fbpx

Jaké jste znamení? Přečtěte si, jak se vám bude dařit a do čeho se máte pustit v druhém měsíci tohoto roku

Zveřejněno: 2. 2. 2019

Začal druhý měsíc roku 2019 a stále se (a to i co se týče teplot) ocitáme v období zimy. To je dobrý čas nejen na snění, ale i pro posezení s přáteli někde v hospůdce nebo i pro uspořádání sešlosti u vás doma. Setkávejte se s různými lidmi, ale zároveň si nové přátele dobře vybírejte, protože na vás budou mít v budoucnosti velký vliv. Rovněž si připomeňte své vize a rozhodněte se jim vyjít vstříc s velkou rozhodností a vášní. A teď už se podívejme, jak to v únoru budou mít jednotlivá znamení.

Berani: Organizujte večírky

Zvláště v prvních dvou třetinách února se opřete do organizování různých akcí, na kterých se můžete setkat nejen s vašimi starými přáteli, ale i s novými. Dávejte si však pozor, jaké lidi pozvete, protože ne každý je tak spokojený sám se sebou jako vy. Mohli byste se někoho nechtěně dotknout, a tak se naučte trochu taktu. Na druhou stranu se můžete ukázat v plné síle a druhé inspirovat vaší vlastní vášní k určitým záležitostem.

Přineste druhým do života víc radosti a rozesmějte je svým typickým břitkým humorem.

V poslední třetině měsíce atmosféra trošku ztěžkne, protože se do mnoha situací budou dostávat hluboké a složité emoce, které mohou komplikovat určité vztahy. Snažte se o co největší jasnost, a když to nepůjde, věnujte se jednoduše tomu, co vás naplňuje. Přineste druhým do života víc radosti a rozesmějte je svým typickým břitkým humorem.

Býci: Vyzkoušejte něco nového

V prvních dvou třetinách února se nebojte vyrazit do nové společnosti. Seznamujte se s novými lidmi, protože vám mohou nejen rozšířit nové obzory, ale zároveň vám mohou účinně pomoci v oblastech, na kterých vám záleží. Přestože raději dáte na vše osvědčené, udělejte výjimku. Především rozvíjejte výhodná obchodní spojenectví, která se často uzavírají na různých večírcích a setkáních. Buďte inovativní i v oblasti intimity a vyzkoušejte něco netradičního.

Pěstujte své vnitřní ticho a napněte uši, abyste slyšeli hudbu sfér.

V poslední třetině měsíce se vám zřejmě hodně zlepší nálada, protože Slunce vstoupí do vašeho harmonického znamení Ryb. Zajděte na nějaký koncert nebo se rozhodněte meditovat někde v přírodě. Pěstujte své vnitřní ticho a napněte uši, abyste slyšeli hudbu sfér.

Blíženci: Neutíkejte od povinnosti

V prvních dvou třetinách února se můžete doširoka rozmáchnout. Potkávejte se se všemi svými přáteli, kteří vás někam pozvou. A zřejmě těch oslav nebude zrovna málo. Dávejte si pozor na svou peněženku, protože občas zmatkujete i ve vlastním domově. Užívejte si přátelského setkání s druhými a seznamujte se s lidmi, kteří vám rozumí a podporují vás. Zrovna vy vedle sebe nepotřebujete někoho, kdo vynáší soudy na váš úkor.

Znamení Ryb probouzí spoustu nejasných emocí, což není zrovna něco, v čem byste rádi dlouhodobě setrvávali.

V poslední třetině měsíce se nemusíte cítit zrovna ve své kůži, protože Slunce vstoupí do vodního znamení Ryb, které probouzí spoustu nejasných emocí, což není zrovna něco, v čem byste rádi dlouhodobě setrvávali. Na druhou stranu je to skvělý čas pro čtení psychologické literatury.

Raci: Osvoboďte se od traumat

V prvních dvou třetinách února se zkuste odvážit navštívit jinou společnost lidí, než na kterou jste zvyklí. To už samo o sobě může být velmi stresující. Nelpěte na starých vazbách, které už nefungují, a raději zkuste dát šanci jiným lidem, kteří vám mohou ukázat zcela jiný pohled na život. Navštěvujte různé semináře, kde můžete vyléčit svá zranění z minulosti. Možná v sobě objevíte ještě větší schopnost druhé chápat a emocionálně léčit.

Velmi jasně uvidíte, s kým se můžete vídat častěji a s kým raději ne.

V poslední třetině měsíce dostanete sílu ukončit veškeré negativní vazby, které jste si vytvořili k určitým lidem. Velmi jasně uvidíte, s kým se můžete vídat častěji a s kým raději ne. Doba to nemusí být jednoduchá, ale bude velmi osvobozující.

