista, každý se na mě zubí a...
Reklama
Polévka z pohankové krupičky zasytí i s málem kalorií
Polévky z krupiček jsou hodně variabilní. Nejlepší jsou ale vždycky na másle s kořenovou zeleninou. Opražená krupička...
Šest nejpozoruhodnějších míst Austrálie
Duchové na skále Uluru, nevšední svět vodních živočichů a ptáků, stavba technického zázraku, deštný prales na písku,...