fbpx

Králík vás žádá, abyste se méně strachovali a více si života užívali. Pobývejte často ve veselé společnosti a otevřete se pozitivním stránkám života

Zveřejněno: 15. 8. 2019

Začíná další velmi příznivý čas, ve kterém se můžete naplno pustit do nových projektů nebo o nich minimálně rozjímat. V období 1-Lamat (Králík), které potrvá do 27. srpna, byste měli být přece jen už aktivní, a to i přesto, že v následujících dnech bude luna v doběžné fázi, kdy se obvykle doporučuje spíš odpočívat. Pokud jste na dovolené, tak odpočívejte, ale zároveň se aktivně věnujte svým zálibám a koníčkům, které vám přinášejí radost. Králík vás žádá, abyste se méně strachovali a více si života užívali. Pobývejte často ve veselé společnosti, otevřete se pozitivním stránkám života, ale zároveň se ho aktivně účastněte.

Po vizionářském období Orla přichází radostný Králík, který vás pobízí k oslavám života. Pomalu končí další „časové kolečko“ mayského kalendáře, a tak nastal čas si užívat jak minulých, tak budoucích úspěchů. Králík s sebou nese vždycky něco nového, a tak využijte i plné síly léta k tvoření nového života. Je to dobrý čas pro početí dětí, ale pro realizaci projektů, na které dlouho čekáte. Pokud jste na dovolené, popřemýšlejte o tom, co nového byste chtěli přitáhnout do svého života.

Prožívání radosti i rozkoše

Králík s sebou přináší moudrost, jak si užívat. A to jak tělesných, tak duševních požitků. Jediné, na co si musíte dát pozor, je nebezpečí „závislosti na příjemném“. V tomto čase si to však můžete a možná i máte dovolit. Záleží dost na tom, k jakému typu osobnosti se přikláníte. Pokud jenom pracujete a život berete smrtelně vážně, možná vaše tělo postupně chřadne a vaše vitalita upadá. V tomto případě se víc otevřete tělesným radostem. Dobrý sex i jídlo může být příjemným lékem na vaši utrápenou duši.

Králík je znamením hojnosti a přeje všem podnikavým duším.

Choďte pravidelně na relaxační masáže a naučte se přijímat příjemné doteky. Pokud jste v partnerském svazku, požádejte partnera, ať vám splní vaše tělesná i duševní přání. To samé se naučte poskytovat i partnerovi a vaše vzájemná radost se bude stupňovat. Jestli si však užíváte celý život až příliš, možná zjistíte, že jste duševně vyprahlí. V tom případě bude lépe trochu polevit a být více zodpovědný. Je jen na vás, abyste určili, k čemu máte sklony.

Buďte inovativní

Pokud se ve vašem životě objeví různé dobré příležitosti, můžete jim spíš důvěřovat, přesto buďte obezřetní. Důvěřujte, ale prověřujte. A buďte co nejvíc aktivní. Nastal celkově pozitivní čas, ale přesto dejte na svůj dobrý pocit a intuici. Pokud již dlouho přemýšlíte, že chcete podnikat nebo napsat knihu, neváhejte. Ať je to cokoliv, nastal vhodný čas se otevřít novým myšlenkám. Pamatujte však, že s novým přichází i zodpovědnost a bude to vyžadovat trpělivost.

Často se říká, že potřebujete dva typy odvahy. Odvahu začít a odvahu vytrvat. Mějte tedy odvahu začít a nebojte se jít za tužbami vašeho srdce. Ať je to další dítě nebo odvážný projekt, nastal vhodný okamžik. Překážky budou vždy přítomny, ale dobrý začátek vám může ušetřit mnoho vynaložené energie. Využijte tento kouzelný čas a něco si přejte. Králík je znamením hojnosti a přeje všem podnikavým duším.

Modlete se za štěstí a hojnost

Napište si co nejdřív seznam přání, co byste v tomto životě chtěli zažít. Začíná čas těhotenství a nových začátků a je jen na vás, abyste přišli na to, co je pro vaši duši opravdu důležité a co vám do života přinese hluboký pocit štěstí. Dávejte pozor na to, co si přejete, protože přesně to se vám pravděpodobně splní. Když si něco začněte přát, měli byste mít i dostatek duševní síly toto přání přijmout a uvést v realitu.

Naučte se přijímat radost a dělejte intenzivně to, co vás baví. Probuďte své vnitřní dítě a dovolte si užívat života.

U mnoha lidí je strach z neúspěchu stejně obvyklý jako strach z úspěchu. Zjistěte sami, z čeho máte větší strach. Člověk má sklon k závislostem a to, jestli je to závislost na příjemném nebo nepříjemném, je často nepodstatné. Přejte vše dobré nejen sobě, ale i druhým lidem. Vciťte se do vašich bližních a pomozte jim modlitbou za jejich vlastní štěstí.

Kombinace znamení Králíka a Lva je mocná. Obě dvě znamení náleží směru Jihu, který probouzí vnitřní oheň, touhu tvořit a radovat se ze života. Naučte se přijímat radost a dělejte intenzivně to, co vás baví. Probuďte své vnitřní dítě a dovolte si užívat života. Pokud toužíte po dítěti nebo novém podnikání, nastal příhodný čas, který může být podpořen různými životními okolnostmi, které rozeznáte. Více se smějte, radujte se a naučte se bez pocitu viny přijímat všeobecné dobro.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Co nového čeká na stvoření?
  • Dělám to, co mě opravdu těší?
  • Umím si užívat své tělesnosti?
  • Co mi přináší v životě největší radost?

Doporučené aktivity pro toto období:

  • Sepište si seznam přání a začněte je uskutečňovat.
  • Začněte podnikat nebo stvořte nový život.
  • Užívejte si různých požitků, ale buďte zároveň zodpovědní vůči vašemu okolí.
  • Hodně se smějte navenek i uvnitř.

Související…

Mayský astrolog: Úplněk ve Vodnáři přeje hledání nových přátel
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...