Life
Po tomto dezertu se do vás tchyně zamiluje: Kokosová panna cotta s mangem a maracujou
Není divu, že je panna cotta tak oblíbený dezert. Je osvěžující, tak akorát sladká a krásně jemná – jako šitá na míru...
Reklama
Nemáte rádi luštěniny? Tyto fazolové karbanátky změní váš názor
Mnohým strávníkům se při slovu luštěnina zkroutí obličej hrůzou. Fazole, čočku i hrách mají zafixované jako levné a...
Reklama
Rychlé páteční špagety s rajčatovým pestem. Chuť zaručená redakcí flowee!
Špagety se dají připravit na tisíce způsobů, nejvíce v oblibě je ale určitě rajčatová klasika. Pesto ze sušených...
Reklama
V neděli je svátek matek. Vyrazte na nákup. Tady jsou tipy!
Druhá květnová neděle patří všem maminkám. Obdarujte tu nejdůležitější ženu ve svém životě něčím hezkým. Máme pro vás...
Jak se jedlo v 19. století? Za biopotraviny si nemuseli připlácet a zelenina byla součástí každého jídla
Jak moc se lišilo složení jídelníčků našich pra pra předků od těch našich? A co jejich stravovací návyky? Jedli...