fbpx

Akce se bude konat o víkendu 22. až 24. března na Výstavišti v Praze-Holešovicích. Soutěžit můžete ve třech kolech

Zveřejněno: 13. 3. 2019

Ať už je zdravý životní styl součástí vašeho života, nebo se v tomhle směru zatím jen rozkoukáváte, existuje jedna akce, na které se vám dostane odpovědí na veškeré vaše otázky. Tou akcí je už popatnácté Festival Evolution. Ten se bude konat o víkendu 22. - 24. března na Výstavišti v Praze-Holešovicích. Festival spolu s Flowee pro čtenáře připravil soutěž nejen o lístky na akci, ale i o ceny, které vás festivalově a vlastně už i jarně naladí.

Zdravý životní styl by měl být běžnou součástí našich životů. Víc než o odpírání oblíbených jídel jde totiž o pochopení, jak se můžeme cítit lépe, mít víc energie, dobrou náladu a úspěšně se bránit stresu.

Během tří dnů vystoupí na sedmi pódiích téměř 200 účinkujících. Kromě přednášek nebudou chybět ani konzultace a poradenství.

A právě zdraví, ekologii, alternativě a osobnímu rozvoji bude zasvěcen již 15. ročník Festivalu Evolution. „Najdete tu nejnovější produkty zdravé výživy, bio potravin, přírodní kosmetiky i praktické ekologické výrobky do domácnosti. A stranou nezůstanou ani novinky z oblasti výchovy a osobního rozvoje nebo témata, která vám umožní nahlédnout do sfér mimo každodenní realitu,“ říká zakladatel a ředitel festivalu Ctirad Hemelík.

Léčení i výživa

Během tří dnů vystoupí na sedmi pódiích téměř 200 účinkujících. Kromě přednášek, seminářů a uměleckých vystoupení nebudou chybět ani konzultace a poradenství, kuchařská dema, ukázkové lekce, praktické workshopy nebo programy pro děti.

soutez biopekarna zemanka

Soutěžit můžete nejen o lístky, ale i o balíček z Biopekárny Zemanka


Těšit se můžete na celou řadu inspirativních osobností. Za všechny lze jmenovat například lékaře Radana Gocala, který vystoupí s přednáškou vysvětlující systém a důležitost zdraví a léčení příčin nemoci. Výživová poradkyně Pavla Široká si zase připravila přednášku s názvem Rostlinná strava a její vliv na zdraví. Ale je toho mnohem více, proč si nenechat festival ujít.

Do třetího kola soutěže získáte nejen tři lístky na festival, ale také tři balíčky od společnosti Biopekárna Zemanka.

Kompletní programová nabídka bude průběžně zveřejňována na stránkách Festivalu Evolution, kde si můžete již nyní také objednat vstupenky se slevou.

Biopekárna Zemanka

V druhém kole soutěže můžete získat nejen tři lístky na festival, ale také tři balíčky od Biopekárny Zemanka. Biopekárna spojuje zdravý životní styl a zodpovědné podnikání. Sušenky a krekry ze Zemanky musí být nejen chuťově výjimečné, ale také zdravé.

Posláním Biopekárny Zemanka je také podpora rozvoje ekologického zemědělství, a tak jsou produkty vždy BIO. Neobsahují náhražky, umělé ztužené tuky, bílý rafinovaný cukr, chemické konzervanty, umělá barviva ani aromata. Zemanka je rovněž zastáncem bezobalové filozofie.

Soutěžit můžete ZDE.

Související…

Evolution Ctirada Hemelíka: Jak Deepak píše 3 „mega knihy“ ročně?
Ctirad Hemelík

foto: Archiv Festival Evolution a Seventh Generation, zdroj: Festival Evolution

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...