fbpx

Mayský astrolog: V čase Jelena se zbavujte všeho přebytečného. Fyzicky i duchovně 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Listopad je měsíc, ve kterém se můžeme zbavit všeho přebytečného mnohem snadněji než v jiných měsících v roce. Dle klasické astrologie se rovněž ocitáme v čase Štíra, který tento proces podporuje, protože jde o znamení proměny a obnovy

Zveřejněno: 11. 11. 2021

Začíná období Jelena (1-Manik), ve kterém si opět můžete připomenout svou životní vizi a poupravit ji současné životní situaci, ve které se právě nacházíte. Vše se neustále mění, a tak abyste jednali efektivně, je dobré se občas nad svým životem zamyslet. V tom vám pomůže energie Jelena, který vám může ukázat cestu skrze různé moudré učitele, poradce nebo nauky, se kterými se někteří z vás dostanou do styku. Nesnažte se velké životní výzvy vyřešit sami. Řekněte si o pomoc a ona v pravý čas přijde.

Listopad je měsíc, ve kterém se můžeme zbavit všeho přebytečného mnohem snadněji než v jiných měsících v roce. Dle klasické astrologie se rovněž ocitáme v čase Štíra, který tento proces podporuje, protože jde o znamení proměny a obnovy. Jelikož se mohou vynořovat různé strachy a obavy z podvědomí, nechte si pomoci od lidí, kteří se na tento druh práce specializují. Svěřte se někomu, komu důvěřujete, a nechte si ukázat jiné možnosti a cesty, které vám mohou značně urychlit váš běh životem.

Pusťte se do detoxu

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, zbavte se všech přebytečných výdajů a poraďte se s odborníky, kteří se financím dlouhodobě věnují. Dejte na svůj instinkt a vybírejte si lidi, kterým můžete důvěřovat. Co se týče vašeho zdraví, zbavte se všech škodlivin a vytvořte si nové cvičební návyky. Experimentujte s různými detoxikačními postupy pod vedením odborníků. Pouvažujte o cvičení jógy, která je vynikajícím a komplexním systémem, jenž může mít dobrý vliv nejen na vaše tělo, ale i duši.

Buďte vděční za to, kde právě jste, protože to je imaginární stupínek, po kterém můžete vystoupat a přiblížit se svému pravému povolání.

V rovině mysli nastal čas dát vaší práci hlubší smysl. Mnoho lidí pracuje na nesprávných místech, a to se pak může odrazit na jejich zdravotním stavu. Pokud trpíte nějakými neduhy nebo únavovým syndromem, zamyslete se nejdřív nad tím, zda jste tam, kde chcete být. Malá změna může učinit zázraky. Ve svém stávajícím zaměstnání se učte dál a zdokonalujte své znalosti a pracovní postupy. Buďte vděční za to, kde právě jste, protože to je imaginární stupínek, po kterém můžete vystoupat a přiblížit se svému pravému povolání.

Oživte si vztah

Co se týká vašich vztahů, zamyslete se nad tím, zda ten váš momentální, přestože je dobrý, nepotřebuje oživit. Kromě milostného života doporučuji mít s partnerem i jiný koníček, který bude bavit vás oba, a zároveň nikdo z vás nebude mít navrch. Pokud jste sami nebo máte se svým partnerem problémy, navštivte někoho, koho považujete za moudrého člověka, a svěřte se mu se svými současnými životními výzvami. Nejlépe uděláte, když půjdete za někým, kdo bydlí v jiném městě než vy. Má to své kouzlo.

V rovině ducha nastává mocné období, kdy můžete svůj život obrátit o 180 stupňů. Posilte nebo najděte svou životní vizi. Nastal vhodný čas udělat všechno pro to, abyste se vrátili sami k sobě a projevili svůj plný potenciál. Jděte do přírody nebo na místo, kde budete moci být aspoň chvíli úplně sami. Rozjímejte nad svým životem a ujasněte si, že jste opravdu tam, kde chcete být. Pokud ne, učiňte konkrétní kroky, abyste se obrátili tím nejsprávnějším směrem. Otevřete se moudrosti Jelena a naslouchejte moudrosti pocházející z vašeho nitra.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Žiji podle své vize nebo podléhám vizi někoho jiného?
  • V čem spočívá hlubší smysl mého života?
  • Dokážu se někomu opravdu svěřit?
  • Jaký vztah mám k přírodě?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Jděte do přírody a naučte se naslouchat její moudrosti.
  • Vytvořte si svou vlastní nástěnku životních cílů a snů.
  • Učiňte delší cestu za někým, koho považujete za moudrého člověka, svěřte se mu a nechte si poradit.
  • Nebojte se udělat ve svém životě zásadní změnu, po které již dlouho toužíte.

Související…

Mayský astrolog: Síla znamení Jaguára nás může dovést k velkým změnám
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...