fbpx

Mayský astrolog: V období Ještěrky nahraďte kvantitu ve vztazích kvalitou 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

V následujícím čase může mnoho lidí zaznamenat zvýšenou snovou aktivitu a probuzení intuitivních sil. Naučte se číst v řeči svého těla a vnímejte to, co je skryto za slovy

Zveřejněno: 8. 3. 2022

Začíná období Ještěrky (1-Kan-7), které přeje rozvoji intuice a hlubší práci se sny. Stále se ocitáme v čase Ryb, které oznamují definitivní konec zimy. Snový život v následujících dvou týdnech může být velmi bohatý, a tak si nezapomeňte dát k posteli i svůj snový deník. Pokud ho ještě nemáte, pořiďte si ho. Pracujte tedy nejen na svých snech, ale i na kvalitě svých vztahů s těmi nejbližšími i k přírodě samotné. Nahraďte kvantitu kvalitou a naučte se více důvěřovat instinktům svého vlastního těla při jakémkoliv rozhodování.

V následujícím čase může mnoho lidí zaznamenat zvýšenou snovou aktivitu a probuzení intuitivních sil. Naučte se číst v řeči svého těla a vnímejte to, co je skryto za slovy. Posilte nejen své fyzické tělo, ale i své duchovní smysly.

Vědomá chůze a cvičení v přírodě je ideální způsob, jak posílit vaše zdraví a zjemnit smysly.

Pokud je vaše mysl příliš zatížená, potřebujete silné tělo, abyste to zvládli. Choďte pravidelně do přírody a snažte se propojit s mocným živly, jimiž jsou voda, oheň, vítr a země. Snažte se najít i souvislosti mezi svými sny a realitou každodenního dne. Otevřete se zázrakům života a definujte svá přání a touhy.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, bude dobré, když prověříte své fyzické tělo usilovným cvičením. Vědomá chůze a cvičení v přírodě je ideální způsob, jak posílit vaše zdraví a zjemnit smysly. Naučte se pravidelně relaxovat, zejména před spaním, což může být tou nejlepší přípravou pro různá snová dobrodružství. Při řešení praktických záležitostí dejte přednost své intuici před přílišným analyzováním různých možností. Ušetříte si tím spousty energie. Otevřete se rovněž spolupráci s lidmi, s nimiž se cítíte bezpečně a příjemně zároveň.

Sdílejte své sny

V rovině mysli se ponořte ještě hlouběji do bádání nad tématy, která vás fascinují. Pokud se jimi necháte úplně pohltit, můžete zjistit, že vaše podvědomí tyto vjemy zpracovává i ve spánku, což může přinést netradiční způsob řešení vašich každodenních výzev a úkolů, jimiž se zabýváte. Sdílejte s druhými své sny a sami se naučte druhým sny vykládat. Každý pohled je obohacující, a tak se nebojte své dojmy a pocity s druhými sdílet. Využívejte rovněž tvůrčí představivosti k tomu, abyste rychleji dosahovali vašich předsevzetí a cílů.

Co se týká vztahů, zamyslete se nad tím, zda máte dostatek přátel, se kterými můžete opravdu sdílet své niterné zkušenosti, nebo jen máte kupu známých, kteří vás ve své podstatě vůbec neznají a ani vy je. Nahraďte kvantitu kvalitou, a to zejména ve svých sociálních kontaktech. Pokud jste ve svém momentálním vztahu nespokojeni, zamyslete se nad tím, jak by šel posílit. Najděte si novou společnou zálibu, skrze kterou se více poznáte. Láska jde ruku v ruce s pochopením. Čím více druhého chápete, tím více ho můžete milovat.

V rovině ducha nastal opravdu výjimečný čas, který se nebude jen tak opakovat. Věnujte se zodpovědně své vlastní duchovní praxi, protože se mohou dít doslova zázraky. Modlete se za sebe i za celý svět a pěstujte v sobě nezlomnou víru ve vyšší dobro.

Požádejte své předky, anděly a jiné pomocníky o pomoc v záležitostech i výzvách, před kterými momentálně stojíte. Více se propojte s přírodními silami a snažte se pochopit poselství svých snů. Otevřete se výjimečným zážitkům, které mohou přijít během noci. Mohou se dít zázraky.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Důvěřuji své intuici?
  • Cvičím pravidelně?
  • Navazuji hluboké a opravdové vztahy?
  • Pamatuji si své sny?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Pravidelně si zapisujte své sny.
  • Posilujte tělo a zároveň relaxujte.
  • Prohlubujte své stávající vztahy.
  • Meditujte, modlete se a otevřete se zázrakům.

Související…

Mayský astrolog: V období Opice v sobě probuďte moudrost učitele
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...