fbpx

Mayský astrolog: V období Země a Pohybu dělejte věci jinak, než jste zvyklí 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

V následujících dnech se může život dát do velkého pohybu a je důležité, abyste se na tyto změny naučili nejen reagovat, ale zároveň je podněcovat. Mějte odvahu být zcela sami sebou a využijte tento příznivý čas k tomu, aby se váš život dostal na zcela jinou úroveň, než jste byli doposavad zvyklí

Zveřejněno: 21. 3. 2022

Nastává Období 1-Caban-2 (Země, Pohyb), jde o příznivý čas pro velké životní změny, po kterých již dlouho toužíte. Nedržte se zpátky a učiňte první krok k dosažení všeho, co jste si z dlouhodobého hlediska určili. Učiňte první krok a nezůstávejte na místě, protože to by bylo následně mnohem náročnější. Mějte odvahu vstoupit na neznámá místa a setkávejte se s lidmi, které neznáte. Věnujte se činnostem, ve kterých jste úplní začátečníci, abyste lépe poznali sami sebe. Učiňte kvantový skok, po kterém toužíte. Zázraky se mohou dít.

V následujících dnech se může život dát do velkého pohybu a je důležité, abyste se na tyto změny naučili nejen reagovat, ale zároveň je podněcovat. Mějte odvahu být zcela sami sebou a využijte tento příznivý čas k tomu, aby se váš život dostal na zcela jinou úroveň, než jste byli doposavad zvyklí. Svět se mění a my se měníme s ním. Rozlučte se se svým starým já a přivítejte do života to nové. Vše ostatní odevzdejte a nelpěte na tom, co je již minulostí. Mějte však úctu ke všemu, čím jste prošli, protože bez toho byste se nestali tím, čím jste teď.

Učte se, jak dojít k cílům

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, buďte připraveni na změny, které se mohou projevit jak ve vašem přístupu ke zdraví, tak k finančním záležitostem. Peníze přicházejí a odcházejí, a tak si uvědomte, v jaké fázi se ocitáte právě vy. Nesnažte se za každou cenu udržet své staré způsoby a přístupy, ale učte se všemu novému, co vás přiblíží k rychlejšímu dosažení vašich hmotných snů a cílů. Naslouchejte svému tělu a naslouchejte jeho potřebám. Jezte zdravěji a cvičte intenzivněji. Důležité je se naučit i odpočívat.

Naučte se nový jazyk nebo se ponořte do studia, které vám v budoucnosti umožní získat vaši ideální práci.

V rovině mysli nastává čas se zabývat zcela novými zájmy a koníčky, které vám otevřou nové cesty a pohledy, jež pak budete moci využít ve vašem každodenním životě. Chcete-li jiné zaměstnání, něco pro to udělejte. Pracujte s novými přesvědčeními a mějte odvahu skoncovat s tím, co vám již neslouží. Naučte se nový jazyk nebo se ponořte do studia, které vám v budoucnosti umožní získat vaši ideální práci. Nelpěte na ničem, protože jediné, co je v životě jisté, je změna. Když se budete řídit svým vnitřním hlasem, vše bude dobré.

Přivítejte nové vztahy

Co se týká vašich vztahů, můžete zaznamenat velké změny. Některé vztahy mohou ztratit na intenzitě a jiné naopak zesílí. Zkuste vnímat neviditelný proud energie, která je za vším viditelným. Hrajte si s časovou frekvencí návštěvnosti a proměňte svůj sociální život tak, abyste se v něm cítili lépe a sebevědoměji. Přivítejte nové lidi, kteří do vašeho života vstoupí, a nechte jít ty, kteří chtějí odejít. Nezapomeňte, že život si lidi půjčuje, aby vám ukázal, kým doopravdy jste a kým se můžete stát.

V rovině ducha nastává významná změna, na kterou mnoho lidí může reagovat zcela odlišnými způsoby. Staré způsoby nemusí být tak efektivní jako kdysi, a tak se zaměřte na nové způsoby práce s myslí. Investujte do svého duchovního života a experimentujte s novými způsoby meditace a podobných technik, které vás dlouhodobě lákají, ale zatím jste se neodvážili začít. Učiňte první krok a život vás velkoryse odmění. V opačném případě se může prohloubit vaše nespokojenost, která vás může ještě více paralyzovat.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Co nového přichází do mého života?
  • Jak to mohu přivítat?
  • Bojím se změny?
  • Mám odvahu učinit kvantový skok?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Choďte na neznámá místa a potkávejte nové lidi.
  • Dělejte vše jinak, než jste zvyklí.
  • Naučte se novým dovednostem.
  • Staňte se tím, kým se chcete stát.

Související…

Mayský astrolog: V období Ještěrky nahraďte kvantitu ve vztazích kvalitou
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...