fbpx

Zveřejněno: 30. 7. 2017

Ve Floweeku se chceme věnovat nejen uplynulému týdnu a jeho zásadním událostem (a to i těm, které nesouvisí s Flowee), ale chceme i lehce naznačit, co nás čeká ve výhledu novém, zatím neprobádaném. Minulý víkend skončil další rekordní návštěvností festival Colours of Ostrava, jehož součástí byl také Meltingpot, diskusní část plná přednášek zajímavých osobností.

V pondělí jsme vám představili jednu z hlavních hvězd zářijového festivalu Evolution, Raymonda Moodyho. Festival se letos poprvé koná dvakrát do roka. Podle svého zakladatele Ctirada Hemelíka prostě proto, že je o něj velký zájem. Obecně se v médiích propírala otázka, jestli výjezdy Miloše do krajů jsou prezidentskou kampaní nebo ne. Na hluboké bádání to není.

V úterý vás enormě zajímal článek nazvaný Jak oklamat tělo, aby spalovalo tuky ještě 48 hodin po tréninku?. Kromě pálení tuků si také mnozí z vás chtěli vyrobit zdravou zubní pastu. Podle mainstreamových médií se Starostové a nezávislí v ten den rozhodli, že půjdou radši do voleb bez lidovců, a soud se rozhodl, že Marek Dalík půjde na pět let do vězení. Vyrobí si tam zdravou zubní pastu?

shutterstock 265626524

Pokud se čtyřicátníkovi a dvacítce nedaří zplodit potomka, mohou navštívit jednu z malebných pražských zahrádek

Plození čtyřicátníků, zahrádky i zuby

A zase ten sex a vztahy... Středa byla zajímavá zjištěním, že nejmenší šanci zplodit dítě mají čtyřicátník a dvacítka. Dosud jsme ale nezjistili, jestli tento článek četli více čtyřicátníci, dvacítky nebo tchyně. V Senátu se mezitím protestovalo proti EET a většina zastupitelů Postoloprt skončila u soudu.

Ve čtvrtek se začalo zase dělat hezky, takže bylo třeba otestovat, kde se nalézá pět zajímavých pražských zahrádek. A zase vás zajímaly zuby, tentokrát v kombinaci s kokosovým olejem. V Praze se mezitím začalo řešit, jestli po zrušení segwayů nebude potřeba zrušit ještě koloběžky, tedy prozatím ty motorové pro turisty. 

Před víkendem zaujala kombinace střevních bakterií, které zmítají naším chováním, a slavných filmových lokalit. Soud hned na to propustil bývalou náměstkyni ministerstva školství a tělovýchovy Kratochvílovou a severokorejský vůdce Kim vypálil hlavici, která skončila v Japonském moři.

Alergie a konec Andrejovy technoparty

Zuby jsou jakýmsi evergreenem, o kterém by se dalo psát pořád. Informace, že implantáty v budoucnu nahradí vypěstované zuby zabodovala i během slunné soboty. A protože v neděli bylo ještě větší vedro, zajímali jste se o sluneční alergii. Teprve poté, co jste zjistili, že ji nemáte, nebo že ji máte, ale nedá se s tím nic dělat, řada z vás vyrazila na nedělní koupaliště. V sobotu média neřešila nic jiného než svatbu Andreje Babiše a také technopárty, která doznívala ještě v neděli. Zjistilo se, že obě akce spolu nakonec nesouvisí.

A co bude v týdnu příštím? Dovíme se, že za naše nemoci může tak trochu naše pH, kde všude můžeme mít sledovací zařízení či zda je horší cukr nebo heroin. Zajímat se budeme také o to, zda je veganský způsob života opravdu zdravý či nikoli. Těšit se můžete i na nová videa s Janem Mühlfeitem či na rozhovory z Colours. S Janem Mühlfeitem se můžete osobně setkat na školení Odemykání lidského potenciálu v úterý. Další aktuální akce včetně programu Kina Výstaviště najdete v našem kalendáři.

 

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...