Life
Držte si klobouky, tohle je srílanský tuk-tuk
Ulice je tak plná, že se musím pečlivě koukat, kam šlapu. Protože jsem běloch, očividně turista, každý se na mě zubí a...
Reklama
Polévka z pohankové krupičky zasytí i s málem kalorií
Polévky z krupiček jsou hodně variabilní. Nejlepší jsou ale vždycky na másle s kořenovou zeleninou. Opražená krupička...
Reklama
Šest nejpozoruhodnějších míst Austrálie
Duchové na skále Uluru, nevšední svět vodních živočichů a ptáků, stavba technického zázraku, deštný prales na písku,...
Reklama
Je jenom Buddha a pak pár set dalších bohů
„Jsem buddhista. Modlím se ale i k Bráhmovi, Višnuovi a Šivovi, Ganéše a Sarasvatí,“ svěřil se mi srílanský tuk-tukář,...
Na zahřátí: fenyklovo-mrkvová polévka
Mrkvová polévka patří u nás už dnes spíše k těm známějším, zato fenykl mnoho kuchařů sice zná, ale využívá spíše jen...