fbpx

Nebojte se v následujících dnech seznamovat s lidmi, kteří mají podobný systém hodnot jako vy a se kterými se dokážete upřímně zasmát nad vlastními životními zkušenostmi

Zveřejněno: 15. 8. 2019

Ve čtvrtek kolem půl třetí odpoledne nastane úplněk ve Vodnáři, ve kterém si máte uvědomit svou vlastní jedinečnost v rámci skupiny lidí, ve které se nejčastěji vyskytujete. Nebojte se v následujících dnech seznamovat s lidmi, kteří mají podobný systém hodnot jako vy a se kterými se dokážete upřímně zasmát nad vlastními životními zkušenostmi. Pokud jste spíš vážná osoba, pobývejte více v prostředí umělců nebo lidí, kteří se často smějí. Zamyslete se rovněž nad svými dlouhodobými životními cíli a vizemi a začněte je ihned krok po kroku uskutečňovat. Nikam nespěchejte, ale symbolicky, skrze malé krůčky s nimi udržujte kontakt, aby oheň nevyhasl.

Čtvrteční úplněk nastává přesně ve 14.29. Může ve vás, ostatně tak jako každý jiný úplněk, probudit silnější snovou aktivitu, a tak si zkuste vzpomenout, co se vám v posledních dvou dnech zdálo. Pokud si sny vybavíte, určitě si je zapište a zeptejte se někoho na jejich význam. Tyto sny v sobě mohou nést důležité poselství, které se tentokrát může týkat buď vaší vlastní seberealizace, nebo vztahů k lidem, kteří jsou pro vás nějakým způsobem důležití.

Máte dost přátel?

Znamení Vodnáře vládne svobodě, přátelství a inovacím všeho druhu. Zamyslete se nad tím, jestli máte kolem sebe dostatečný počet přátel, kteří mají pochopení pro vaše budoucí a možná i trochu bláznivé vize. Každý vynálezce, tvůrce nebo objevitel musel být pro druhé trochu zvláštní, protože v sobě nesl nebo nese semínko něčeho dosud neobjeveného.

Je možné, že se s vašimi novými tužbami budete muset poohlédnout i po nových přátelích.

Člověk je tvor společenský, a tak je pro většinu lidí důležité mít kolem sebe skupinu spřízněných duší, ve které se dokáže uvolnit. Pokud jen pracujete, nastal čas více chodit do společnosti a navazovat kontakty s lidmi, se kterými se cítíte uvolněně. Je možné, že se s vašimi novými tužbami budete muset poohlédnout i po nových přátelích. Rozšiřte svůj okruh přátel, protože každý člověk je zvláštním hrdinou svého osudového příběhu, který neustále utváří.

Najděte si „svou skupinu“

V následujících dnech se zaměřte na to, jaká skupina lidí vás nejvíc přitahuje a zároveň odpuzuje. To, co ve vás vyvolává jakýkoliv intenzivní pocit, v sobě nosí nějakou důležitou informaci, která vám může pomoci pochopit hlubší souvislosti o vás samotných. Lidé jsou jako zrcadla a ta v různé intenzitě odráží jistá témata, která jsou ve vás pořád silně přítomna. Vesmír je velmi rozmanitý, a tak zbytečně neztrácejte čas ve vztazích, kde musíte obhajovat svou vlastní individualitu.

Raději popřemýšlejte o tom, kde se schází podobná skupina lidí, kteří mají podobný náhled na život, jako máte momentálně vy. Ve více lidech se toho více zvládne a vaše sebevědomí může v dobré společnosti rychle vzrůstat, což je obvykle dobré nejen pro vás. Respektujte různé pohledy na život, ale uchovávejte si svou vlastní tvář. Více se zajímejte o různé životní styly, kterých je v dnešní době opravdu hodně.

Choďte do společnosti

Tento úplněk otevírá téma, které spojuje jak znamení Lva, tak Vodnáře. Obě dvě znamení jsou velmi inspirativní a lidé v nich narození mají rádi dobrou společnost. Uvědomte si, v čem jste výjimeční, a jaký dar můžete této společnosti předat. Respektujte svůj osobní příběh a nebojte se ho sdílet s ostatními lidmi. V dobré společnosti vaše sebevědomí poroste a probudí se síly, o kterých jste možná neměli ani tušení.

Naučte se o druhé více zajímat a hodně se ptejte druhých na jejich názory.

V opačném případě se budete cítit smutní a nepochopení. Choďte víc na různé koncerty, divadelní hry a události, kde se setkává víc lidí najednou. Naučte se o druhé více zajímat a hodně se ptejte druhých na jejich názory. Lidé o sobě rádi mluví, přestože se ze začátku mohou trochu zdráhat. Nebuďte jen zvědaví, ale probuďte o druhé upřímný zájem. Lidé jsou citlivější, než si obvykle myslí, a tak často instinktivně vycítí tajné úmysly druhých.

Znamení Králíka

Tento úplněk vyšel na znamení šťastného a kreativního Králíka. Je to veselé znamení, které nás učí si plnými doušky užívat život. A to je přesně to, co byste měli dělat víc, pokud jen pracujete a život berete smrtelně vážně. Na druhou stranu, jestli se pořád jen bavíte a odkládáte povinnosti, nastal čas uvést vše do harmonie a vytoužené rovnováhy.

Zamyslete se také nad novými projekty, které čekají na spuštění, a možná vážněji i nad dětmi, po kterých někteří z vás touží. Užívejte si všeho dobrého v dobré společnosti a otevřete se více radostem života.

Doporučené otázky pro tento den:

  • Jsem spokojený se svými přátelskými vztahy?
  • Chci se přihlásit na nějaký kurz, který by mě bavil?
  • Chodím pravidelně do společnosti?
  • Jaká je má budoucí životní vize, která by mě těšila?

Doporučené činnosti pro tento den:

  • Užívejte si dobré společnosti přátel a rozšiřte tento okruh.
  • Buďte inovativní ve všem, čemu se rádi věnujete.
  • Více se smějte a buďte tvořiví.
  • Zhlédněte nějakou dobrou komedii nebo divadelní hru.

 

Související…

V období orla nemějte zábrany. Miřte výš, radí mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...