Lvi: Inspirujte druhé

V prvních dvou třetinách února se zaměřte na bohatý společenský život. Můžete být na koni, pokud se nebudete bát ukázat, co ve vás je, což obyčejně zvládáte přímo na jedničku. Ne všichni jste však sebevědomí lvi a někteří z vás se to musíte ještě naučit. Dovolte si projevit svou vrozenou sílu a vezměte život do svých rukou. Jen si dávejte pozor, abyste nebyli příliš zatvrzelí ve svých názorech, protože tak byste mohli zbytečně přijít o velmi výhodné příležitosti a kontakty.

Přestože jste obvykle iniciativní, vyzkoušejte taktiku vyčkávání. Nechte prostor druhým a nespěchejte na ně.

V poslední třetině měsíce se stáhněte a ponořte se do svých pocitů. Přestože jste obvykle iniciativní, vyzkoušejte taktiku vyčkávání. Nechte prostor druhým a nespěchejte na ně. A omezte vazby, které ve vás budou vyvolávat příliš velký emocionální zmatek.

Panny: Otevřete se inovacím

V prvních dvou třetinách února se zaměřte na svůj pracovní kolektiv a nové pracovní metody, které se vám nabízejí. Vaše prozíravost a odbornost je obvykle velmi často vyhledávána, protože tak dobře pracovat s detaily umí jen málokdo. Naučte se víc důvěřovat sami sobě a spojte se s kolegy, kteří vaše schopnosti vidí a připomínají vám je. Často se tolik zaměřujete na chyby, že zapomenete, v kolika věcech vynikáte. Otevřete se novým trendům a buďte flexibilnější.

Možná se vám někteří lidé budou záměrně vyhýbat, a tak mohou narušit váš nastavený systém.

V poslední třetině měsíce vás čeká zkouška víry, protože jste se dostali do poloviny vašeho osobního roku. Možná se vám někteří lidé budou záměrně vyhýbat, a tak mohou narušit váš nastavený systém, což vás rozruší, nebo se zapletete do pocitů druhých a nepochopíte, proč to daná osoba řeší tak komplikovaně. Buďte trpěliví, ale zároveň buďte ochotni tyto vztahy přehodnotit.

Váhy: Rozšiřte své kontakty

V prvních dvou třetinách února se můžete cítit obzvlášť skvěle. Buďte ochotni s druhými více spolupracovat a hodně choďte na různé akce, kam budete zváni. Rozhodně neseďte jen doma, což někteří z vás dělají moc rádi. V tomto čase, se po vás chce větší flexibilita, která může nést výrazné plody, pokud se rozhodnete jít vstříc svým úspěchům. Budete prověření ve svých diplomatických dovednostech, a tak si dávejte dobrý pozor, abyste někomu neslíbili něco, co nemůžete splnit.

Naučte se větší rozhodnosti, která vám následně může pomoci v mnoha sférách vašeho života.

V poslední třetině měsíce se atmosféra zklidní a vy se můžete s radostí vrátit více sami k sobě. Na druhou stranu budete stejně donuceni řešit určité problémy, které nechcete vidět. Naučte se větší rozhodnosti, která vám následně může pomoci v mnoha sférách vašeho života.

Štíři: Odhalte tajemství spolků

V prvních dvou třetinách února se můžete střetnout s prvními výzvami vašeho osobního roku. Někteří lidé kolem vás se mohou chovat ztřeštěně, a tak se na ně raději neupínejte, ani jim neubližujte. Možná budete mít tendenci se lidí stranit, ale dobře uděláte, když  do společnosti vyrazíte. Zaměřte se na různé skupinky, které se potajmu potkávají a mají pocit, že řeší něco důležitého. Máte prozíravé vědomí, a tak vám neuniknou jakékoliv detaily. Rovněž se věnujte různým inovacím, a to jak v osobním, tak v profesním životě.

Když někomu ublížíte, v nějaké rovině vlastně ubližujete sobě, přestože to není na první pohled zřejmé.

V poslední třetině měsíce se dostanete do svého živlu a velmi výrazným způsobem můžete proměnit svůj život k lepšímu. Zbavte se všech zlozvyků, které škodí vám nebo lidem kolem vás. Když někomu ublížíte, v nějaké rovině vlastně ubližujete sobě, přestože to není na první pohled zřejmé. Mohou se dít různé zázraky, a tak mějte oči otevřené.

