fbpx

V období Psa cestujte a poznávejte nové lidi, radí mayský astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Pes patří k severským znamením, která jsou známá svou praktičností a duchovní hloubkou. Zamyslete se nad způsobem, jak druhým pomáhat. Pamatujte, že pes se nad nikým nepovyšuje. Jen ukazuje cestu. Jeho dalšími vlastnostmi jsou schopnost spolupráce, věrnost, oddanost a bezpodmínečná láska

Zveřejněno: 17. 7. 2021

Začíná Období 1-Oc (Pes), jde o příjemný letní čas, který můžete věnovat navštěvování vašich příbuzných a přátel. Pokud můžete do 29. července odcestovat, doporučuji to udělat, protože období Psa této blahodárné činnosti moc přeje. Když budete daleko od svého domova, můžete se na svůj život podívat z orlí perspektivy a následně učinit důležité životní změny, které povedou ke zvýšení vaší životní úrovně a pohody. Nemáte-li dostatek přátel nebo jste o ně nějakým způsobem v posledních dvou letech přišli, je vhodný čas pro seznamování.

Pes patří k severským znamením, která jsou známá svou praktičností a duchovní hloubkou. Zamyslete se nad způsobem, jak druhým pomáhat. Pamatujte, že pes se nad nikým nepovyšuje. Jen ukazuje cestu. Jeho dalšími vlastnostmi jsou schopnost spolupráce, věrnost, oddanost a bezpodmínečná láska. Abyste někomu dokázali být opravdu věrní, musíte být nejdřív upřímní a věrní sami sobě. Využijte rovněž síly své vlastní představivosti k tomu, abyste si ve svém životě zhmotnili úspěch a štěstí.

Sny a příroda

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, je dobré navštěvovat velmi vzdálená, zejména přírodní místa. Můžete udělat duchovní pouť na nějakou svatou horu nebo jen ke svému oblíbenému stromu, který jste měli rádi v dětství. Hodně se procházejte v přírodě a vzpomeňte si na to, jaké sny jste měli, když jste byli malincí, a jak uvažujete teď. Splňte si nějaký dávno zapomenutý sen. Uvědomte si, co se vám v životě již splnilo, a následně si sepište nové cíle a zkuste si je představit do největších detailů.

Každý večer, než budete usínat, se zkuste vžít do scénáře, který byste jednou chtěli doopravdy prožít.

V rovině mysli se snažte prohloubit vaše kolegiální vztahy. Naučte se pracovat s druhými lidmi, protože ve více lidech se toho více zvládne. Zároveň využívejte více svou představivost k tomu, abyste do svého života přitáhli štěstí a úspěch. Každý večer, než budete usínat, se zkuste vžít do scénáře, který byste jednou chtěli doopravdy prožít. Tímto způsobem poznáte lépe své niterné potřeby, a až se jednoho dne objeví příležitost, rozeznáte ji. Na ničem nelpěte a po tomto krátkém cvičení s vděčností v srdci usněte.

Prohlubujte rodinné vztahy

Co se týká vašich vztahů, zaměřte se především na svou rodinu a na sebe. Rodina je sociální útvar, který připomíná smečku. Prohlubujte tedy své rodinné vztahy a pracujte na jejich kvalitě. Vaše úsilí se nakonec vyplatí, protože z této práce budou jednoho dne těžit především vaši potomci, tedy následně i vy. Projevte svým rodinným členům věrnost a podpořte je i ve chvílích, kdy nejsou ve formě. Sami se naučte požádat o pomoc své přátele, pokud ji budete doopravdy potřebovat. Vzpomeňte si na svého přítele z dětství a nečekaně ho navštivte.

V rovině ducha nastává čas, kdy se máte zamyslet nad svou dovedností druhým pomáhat. Někteří z vás mohou dokonce uvažovat o studiu psychologie nebo něčeho podobného, abyste mohli pomáhat profesionálně. Způsoby, kterými můžete být druhým užiteční, jsou však rozmanité. Můžete být skvělý automechanik nebo odborník přes počítače. Věnujte se činnostem, které mohou ulehčit život druhých, a váš život bude o to naplněnější. Uvědomte si, čím vším jste prošli a jakou specifickou moudrost, kterou můžete předávat dál, v sobě nosíte.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Láká mě cestování?
  • Komu bych mohl pomoci?
  • Umím si říct o pomoc bez pocitu viny?
  • Využívám síly své představivosti správným způsobem?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Navštěvujte vzdálená a zajímavá místa.
  • Otevřete se novým přátelským vztahům.
  • Pomozte někomu, koho máte rádi, rychle a diskrétně.
  • Využijte síly své představivosti ke zhmotnění vašich přání.

Související…

V období Země a Pohybu se připravte na změny. A přijměte je, radí astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...