fbpx

Zkuste se zamyslet nad tím, jaký je rozdíl mezi vzpomínkou na sen a reálným dnem, který jste již prožili

Zveřejněno: 27. 2. 2019

Nastává období 1-Cauac (Déšť, Bouře), ve kterém můžete pocítit zásah z vyšších rovin bytí. Do 11. března vnímejte poselství svých snů, protože jejich aktivita může být v tomto čase zesílena. Pozorujte různé nečekané události, které budou mluvit přímo k vašemu životnímu příběhu. Může dojít k nečekanému zlepšení vašeho zdravotního stavu, pokud jste v minulosti měli nějaké potíže. Na druhou stranu může dojít k jeho zhoršení, pokud jste své tělo výrazně zanedbávali. To důležité se však bude odehrávat ve vaší vnitřní bytosti, kdy si naprosto jasně uvědomíte, že je na vás dohlíženo.

Po náročném období Smrti, které mohlo být pro mnoho z vás intenzivním, ale i velmi obohacujícím časem, se nyní můžete ve své snaze stáhnout zpět a nechat jednat život sám. Sledujte nejen své sny, ale každodenní malé zázraky, které mohou vést ke změně vašeho vnímání. Povaha každodenní reality je snům velmi podobná. Zkuste se jen zamyslet nad tím, jaký je rozdíl mezi vzpomínkou na sen a reálným dnem, který jste již prožili.

Retrográdní Merkur bude aktivní od 5. března a jeho vliv bude trvat až do 28. března. V tomto čase raději nezačínejte dělat klíčové změny.

Na úrovni těla může dojít k hlubokému léčení nebo zlepšení vašeho zdravotního stavu. A to zvláště tehdy, kdy jste se dlouhodobě snažili se sebou něco dělat. Pokud jste však své problémy zanedbávali, můžete zaznamenat i silné zhoršení vašeho zdravotního stavu. Když přijde nemoc, je to jen proto, aby vás postrčila k důležitým změnám ve vašem vlastním vnímání života. Vyzkoušejte různé nové terapie, které nepracují jen s fyzickým tělem, ale dokáží pracovat i s vašimi pocity a myšlenkami. Pokud si přejete do života další dítě, nastal vhodný čas k jeho plození.

Zkuste velký úklid

V rovině mysli se otevřete novým myšlenkám a idejím, kterých se možná bojíte, protože jsou nové. Dejte však pozor na vliv retrográdního Merkura, který bude aktivní od 5. března, a jeho vliv bude trvat až do 28. března. V tomto čase raději nezačínejte dělat klíčové změny, přestože nápadů i inspirace může přijít hodně. Zatím se spíš věnujte „velkému úklidu“, který vám zajistí potřebný prostor pro vámi inspirované nové aktivity. Duch však přesahuje i astrologické vlivy, a tak se mohou vyskytnout i výjimky, které pro vás mohou znamenat to nejlepší. Na tyto „výjimky“ vás mohou upozornit sny, příjemné mrazení v zádech podporované příliš mnoha znameními najednou. Ve své práci se tedy soustřeďte na nové myšlenky, které vám pomohou dělat svou práci ještě lépe.

Pokud se vám v životě bude příliš opakovat nějaké znamení, berte ho vážně.

Co se týká vztahů, zamyslete se nad tím, komu věnujete svou pozornost a komu ne. Možná myslíte příliš často na lidi, kteří vám způsobují problémy, a zapomínáte na ty, kteří vás podporují. Zhodnoťte úroveň svých nejbližších vztahů, a pokud pocítíte, že není něco v rovnováze, něco pro to udělejte. Pozvěte starého přítele na čaj nebo se rozhodněte ve svém stávajícím vztahu obnovit komunikaci. Najděte ve svých vztazích nové činnosti, které vám pomohou váš vztah opět oživit. Pokud jste sami, nebojte se jít do nové společnosti a poznejte nové lidi. Nedivte se, že někteří lidé mohou odkládat schůzky, protože je to v souladu s vlivem již zmiňovaného retrográdního Merkura.

Objevte sílu snů

V rovině ducha může dojít k hlubokým prožitkům, které mohou změnit váš život. Pokud se vám v životě bude příliš opakovat nějaké znamení, berte ho vážně. Zapisujte si pravidelně své sny, a to zvlášť v tomto období. Sny mohou být nejen léčivé, ale rovněž vás mohou naučit novým praktickým dovednostem, které byste se v každodenní realitě učili zbytečně dlouho. Objevte sílu snů i prostor, který v nich přebývá. Vždyť téměř jednu třetinu života prospíte. Tak proč tento čas nevyužít pro svůj osobní růst? Někteří lidé mohou pocítit silné napojení na vyšší smysl jejich života, který může být aktivován právě nějakým snovým zážitkem nebo jinou událostí, která vás rozhodně nenechá chladnými. Udělejte si každý den chvilku času pro rozjímání nad dnem, který právě proběhl, a vnímejte zázračné události, ke kterým dochází častěji, než se vám možná zdá.

Související…

Mayský astrolog: Je tu úplněk v Panně. Nebuďte zbytečně impulsivní
Robert Policar

Kombinace znamení Deště a Ryb je velmi silná pro jemnější vrstvy vaší vnitřní bytosti. Obě dvě znamení přejí hlubokým a jasným snům, které vás mohou nejen obohatit, ale i zcela změnit. Poproste rovněž život o milost, ke které v tomto období může dojít. Můžete se vyléčit z dlouhodobých neduhů nebo získat „svou ztracenou duši“ zpět. Díky určitým okolnostem možná zjistíte, že nikdy nejste sami a je na vás neustále a s láskou dohlíženo, ať se vám v minulosti dělo cokoliv.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Pamatuji si své sny?
  • Mohu zlepšit svůj zdravotní stav?
  • Využívám všech příležitostí v mé dosavadní práci?
  • Věřím ve vyšší síly?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Každý večer požádejte sny o léčení záležitostí, které vás trápí.
  • Buďte vděční za vše dobré a připomeňte si zázraky, ke kterým v minulosti došlo.
  • Více vnímejte své partnery, děti a své přátele.
  • Naučte se zbavovat všeho přebytečného.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...