fbpx

Zveřejněno: 22. 10. 2017

Je zajímavé, že volby proběhly až v pátek a sobotu, ale my jsme měli návod, jak se k nim postavit, už od pondělí. Jinak si lze totiž těžko vysvětlit čtenářskou oblibu článku Potřebujete se srovnat psychicky? Začněte u střeva! nebo čtenost dalšího návodného materiálu Konopí by mohlo snižovat riziko mrtvice a krevních sraženin. Takže začněme s konopím u střeva a hurá do nového volebního období, v němž nás čekají šťastné zítřky bez zbytečného obviňování kvůli nějakým hloupým padesáti milionům.

V těchto volbách stejně jako při každých jiných agentury opět netrefily výsledky. Tedy odhadly, že vyhraje ANO, což by většina z nás zmákla taky. Poslední výsledky průzkumů v pondělí tedy tvrdily, že ANO bude mít tak nějak 25 procent a druhá bude sociální demokracie, která byla nakonec... těsně šestá.

Daleko důležitější ale byla informace, že policisté hráli v pořadu TV Prima a že to policejní prezidium prošetřuje. Doufejme, že v tom SPD s Tomiem udělají pořádek, protože při tom veškerém hraní na place a následném vyšetřování toho hraní policie vůbec nemá čas na obranu země před imigranty. 

shutterstock 630477779

Čeští policisté při natáčení čečenského filmu v Miláně

Strana ADHD, coming out a akčňák

V úterý jste četli komentář Carly Kirstenové, která tak trochu popsala české vlastnosti, v jejím komentáři se dokonce mluví i o závisti. Líbil se vám také článek o městech bez lidí, kde naskakuje tak moc husí kůže, že se tam nedá vydržet. V úterý jsme se rovněž dověděli, že rodiče posílali peníze dětem na plavání, ale děti místo plavání chodily do trenérovy firmy. No, příprava na suchu je také důležitá. 

Ve středu jste se zajímali především o čínské šestinedělí a odemykání dětského potenciálu, kde se hodně mluvilo o ADHD. Zmíněná strana se ale ve volbách nakonec neumístila. Asi to dělala málo "Pro tátu" jako Realisté. O nich zřejmě už nikdy neuslyšíme stejně jako o Matěji Stropnickém, který sice den před volbami odhalil, že je gay, ale tím odradil poslední tři fanynky, které si ještě myslely, že není. Ale abychom byli spravedliví, kampaň se moc nepovedla ani Svobodným, i když se strana ze svého předsedy snažila pár dní před volbami udělat akčního hrdinu. Videu Svobodných uvěřili alespoň na iDnesu, kde se nikoho ovšem už nenapadlo zeptat, kdo a proč to točil.

Orgánové hodiny v Matrixu

Ve čtvrtek jste měli zájem poznat své orgánové hodiny a také místa, která inspirovala slavné umělce. Bezva místo má také šéf Finanční správy Martin Janeček, který bydlí v centru Prahy za 1500 měsíčně. Samozřejmě, že o tom nevěděl, a jakmile to zjistil, zavolal celníky, aby na něj v tom bytě zaklekli. Nikdo nakonec nedorazil, asi zase nějaké natáčení na Primě nebo co. Taxikáři v testu iDnesu opět neuspěli a okradli cizince. Musejí totiž dohnat ztrátu ryta z časů, kdy protestovali proti Uberu.

shutterstock 178259441

Žijeme tedy v Matrixu nebo ne? Vědci se s Andrejem Babišem neshodnou.

V pátek jste spolu s námi zjistili, že nejsme extroverti ani introverti, ale ambiverti a navíc nemáme spát v pyžamu. Jak má jít člověk po takovém zjištění volit? Vědci naštěstí potvrdili, že v Matrixu nežijeme. Šli na to docela složitě, třeba by stačilo, kdyby se před výzkumem někoho normálního zeptali. Nikoli ale Andreje Babiše, ten v Matrixu žije a bojuje proti němu. Václav Klaus odpoledne prozradil, že volil svého syna. Tak že by přece Matrix? Miloš Zeman se pochlubil dřevěným samopalem na novináře se zásobníkem z lahve becherovky. Tak nic, žádnej Matrix, všechno je v pořádku a v tomto (tedy v jeho) případě je v pořádku i to pyžamo.

V sobotu jste se konečně dověděli pravdu o tom, proč muži podvádějí ženy, a také výsledky voleb. V neděli jsme to chtěli ženám trochu ulehčit, tak jsme je ubezpečili, že lesbičky dosahují orgasmu častěji. Článek zřejmě nezaujal šéfa komunistů Vojtu Filipa, který si přivstal, aby byl v neděli v Průhonicích na jednání s Andrejem Babišem jako první. Jednání s vítězem voleb pak pokračovala celou neděli. 

Bez ohledu na výsledek voleb je tu stále ještě náš kalendář a akce, které doporučujeme. A také si pomalu začínejte všímat našeho e-shopu, protože obchodníci už se nemohou dočkat a brzy začnou rvát koule do výloh. Tak ať máte náskok.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...