Střelci: Pořádejte poutě

V prvních dvou třetinách února nastává pro vás velmi pozitivní čas, kdy můžete rozšířit nejen okruh vašich žáků nebo přátel, ale zároveň k vám mohou plynout myšlenky, které vám usnadní dosavadní život. Potkávejte se třeba s cizinci nebo inspirativními inteligentními lidmi, kteří vám mohou dát další podnětné cíle, jež ve vás vyvolají novou životní vášeň. Buďte flexibilní i pevní zároveň. Nenechte se převálcovat názory jiných skupin lidí, protože jsou to ve své podstatě jen lidmi vytvořené myšlenky. Probuďte svůj oheň a nebojte se šířit váš jedinečný pohled na život.

Buďte ochotni ukončit vše, o čem víte, že vám škodí.

V poslední třetině měsíce vás čekají první vážnější zkoušky na vaší cestě, kterých si však mnoho z vás možná ani nevšimne, protože jste většinou nezlomně pozitivní i v těch nejtemnějších chvílích života. Buďte ochotni ukončit vše, o čem víte, že vám škodí, a podpořte svou duchovní cestu, která je pro vás tak důležitá.

Kozorozi: Reorganizujte

V prvních dvou třetinách února se zaměřte především na inovace jak ve svém zaměstnání, tak ve vašem osobním životě. Přestože jste od přírody spíš samotáři, vyplatí se v tento čas pravidelně chodit do společnosti. Dejte si za cíl, abyste aspoň jednou týdně navštívili určitou skupinu lidí, která se zabývá novinkami ve vašem oboru. Přestože máte velmi pevné názory, s druhými se nehádejte, ale naslouchejte jim, i když budete mít pocit, že toho víte víc. Poučte druhé a sami se naučte naslouchat názorům druhých. Pamatujte, že ve více lidech se toho víc zvládne. Pokud vás něco zaujme, ihned to vyzkoušejte v praxi.

Zbavte se všech předsudků, které vám již neslouží, a otevřete se zvláštním náhodám života.

V poslední třetině měsíce se atmosféra pro vás uklidní a vy se můžete zaměřit na svou spirituální stránku, tedy pokud v tyto věci věříte. Jestli jste spíš materiálně založení, dovolte si jít aspoň na koncert vážné hudby nebo na něco, co vám povznáší mysl. Zbavte se všech předsudků, které vám již neslouží, a otevřete se zvláštním náhodám života, které ke konci měsíce budou jen zesilovat.

Vodnáři: Oslavujte život

V prvních dvou třetinách února se zaměřte především na sebe a novou vizi, kterou jste si určili nebo teprve určíte. Pozvěte své přátele na oslavu a otevřete se i novým kontaktům. Možná naleznete další přátele, kteří vám pomohou i s vašimi odvážnými projekty. Je důležité druhé seznámit s tím, co plánujete, protože tak vytváříte prostor pro spolupráci. Dávejte si však pozor, jaké lidi si nakonec připustíte k tělu. Obchodní vztahy musí mít v sobě ještě něco navíc. Přátel zřejmě máte hodně, ale spolupracovat můžete jen s některými.

Vaše nápady často předstihují dobu, ale velké umění spočívá v dobrém výběru týmu, se kterým se můžete odvážit zachránit svět.

V poslední třetině měsíce si dovolte snít o utopické budoucnosti, kterou vytváříte ve své geniální mysli. Vaše nápady často předstihují dobu, ale velké umění spočívá v dobrém výběru týmu, se kterým se můžete odvážit zachránit svět.

Ryby: Přichází nový začátek

V prvních dvou třetinách února spíš odpočívejte a rekapitulujte to, co se stalo ve vašem pomalu dokončeném osobním roce. Poučte se ze svých chyb a nesnažte se spasit nespasitelné. Požádejte sny, ať vám naznačí cestu, a pravidelně se setkávejte nejen se svým starými přáteli, ale zkuste se otevřít i jiným lidem. Procházejte životem, sledujte různé skupiny lidí a hledejte ty, se kterými toho máte nejvíc společného. Zajděte ke svému průvodci nebo astrologovi, nechte se inspirovat jejich vhledy, ale řiďte se jen svým srdcem.

Související…

Mayský astrolog: V období Kukuřice a Rákosu buďte pevní, ale nezlomte se
Robert Policar

V poslední třetině měsíce se snažte ukončit vše, co by vám mohlo bránit v energickém začátku. Dobrý začátek vám dokáže ušetřit mnoho energie, a tak tuto fázi nepodceňujte. Ke konci měsíce se otevřete vyšší vůli a nechte jednat život samotný. Může dojít k různým zázračným uzdravením, která se mohou týkat mnoha oblastí najednou. Pokud jste se však svým problémem v minulosti nezabývali, může vás život poučit přísněji.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...