fbpx

Po všeobecně náročnějším téměř dvouměsíčním období nastává čas, kdy se můžete opět s důvěrou v život opřít do všeho, po čem doopravdy toužíte

Zveřejněno: 2. 8. 2019

V období 1-Men (Orel), které potrvá do 14. srpna, konečně nastává čas, kdy můžete doširoka rozpřáhnout svá křídla a opřít se do uskutečňování vašich snů. Orel přilétl do vašeho života, aby vám ukázal větší perspektivu a dal odvahu jít vstříc zázrakům života, které čekají na každého, kdo projeví upřímnou odvahu překonat svůj vlastní stín a strach. Připomeňte si své dětské sny, uvědomte si svou současnou situaci a nalezněte vizi svého života nebo jí dejte ještě konkrétnější podobu.

Po všeobecně náročnějším téměř dvouměsíčním období nastává čas, kdy se můžete opět s důvěrou v život opřít do všeho, po čem doopravdy toužíte. Jediné, co vás může limitovat, je strach z neznámého, který vás může držet na místě. A to může být nepříjemné.

Při chůzi se snažte být co nejvíc uvolnění a při běhu se zaměřte na kvalitu vašeho dechu.

Podívejte se kolem sebe a brzo si všimnete mnoha náhodných událostí, které vás budou upozorňovat na to, kudy máte vést svůj osobitý let životem. Respektujte svůj jedinečný příběh a utvářejte ho z pozice vlastní síly, která se může v následujících dnech výrazně probouzet.

Pohyb a strava

Na úrovni těla se zaměřte nejen na zdravý pohyb a stravování, ale zároveň si uvědomte posvátnost vašeho fyzického těla. Starejte se o ně s co největší péčí a láskou, protože tělo je jediná věc, která vám má vydržet až do smrti. Když jíte jídlo, jezte s vděčností. Při chůzi se snažte být co nejvíc uvolnění a při běhu se zaměřte na kvalitu vašeho dechu. Při práci u počítače se snažte být co nejvíc narovnaní a při milování buďte opravdu přítomní a láskyplní.

Orel vyžaduje hodně, ale zároveň toho hodně nabízí. Rovněž si dovolte být ve svém životě úspěšní, protože strach z úspěchu je stejně běžný jako strach z neúspěchu. Je dobré si uvědomit, že své návyky můžete kdykoliv změnit, a když se vám to povede, postupně změníte celý svůj život.

Zvyšte laťku

V rovině mysli se zaměřte na kvalitu svých myšlenek a tvůrčí inspiraci. Nebojte se prezentovat své na první pohled „potrhlé nápady“ jenom proto, že nejsou běžné. Pokud si jste vnitřně jisti, že máte dobrý nápad, dejte do toho své všechno a život vás podpoří. Nastal čas zvýšit laťku a požadovat více. Podívejte se do své minulosti, přítomnosti i budoucnosti a připomeňte si svou vlastní tvůrčí vizi.

Dobrým vztahům vládne zákon rovnováhy, a pokud je dlouhodobě porušován, může se vztah zhroutit.

Uvědomte si své poslání, které zatím může být s vaším povoláním v protikladu. Když budete věrní svým ambicím, je jen otázkou času, kdy přijdou příležitosti, které rozeznáte. Abyste je však rozeznali, musíte v sobě mít jasnou představu toho, na čem vám záleží.

V oblasti vztahů se ze sebe snažte vydat to nejlepší, co ve vás je. Pamatujte však, že dobrým vztahům vládne zákon rovnováhy, a pokud je dlouhodobě porušován, může se vztah zhroutit. Pokud se setkáváte s lidmi, kteří vás jenom ponižují a veškeré vaše myšlenky znehodnocují, nastal čas najít takové lidi, kteří vás podpoří. Nejhorší pohled je na orla, který neví, že je orlem, a v domnění, že je slepicí, se i tak chová a celý život žije v kurníku s pohledem na výšiny, ke kterým jen s obdivem vzhlíží. Důvěřujte svým vizím, přestože jsou pro druhé nesrozumitelné. Stačí, když jim zpočátku věříte jen vy. Pak postupně budete potkávat další orly, kteří vám připomenou, že nejste zdaleka sami.

Vydejte se do výšin

V oblasti ducha nastal výjimečný čas, kdy se můžete ve svém vývoji doslova katapultovat. Chce to mít jen odvahu opět roztáhnout křídla a zkusit létat. Pokud jste v minulosti několikrát spadli, zkoušejte to znovu a znovu, dokud se vám to nepovede. Nastal čas, kdy se můžete posunout o úroveň výš. Poučte se ze svých chyb a berte je jako pomůcky k tomu, abyste mohli s větší lehkostí kroužit ve výšinách tak, jak to umí jen orli. Naslouchejte svým snům, které vás budou chránit na vaší cestě. Dívejte se na různé náhodné události, setkání a situace. Nastal kouzelný čas zázraků a je jen na vás, abyste je rozeznali.

Buďte k sobě upřímní a zbavte se všech lží a pocitů viny, které vás mohou neustále stahovat na místa, kam nepatříte.

Kombinace znamení Orla a Lva je mocná a není náhodou, že tuto kombinaci můžeme vidět ve státním znaku České republiky. Obě dvě zvířata jsou spojována se sluneční magií a silou, a tak se po vás vyžaduje odvaha být tím, čím jste, a jít odvážně za svými sny.

Buďte k sobě upřímní a zbavte se všech lží a pocitů viny, které vás mohou neustále stahovat na místa, kam nepatříte. Chybovat je lidské a přirozené. Důležité je se z chyb umět poučit, aby se neopakovaly stále dokola. Když se ze svých pochybení poučíte, získáte tím sílu a váš let bude nejen vítězstvím pro vás, ale i inspirací pro vaše okolí a rodinu.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jsem si vědom své životní vize?
  • Opravdu dělám vše, jak nejlépe dovedu?
  • Věřím ve své vlastní síly?
  • Jaký je můj odkaz?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Buďte odvážní ve všech směrech.
  • Zvyšte svou sebedůvěru.
  • Překonejte návyky, o nichž dlouho víte, že vám škodí.
  • Buďte bdělí a uvolnění za všech okolností.

Související…

Jak na období Větru? Buďte pozitivní a oceňte své tělo, radí mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...