fbpx

Mayský astrolog: Síla znamení Jaguára nás může dovést k velkým změnám 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Dle astrologických vlivů se ocitáme pod velkým tlakem vesmírných sil, který může mnoho lidí vést k velkým životním změnám. A tak je dobré vše dobře a do hloubky promyslet

Zveřejněno: 29. 10. 2021

Vstupujeme do silného období jaguára, který nám až do 10. listopadu propůjčí moc a sílu něco ve svém životě změnit. První týden tohoto období doporučuji rozvinout vaše pozorovací schopnosti, snažte se sami sebe sledovat jako svou vlastní kořist. Doporučuji si také vést deník, do kterého si zapisujte všechny činnosti, kterým se přes den věnujete. Snažte se být k sobě nezaujatí. V druhém týdnu se rozhodněte udělat konkrétní změny, abyste se stali lepší verzí sebe sama a váš život se dostal do větší rovnováhy.

Dle astrologických vlivů se ocitáme pod velkým tlakem vesmírných sil, který může mnoho lidí vést k velkým životním změnám. A tak je dobré vše dobře a do hloubky promyslet. Buďte věrní sami sobě a zároveň si uvědomte zodpovědnost, která vás spojuje s vaším bezprostředním okolím. Vytvořte si plán, jak do svého života integrovat změny, po kterých toužíte. Nezapomeňte, že vše vyžaduje čas, a tak v sobě rozviňte trpělivost a soustavnost. Uvědomte si, co je pro vás opravdu důležité, a podle toho jednejte.

Změňte návyky

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, doporučuji pravidelně cvičit a měnit své stravovací i každodenní návyky. Bedlivě sledujte ekonomické změny ve světě, ke kterým teď dochází, protože když uděláte ty správné kroky a těchto změn využijete, můžete z toho do budoucna hodně vytěžit. Zaměřte se rovněž na svůj sexuální život. Promluvte si s partnerem o tom, jaké změny by vás oba potěšily, a učiňte je. Doporučuji i častěji hluboce a dynamicky dýchat pro uvolnění stresu a citového napětí.

Nastává vhodný čas pro vyjednávání a diplomacii, kterou můžete potřebovat jak doma, tak na pracovišti.

V rovině mysli posilte své pozorovací schopnosti a sledujte nejen své bezprostřední okolí, ale hlavně své vlastní myšlenky, které se ve vaší hlavě nejčastěji objevují a opakují. Staňte se lovcem psychologických vzorců, které vaši rodinu pronásledují po generace. Nebojte se podívat pod povrch vnějších věcí a uctěte své předky, kteří tu byli před vámi. Hranice mezi viditelným a neviditelným světem je v této části roku úzká, a tak pozorně sledujte i vlastní sny, ve kterých vás mohou vaši předkové navštívit a na něco vás upozornit.

Buďte nemilosrdně upřímní

Co se týká vašich vztahů, nastává vhodný čas pro vyjednávání a diplomacii, kterou můžete potřebovat jak doma, tak na pracovišti. Ukončete všechny nedořešené situace a spory, které vás k určitým lidem neustále vracejí. Mějte odvahu se svým problémům postavit čelem, buďte k sobě i k druhým nemilosrdně upřímní, ale jednejte s respektem. Neberte si osobně názory lidí, kteří vás v podstatě neznají, a zbytečně nevyvolávejte konflikty, o kterých předem víte, že nejdou vyřešit. Ke svému partnerovi buďte féroví a učiňte změny, které jsou nutné.

V rovině ducha nastává výjimečný čas, kdy můžete učinit hluboké změny ve vašem vědomí i v životě všeobecně. Opravdu jediné, co musíte, je být sami sebou bez ohledu na to, co si o tom myslí vnější okolí. Pokud víte, co je pro vás dobré, jednoduše se tomu naplno věnujte a nečekejte na svolení zvenčí. Důvěřujte si a mějte odvahu skočit do neznáma. Udělejte změny, o kterých již dlouho uvažujete, a neotáčejte se zpět. Když budete otevření a bdělí, můžete zaznamenat obrovský příval energie, který však pravděpodobně přijde až v druhé polovině tohoto kouzelného času. Buďte tedy odvážní a staňte se nejlepší verzí sebe sama.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jaký vztah mám ke svým předkům?
  • Jaké životní změny chci již dlouho učinit?
  • Co pro mě znamená duch?
  • Mám odvahu skočit do neznáma?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Pravidelně posilujte a protahujte své fyzické tělo.
  • Uctěte své předky a překonejte negativní rodinné psychologické vzorce.
  • Vyjednávejte s lidmi, na kterých vám záleží.
  • Přemýšlejte o tom, čeho byste na smrtelném loži nechtěli litovat.

Související…

V období Krokodýla a Draka projevte svou energii. I tu sexuální, radí astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...