fbpx

Období Kukuřice vám může pomoci do svého života přivolat více radosti a naplnění. Je však důležité pro to udělat aspoň jeden vstřícný krok. Přestaňte o sobě pochybovat a rozviňte své sebevědomí nezávisle na situaci, ve které se zrovna nacházíte

Zveřejněno: 22. 3. 2021

Jaro už začalo, a tak se můžeme těšit z probouzející se síly přírody. V období 1-Ben (Kukuřice, Rákos), které potrvá do 3. dubna, si uvědomte svou sílu a mějte odvahu skočit do neznáma, ve kterém můžete začít utvářet svůj budoucí sen. Probuďte v sobě vášeň k životu a korunujte ji svými činy. Na nic nečekejte a uvědomte si, že vše začíná ve vaší mysli.

Když budete mít pocit, že vaše energie upadá, jděte si zaběhat nebo vyzkoušejte odborníkem vedené dynamické dýchání. Využijte nových poznatků vědy k tomu, abyste byli zdravější a výkonnější.

Nepochybujte o sobě

Období Kukuřice vám může pomoci do svého života přivolat více radosti a naplnění. Je však důležité pro to udělat aspoň jeden vstřícný krok. Přestaňte o sobě pochybovat a rozviňte své sebevědomí nezávisle na situaci, ve které se zrovna nacházíte. Čím náročnější doba, tím více skrytých příležitostí se nabízí. Jste na počátku nového utváření všeho, a tak ten, kdo bude mít více odvahy, bude mít v budoucnosti také nepopiratelnou výhodu. Buďte tedy sami tvůrci svého života a začněte hned teď.

Jděte za svou největší vášní a nežijte jako roboti.

Co se týká vaší fyzické stránky, nastal vhodný čas pro to, abyste své tělo nejen posílili, ale také protáhli. Pokud vaše tělo bude dostatečně silné i pružné, můžete pocítit ohromný příval životní energie. Zajímejte se o různé přístupy ke zdraví a hledejte, co je nejlepší pro vás. Inspirujte se ostatními, ale zároveň dejte na své vlastní zkušenosti. Hledejte nové příležitosti, jak zvýšit své příjmy. Jděte za svou největší vášní a nežijte jako roboti. Vytvořte si sami své pracovní příležitosti a dovolte si být v tomto ohledu vysoce kreativní.

Obohacujte se druhými

V rovině mysli se vyhýbejte všem dogmatickým názorům a postojům, které možná zastáváte. Více naslouchejte druhým a zjistíte, kolik různých přesvědčení existuje. Nevěřte ničemu, protože každý sní svým osobitým způsobem, včetně vás. Když se s druhými lidmi nebudete srovnávat, můžete se jimi začít obohacovat. Více druhým naslouchejte a zároveň se o svých postojích nebojte mluvit. Naučte se nový jazyk nebo dovednost, která vám do budoucna pomůže otevřít dveře k více pracovním příležitostem.

Rozhodněte se, že v tomto životě ze sebe vydáte to nejlepší, abyste ničeho později nelitovali.

Co se týká vašich vztahů, zamyslete se sami nad sebou, zda nejste v postojích vůči svým partnerům a rodinným příslušníkům příliš povolní, nebo naopak tvrdohlaví. Buďte ve své mysli pružnější, což může pro každého z vás znamenat něco zcela jiného. Chraňte si svůj vlastní prostor, ale druhé neutlačujte. Vneste do svého partnerského vztahu více vášně a věnujte se společně něčemu, v čem žádný z vás toho druhého výrazně nepřevyšuje. Více druhým naslouchejte, abyste je lépe chápali a následně i milovali.

Zintenzivněte také svou duchovní praxi. Experimentujte se všemi technikami a meditacemi, které vás nějakým způsobem přitahují. Na nic nečekejte a chopte se všech příležitostí, protože nastává příznivý čas se posunout o úroveň výš. Více si důvěřujte a projevujte svou sílu s rozhodností i soucitem. Vyzkoušejte nějaký druh posvátného tance, ve kterém se budete moci naladit na vaše vyšší já. Pobývejte častěji v přítomnosti ohně a svěřte se mu se svými největšími životními tajemstvími i tužbami. Rozhodněte se, že v tomto životě ze sebe vydáte to nejlepší, abyste ničeho později nelitovali.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Mám pružné a silné tělo?
  • Jaké myšlenky způsobují nepružnost mého myšlení?
  • Jaké příležitosti se mi nabízí?
  • Jaká je má největší životní vášeň?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Cvičte jógu a pravidelně posilujte.
  • Nesnažte se mít vždy za každou cenu pravdu.
  • Vyzkoušejte něco nového.
  • Tancujte, nebo se to naučte.

Související…

Mayský astrolog k období Slunce a Květiny: Zkuste být šťastní i kreativní
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...