fbpx

Najděte rovnováhu mezi vyděláváním peněz a tím, co vás na práci baví. Jinak se budete trápit

Zveřejněno: 24. 10. 2018

Ve středu 24. října večer nastává úplněk v Býku. Během tohoto času je dobré si uvědomit vlastní hodnoty. Vyděláváte si peníze způsobem, který vás těší? Pokud máte hodně peněz, ale věnujete se činnostem, které vás nebaví, možná platíte příliš velkou „daň“, která se projeví v budoucnu.

Související…

V období vody buďte sami a naučte se odpouštět, radí mayský astrolog
Robert Policar

Když však děláte to, co vás naplňuje, ale trápíte se s penězi, jejichž nedostatek vás stresuje, tak to rovněž není v pořádku. Najděte tu správnou rovnováhu a snažte se tyto dvě priority spojit. Uvědomte si, co je třeba udělat, a nebojte se uskutečnit změny ve vašem životě.

Abyste si mohli žít svůj sen a naplňovat své tužby, potřebujete k tomu dostatek finančních zdrojů.

Přesný úplněk proběhne ve středu v 18.46. Pokud se vám již ráno zdály sny, určitě si je zapište, protože mohou být velmi symbolické a významné. Zvláště, pokud se vám zdálo o určitých lidech, protože sny nelžou. Jenom se musí umět vyložit. Možná potkáte lidi, kteří vás na jednu stranu budou podporovat, a někteří prozkouší to, čemu věříte. Každý člověk věří něčemu jinému. Pro někoho jsou důležité peníze a jistota, pro někoho hlavně zážitky a dobrodružství. Abyste si mohli žít svůj sen a naplňovat své tužby, potřebujete k tomu dostatek finančních zdrojů. Zkuste si tedy představit svůj ideální plat a práci, která bude odrážet vaše opravdové vnitřní hodnoty.

Lidé jako zrcadla

Jak to bývá, tak kolem úplňku není moc klidu. Lidé se často konfrontují v různých názorech a ve snaze obhájit svůj názor často působí vehementně. Snažte se, abyste si dnes nebrali nic osobně, ale naslouchejte pozorně druhým lidem. Můžete se hodně poučit z vlastních reakcí, které při konfrontaci s druhými vzniknou.

Berte si jen to, co vás opravdu inspiruje, a vyhněte se zbytečným konfrontacím.

Pokud potkáte člověka s naprosto opačným pohledem na život, než je ten váš, vězte, že vám chce život jen pomoci dostat se do větší rovnováhy a ukázat vám rozmanitost, kterou nabízí. Učte se od druhých, protože svým způsobem je každý mistrem svého života. Berte si jen to, co vás opravdu inspiruje, a vyhněte se dnes zbytečným konfrontacím. Správnou hranici jistě poznáte.

Peníze na sny

Někdy se způsob vydělávání peněz velmi liší od toho, co můžete nazývat svým posláním. Najděte si takové povolání, které bude vašemu poslání trochu podobné. Čím podobnější, tím to bude lepší, protože kam směřujete svou pozornost, tím se postupně stáváte, a když si uvědomíte, že většina z vás tráví práci minimálně třetinu dne, tak nemůže být pochyb, že oblast, ve které pracujete, vás hluboce ovlivňuje.

Pokud například chcete být spisovatelem, ale děláte dvanáct hodin v pekárně, tak to nejde příliš dohromady nebo je to minimálně hodně obtížné.

Potěšte své smysly

Říká se, že Štír i Býk jsou nejsexuálnějšími znameními zvěrokruhu. A pokud je váš horoskop ovlivněn těmito archetypy, což nutně neznamená, že jste se v tomto znamení narodili, bude pro vás sexualita velmi důležitá. Býci bývají zaměřeni především na své smysly, a tak si sex opravdu užívají, protože mají rádi vše dobré. Mají přirozený cit pro to, co druhým dělá dobře, a tak většina z nich nemusí chodit na žádný masérský kurz, protože tuto schopnost v sobě nosí zcela přirozeně.

Pro Štíry je sex mystérium i prostředek k získání moci.

Znamení Štíra hledá v intimitě ještě něco jiného. Pro Štíry je sex mystérium i prostředek k získání moci. To je jeden z důvodů, proč jsou lidé, kteří jsou ovlivnění znamením Štíra, sexem až posedlí. Tento úplněk může probudit silné vášně, a tak si dovolte prožít nejen dokonalé spojení těl, ale i duší. Nepodceňujte sílu sexuální energie, protože bez ní bychom tu nemohli žít. Sex bez lásky je neúplný a může velice ublížit. Když je však provázen láskou, může navracet duši.

Ve znamení Ben

Tento úplněk je pod vlivem znamení Ben (Kukuřice, Rákos), který přeje protažení těla, nejlépe pomocí jógových cvičení. Nebuďte příliš tvrdohlaví a přijímejte výzvy, které vám život předloží. Buďte věrní své vášni, ať je jakákoliv, a dovolte si být úspěšní.

Možná se během dne objeví příležitosti, které budou vyžadovat vaši iniciativu. Nebojte se sdílet své názory i s těmi, kteří vám nerozumí. Dobrá komunikace dělá zázraky. Jelikož znamení Ben podporuje přirozenou autoritu, nebojte se druhým ukázat, co ve vás je. Respektujete však hranice druhých a nebuďte fanatičtí.

Doporučené otázky pro tento den:

  • Jaká je moje vášeň?
  • Jsem doopravdy spokojený se svým povoláním?
  • Kde jsem příliš tvrdohlavý?
  • Neuniká mi příležitost mezi prsty?
  • Jsem spíš přizpůsobivý nebo tvrdohlavý?

Doporučené činnosti pro tento den:

  • Uvědomte si své životní priority.
  • Věnujte se naplno tomu, co máte rádi.
  • Využijte všechny příležitosti, které se vám nabízejí.
  • Cvičte jógu.
  • Ujměte se vedení.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...