I když to tak poslední dobou vůbec nevypadá, jaro je už dávno v plném proudu. Tedy alespoň podle kalendáře. Chladné...

Jak je možné, že maso, které po tisíciletí naši předci lovili a jedli, je právě obviněno z nejděsivějšího onemocnění...

Oleje používáme běžně v kuchyni či v péči o pokožku. Ale co když jsou využitelné i jinak, než jsme zvyklí? Co znamená...


Nedávné výzkumy naznačují, že snaha o neustálé pozitivní pocity nemusí být často nejlepší možnou variantou. Ve kterých...

Jedná se o novou metodu, která vznikla na základě mnohaleté práce Naomi Feil. Validace představuje specifický přístup...

Z lékařských výzkumů vyplývá, že každý třetí dospělý jedinec buď nepřijímá dostatek hořčíku, nebo jej jeho tělo neumí...

Někdy to vypadá, jako kdyby syndromem vyhoření trpěl v naší společnosti prakticky každý. Jste-li jen unavení z práce,...

Svět našeho dávného předka neznal téměř žádné všední úkony: lov, orba, setba i sklizeň, příprava potravy, očista,...

Lidé, kteří se otužují, snáze zvládají změny teplot. I když onemocní, příznaky jsou mírné a rychle odezní. Podle...

Černý čaj je pro mnohé z nás věrným společníkem, který nás každé ráno doušek po doušku probouzí. Jenže i tento nápoj...