fbpx

V období Slunce a Květiny si dopřejte rozkoší a ticha, radí mayský astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Podle klasické astrologie se ocitáme v čase ohnivého znamení Střelce, které podobně jako znamení Ahau představuje nejen velkou duchovní hloubku, ale zároveň si dokáže života náležitě užívat

Zveřejněno: 24. 11. 2021

Nastává období 1-Ahau (Slunce, Květina), ve kterém se zaměřte na vše, co povznáší vašeho ducha. Investujte svou pozornost nejen do svého těla, ale i do činností, které vás doopravdy těší a rozvíjí vaši duši. Rozviňte v sobě svou „vnitřní umělkyni nebo umělce“ a žijte bohatým, tvořivým a radostným životem, nezávisle na tom, co se kolem vás děje. V příštích třinácti dnech se zaměřte na to, za co můžete být ve svém životě vděční, a z tohoto bodu vědomí se snažte nadále spoluutvářet svůj jedinečný příběh, který jednoho dne bude inspirací pro vaše potomky.

Podle klasické astrologie se ocitáme v čase ohnivého znamení Střelce, které podobně jako znamení Ahau představuje nejen velkou duchovní hloubku, ale zároveň si dokáže života náležitě užívat. Ahau rovněž představuje ochranu a moudrost vašich předků, se kterými jste neustále spojeni, přestože již dávno fyzicky nejsou na tomto světě. Jejich moudrost spočívá ve vašich srdcích, a tak pozorně sledujte své sny, protože to je „místo“, ve kterém se můžete potkat jak se zemřelými, tak s lidmi, kteří na tento svět teprve přijdou.

Prohlubte své prožitky

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, dopřejte si něco příjemného, co vaše smysly potěší. Může to být jídlo, tanec, masáž nebo cokoliv, co je ušito na vaši míru. Pokud ještě neumíte tancovat, zkuste se to naučit v příjemném kruhu lidí, kterým důvěřujete. Co se týká vašeho intimního života, můžete v následujících dvou týdnech výrazně prohloubit vaše sexuální prožitky, které se mohou stát až mystickou zkušeností, jež může značně posílit váš momentální vztah. Buďte opravdu vděční za všechno, co máte, a budete mít ještě víc.

Když se pravidelně budete uchylovat k rozvíjení vašich vyšších smyslů, můžete zažít velký příval inspirace, který zcela změní váš dosavadní život.

V rovině mysli se zkuste zaměřit na rozvíjení vnitřního ticha. Věnujte se činnostem, které přirozeně myšlenkový proud utlumují. Může to být hra na hudební nástroj, různé druhy meditací nebo zpěv. Zkoušejte vše, co je vám nejvíce příjemné. Skládejte básně a oslavujte život nejlépe, jak to umíte. Snažte se spojit centrum hlavy s centrem srdce a nemluvte o druhých ani o sobě zle. Když se pravidelně budete uchylovat k rozvíjení vašich vyšších smyslů, můžete zažít velký příval inspirace, který zcela změní váš dosavadní život.

Změňte vztah k druhým

Co se týká vašich vztahů, uvědomte si propojenost se všemi lidmi, kteří tu stále ještě jsou, byli nebo teprve přijdou. Uvědomte si, jaký důležitý vztah trpí kvůli něčemu, co se v daleké minulosti stalo. Zkuste tento vztah napravit tím, že se budete snažit hledat v daném člověku to nejlepší. Není nutné se ihned s tímto člověkem kamarádit, důležité je pročistit vaši vlastní mysl, abyste nebyli s touto osobou neustále negativně propojeni, protože to by pak mohlo negativně ovlivňovat některé vaše budoucí vztahy. Přejte štěstí sobě i všem vašim nejbližším.

V rovině ducha nastává krásné období, kdy se opět můžete vlivem různých životních „náhod“ vrátit ke své vlastní esenci. Praktikujte v následujících dnech vděčnost za vše, co byste ve svém životě ještě chtěli zažít, i za to, co jste už prožili. Vzpomeňte si na všechny malé i velké zázraky, kdy vám někdo nebo „něco“ pomohlo, a nedokážete zcela rozumem vysvětlit, jak se to vlastně stalo. Vězte, že čím více budete za tyto zázraky vděční, tím jich do vašeho života vstoupí ještě více, což by se v nynějších časech mohlo docela hodit.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Umím věřit v zázraky?
  • Dokážu utišit svůj vnitřní dialog?
  • Vnímám své tělo jako něco posvátného?
  • Jsem v životě dostatečně vděčný?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Napište si seznam malých i velkých zázraků, kterých se vám v životě dostalo.
  • Každý den napište aspoň tři věci, za které jste vděční jak v přítomnosti, tak v budoucnosti.
  • Těšte se ze svého intimního života a vneste do něj ještě více lásky.
  • Vnášejte světlo a mír všude tam, kde je potřeba. Nevzdávejte se.

Související…

Mayský astrolog: V čase Jelena se zbavujte všeho přebytečného. Fyzicky i duchovně
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...