fbpx

Mayský astrolog: V období Smrti si začněte vytvářet novou osobnost a budoucnost 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Podle mayského kalendáře nám vstup do znamení Cimi dává velkou možnost opravdové změny, po které toužíme. Pro některé to nemusí být jednoduché období, protože učinit opravdovou změnu nebývá vždy zcela jednoduché

Zveřejněno: 20. 12. 2021

Rok 2021 pomalu končí, a tak je dobré se z něj nejen poučit, ale hlavně se pustit do všech změn, které souvisí s vaší ideální budoucností. Nic neodkládejte a důvěřujte životu, že vás ve správné chvíli podpoří. Důležité je rozvinout životní odvahu, jež vám postupně otevře dveře ve všech oblastech, které jsou pro vás momentálně důležité. Nicnedělání se po následujících 13 dní období 1-Cimi-1 (Smrt) nehodí, ale odpočívat je svým způsobem nutnost, abyste ve svých záměrech vytrvali a nevzdali se.

Podle mayského kalendáře nám vstup do znamení Cimi dává velkou možnost opravdové změny, po které toužíme. Pro některé to nemusí být jednoduché období, protože učinit opravdovou změnu nebývá vždy zcela snadné.

Děláte opravdu to, co vás baví a naplňuje? Máte odvahu si své ideální zaměstnání sami vytvořit?

Rozlučte se svým starým „já“ a vytvořte si novou osobnost, která bude více odpovídat tomu, co chcete opravdu žít. Při provádění velkých změn buďte rozhodní a zároveň si zachovávejte úctu k minulosti, která vás dovedla až do tohoto okamžiku, kdy můžete provést změny, po kterých vaše duše touží.

Udělejte změny v rozpočtech

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, nastal čas udělat důsledné změny ve vašich příjmech a výdajích. Období kolem vánočních svátků a konce roku bývají finančně náročné, protože se hodně slaví, a tak si hlídejte svůj domácí rozpočet, abyste se nedostali do problémů. Pokud máte dobrý nápad, jak zvýšit své příjmy, uskutečněte ho. Doporučuji se rovněž zbavovat všech starých věcí, které ve svém domově nepoužíváte. Naučte se být štědří a pomáhejte těm, kteří se ocitli v nouzi. 

V rovině mysli nastal čas se zaměřit na svou každodenní činnost a podmínky ve vašem stávajícím zaměstnání. Děláte opravdu to, co vás baví a naplňuje? Máte odvahu si své ideální zaměstnání sami vytvořit? V časech velkých kolektivních změn se často otevírají možnosti, které nejsou na první pohled viditelné, protože je vidí jen ti, kteří jsou prosti strachu. Nebuďte obětí okolností, ale vezměte plnou odpovědnost do svých rukou a vytvořte si zaměstnání svých snů. Mějte odvahu vkročit do neznáma, protože tam se tvoří nové formy.

Hledejte nové přátele

Co se týká vašich vztahů, uvědomte si, co je nutné v některých vašich důležitých vztazích změnit, aby mohly i nadále existovat. Nebojte se s úctou rozejít s lidmi, kteří si vás dlouhodobě neváží nebo vás jiným způsobem ponižují. Raději svou pozornost zaměřte na ty, kteří vás přijímají takové, jací doopravdy jste. Rozšiřte okruh svých přátel o lidi, kteří vás obohacují a podporují ve vašich snech. Lidí je na světě opravdu mnoho, a tak toho náležitě využijte. Mějte úctu k těm, kteří si vybrali jinou cestu, a dejte jim svobodu.

V rovině ducha nastal vzácný okamžik, kdy můžete učinit obrovské a zároveň velmi pozitivní změny ve vašem jedinečném životním příběhu. Bude to však vyžadovat nejen odvahu, ale i vytrvalost. Až se rozhodnete opravdu uskutečňovat své nejtajnější sny a touhy, musíte udělat nejen první krok, ale pak na své cestě i vytrvat. Doporučuji se neotáčet zpátky do minulosti, protože tam budou číhat síly, které budou chtít vaši touhu po změně překazit. Překonejte svou komfortní zónu a hledejte v neznámu nové cesty, které souvisí s vaším pravým životním posláním.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Co je potřeba změnit v mém životě?
  • V čem spočívá můj nejhlubší strach a jak ho mohu překonat?
  • Čeho bych nechtěl litovat na smrtelném loži?
  • Mám odvahu být doopravdy šťastný?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Ukončete nezdravé vztahy nebo změňte zásadně jejich formu.
  • Věnujte se intenzivně činnostem, které chcete dělat v budoucnosti.
  • Uctěte svou minulost, ale příliš nad ní nerozjímejte.
  • Omezte zbytečné výdaje a hledejte nové cesty, jak zvýšit své příjmy.

Související…

Období Rákosu: Obnovte staré vášně a pojďte do nových výzev, radí astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...