fbpx

Nechte si během tohoto období poradit od odborníků. Bude to inspirativní. A pokud víte jak, poraďte i vy

Zveřejněno: 19. 2. 2019

Dnes odpoledne nastane úplněk v Panně. Tento den může být velmi důležitý, co se týká nejen vašeho pracovního zaměření, ale i přístupu ke zdraví. Vyhledejte odborníky na témata, která vás zajímají, a konfrontujte se s originálním řešením problémů, které by vás běžně nenapadlo. Zrcadlo expertů je vždy velmi inspirující, ale vy zůstaňte zároveň věrni svým přístupům. Berte si od druhých jenom to, co je v souladu s vaším nitrem. Nebojte se otevřít citlivá témata, protože jasnost urychluje cestu k těm nejlepším řešením.

Přesný úplněk proběhne dnes v 16.55. Celý den může být celkem hektický, ale i zábavný zároveň. Ti, co mají nějaké zdravotní problémy, se dnes nemusí cítit ve své kůži, protože úplněk zesiluje citlivost. Vyhýbejte se sporům s kolegy a mějte pochopení pro jejich nálady. Zároveň si nenechte na sobě dříví štípat. Naučte se pravidelně odpočívat a rozdělte si práci na malé části. Postupujte krok za krokem a příliš se nestresujte. Stravujte se dnes pokud možno zdravě, protože váš trávicí systém může být citlivější.

Vysněné povolání

Zamyslete se dnes nad tím, zda je vaše momentální práce opravdu tím, čemu byste se s radostí věnovali celý svůj život. Pokud to tak není, jste možná stále na cestě ke svému vysněnému povolání. Buďte vděční za svou momentální pracovní situaci, protože vám dává dobrý výchozí bod. Nebojte se snít, protože vaše sny tvoří vaši budoucnost.

Pokud vás čekají nějaké výzvy, nechte si poradit od lidí, kterým důvěřujete.

Pokud se vám dnes zdál sen o vaší práci, zapište si ho. Použijte „snový radar“ k tomu, aby vám pomáhal při řešení každodenních povinností a úkolů. Přestože někteří z vás nejste na místě, kde byste chtěli být, projevte vděčnost za vše dobré, čeho se vám dostává. Tím do svého života přitáhnete další příležitosti, které vás posunou o kus dál.

Vyhledávejte odborníky

Ponořte se do specifických výzev, které vám život v oblasti vašeho zaměstnání nebo zdraví neustále předkládá. Snažte se řešit problémy ještě dřív, než nastanou, což je samo o sobě velké mistrovství. Mnoho lidí čeká na tlak zvenčí a pak je jasné, že úroveň spokojenosti klesá.

Pokud vás čekají nějaké výzvy, nechte si poradit od lidí, kterým důvěřujete. Jestli o ničem nevíte, rozvíjejte své vlastní schopnosti a prohlubte své analytické schopnosti. Udělejte si v životě pořádek, a to nejen ve svém zaměstnání, ale i ve svém těle. Zacvičte si jógu a věnujte se detoxikačním technikám nebo programům.

Najděte si své posvátno

Znamení Ryb vládne vyšším ideálům a jeho silnou stránkou je všeobecný soucit se vším živým. Znamení Panny naopak vládne každodennosti a je svým způsobem kritické jak k sobě, tak následně ke svému okolí. Snaže se v každé všední povinnosti najít něco, co je ušlechtilé. Vše dělejte s plnou pozorností a uvolněností. Když chodíte, choďte s narovnanou páteří. Věnujete-li se fyzickému cvičení, respektujte hlas těla a buďte k němu laskaví.

Své skvělé nápady navrhujte s trpělivostí a klidem. Nebuďte zbytečně impulsivní.

Děláte-li domácí úklid, uvědomte si, že vytváříte prostor pro nové životní příležitosti. Snažte se jednoduše dělat všechno, jak nejlépe dovedete, ale nebuďte u toho upjatí. Uvědomte si své rutiny, a pokud zjistíte, že se věnujete destruktivním činnostem, změňte je.

Na co si dát pozor?

Důležité spory raději odložte na zítra, nebo se naučte být asertivní, ale klidní zároveň. Nevyhledávejte zbytečné spory a snažte se své kolegy v práci více pochopit. Vyhněte se zbytečnému spěchu, stresu a příliš nezdravé stravě, které zatěžují funkci vašeho trávicího traktu. Své skvělé nápady navrhujte s trpělivostí a klidem. Nebuďte zbytečně impulsivní. Rovněž si uvědomte, že v případě nejasností se nemusíte rozhodovat hned.

Znamení Opice

Dnešní úplněk je pod vládou Opice, která přeje všem odborníkům, umělcům a učitelům. Vyhledávejte lidi, kteří vám rádi poradí, ale zároveň se nenechte převálcovat jejich odborností. Inspirujte se, ale zachovávejte si vždy svůj vlastní pohled na danou problematiku. Sami v sobě rozviňte originalitu a schopnost nacházet nečekaně dobrá řešení.

Doporučené otázky pro tento den:

  • Je má práce stresující?
  • Dělám opravdu to, po čem touží mé nitro?
  • Mohl bych se stravovat zdravěji?
  • Dám spíš na intuici, nebo analytické myšlení?
  • Umím dát druhému radu?

Doporučené činnosti pro tento den:

  • Vytvářejte si pravidelné přestávky mezi prací.
  • Připomeňte si svou práci snů.
  • Prohlubte své analytické myšlení a využívejte intuici.
  • Setkávejte se s odborníky.
  • Staňte se mistry v něčem, co vás opravdu baví.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...