fbpx

Udělejte si ve vašem životě pořádek a pročistěte vzduch, aby k vám mohla plynout síla a příležitosti

Zveřejněno: 16. 2. 2019

Nastává období 1-Cimi (Smrt), ve kterém je dobré se ponořit do tvorby svého budoucího života. Toto období potrvá do 26. února. Zbavte se všech zbytečných věcí, které již dlouhodobě nepoužíváte a které vám zabírají jen místo.

Darujte lidem věci, které již nenosíte nebo prodejte těm, kterým by se mohly hodit. Udělejte si ve vašem životě pořádek a pročistěte vzduch, aby k vám mohla plynout síla a příležitosti. Navštěvujte nová místa a povídejte si s neznámými lidmi a uvidíte, jak vás život bude bavit. Když však budete příliš lpět na tom, co je již ukončené, může to být období smutku a lítosti.

Jasnost přináší úlevu

Po období Rákosu, kdy jste se měli naučit být flexibilní i pevní zároveň, abyste využili všech možných příležitostí, nastal čas, kdy máte být ve svém jednání rozhodnější. Již není prostor na kompromisy. Ukončete vše, co ve vás vyvolává zmatek a smíšené pocity. Svou pozornost nasměrujte tam, kde cítíte, že je to pro vás příznivé. Naučte se říkat věci tak, jak je doopravdy cítíte. Jasnost přináší úlevu a osvobození. Bez akce se však nic nestane a momentální problémy se budou více prohlubovat.

Zaměřte se i na své finance a pravidelně si zapisujte své výdaje a příjmy.

Na úrovni tělesné se zaměřte především na zdravou výživu a fyzické cvičení. Vyzkoušejte nové způsoby stravování a navštěvujte různé skupiny, které se zabývají očistou těla a mysli. Možná zjistíte, že starý způsob, který jste zastávali, již nepřináší takové účinky, a tak je nutné se posunout dál. Jelikož jsme v čase Vodnáře, který přeje přátelství, můžete se na těchto kurzech seznámit s novými lidmi, kteří vás mohou podporovat ve vašich budoucích cílech. Zaměřte se i na své finance a pravidelně si zapisujte své výdaje a příjmy. Každý večer udělejte rekapitulaci dne a vzpomeňte si, za co všechno jste utráceli.

Smiřte se s minulostí

V rovině mysli se zaměřte především na změnu svého myšlení. Kvalita vašich myšlenek určuje kvalitu vašeho budoucího prožívání. Pracujte s afirmacemi a pozitivními prohlášeními. Buďte vytrvalí, protože jste možná roky používali svou mysl způsobem zcela opačným. Smiřte se se svou minulostí, ale hlavě si uvědomte, že důležitá je přítomnost, která utváří vaši budoucnost. V práci nastavte druhým jasné hranice, aby ostatní věděli, co od vás mají očekávat. Častou chybou je nejasná komunikace, která vyvolává spoustu domněnek a následně mnoho nepochopitelných situací.

Buď budete žít extaticky a v plné síle, nebo si budete stěžovat na těžký život.

Na úrovni vztahů může dojít k mnoha výrazným změnám, které nemusí vypadat na první pohled zrovna pozitivně. Věřte však v nekonečnou moudrost života a pozorně se dívejte, co se doopravdy děje. Možná budete muset z některých komplikovaných vztahů vystoupit, abyste se mohli pohnout dál. Vnímejte různé skupiny lidí, které se něčím zabývají a navštěvujte ty, které ve vás vyvolaly zvědavost a zájem. Je možné, že potkáte nové přátele, které vás budou na vaší cestě mnohem více podporovat než ty stávající. Nebojte se tedy nových kontaktů a užijte si vzrušení při poznávání nového.

Žijte naplno

V rovině ducha nastal čas, kdy je dobré zabrat na plné obrátky. V tomto období máte dvě možnosti. Buď budete žít extaticky a v plné síle, nebo si budete stěžovat na těžký život. Ponořte se do všeho, o čem víte, že má být změněno, a neunikejte do činností, které jsou podružné. Často se během tohoto období ptejte: „Existuje něco, čeho bych na smrtelné posteli litoval?“

Pokud ano, rozhodněte se to ihned vyřešit, protože nikdo neví, jak dlouho v tomto životním snu budete. Stejně jako nevíte, co se stane zítra, nevíte, kdy přijde váš čas. Proto žijte tak, jako byste měli druhý den zemřít. Často si představujte, jak umíráte s pocitem naplněnosti a dobrého života. Každý má jinou představu toho, co je dobré, a tak se zaměřte na svou vlastní vizi, která vychází z vašeho srdce.

Související…

Únorová předpověď astrologa: Potkávejte se a poslouchejte
Robert Policar

Kombinace znamení Cimi, Vodnáře a Ryb ukazuje na to, že byste se měli zaměřit hlavně na změny ve vztazích ke svým přátelům a svému duchovnímu vývoji. Doporučuji navštívit různé skupiny, které se věnují osobnímu růstu. Najděte to, co je vám nejbližší a kde se cítíte nejpřirozeněji. Život je v neustálém pohybu, a tak se nepodivujte nad tím, proč některé věci nefungují jako minule. Vnímejte život jako sen a nechte se vést. Svou minulost uctěte a buďte vděční za všechny minulé zkušenosti, protože bez nich byste to nebyli vy.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Co je potřeba změnit?
  • Lpím na něčem jen z principu?
  • Co je právě teď to nejdůležitější?
  • Dokážu se změnit?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Žijte jen přítomností.
  • Jděte vstříc svým nejodvážnějším snům.
  • Poděkujte minulosti za vše, co vám přinesla.
  • Navštěvujte nová místa a poznávejte nové lidi.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...