fbpx

V období Země a Pohybu se připravte na změny. A přijměte je, radí astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Znamení Caban nám připomíná, že jedinou jistotou, kterou v životě máme, je neustálá změna. Když tuto nelítostnou pravdu přijmeme, můžeme zažít bohatý a naplněný život

Zveřejněno: 4. 7. 2021

Začíná další třináctidenní období1-Caban (Země, Pohyb), které s sebou může přinést mnoho změn v různých oblastech vašeho života. Až do 16. července můžete v období Země cítit „neviditelné pohyby“, na které můžete reagovat mnohem dříve, než k něčemu doopravdy dojde. Trénujte svou předvídavost a nebojte se jednat na základě svého instinktu. Hledejte místa a lidi, kteří jsou něčím noví, a otevřete se zázrakům, jež život nabízí. Ti, kdo změny rádi nemají, mohou následující dva týdny vnímat jako obtížné, ale když se změnám otevřou, mohou být příjemně překvapeni.

Znamení Caban nám připomíná, že jedinou jistotou, kterou v životě máme, je neustálá změna. Když tuto nelítostnou pravdu přijmeme, můžeme zažít bohatý a naplněný život. Nastává čas, kdy je dobré se učit novým věcem, a jelikož se rovněž ocitáme v čase vodního znamení Raka, které přeje všem rodinným záležitostem, můžete se zaměřit na změny ve vašem bydlení nebo zlepšovat vztahy k vašim rodinným členům. Máte velkou možnost se osvobodit od něčeho, co vás možná roky nebo desetiletí trápí. Udělejte to, co jste se zatím nikdy neodvážili.

Experimentujte s tělem i s příjmy

Co se týká hmotných záležitostí, je dobré více naslouchat řeči vašeho těla i sledovat tok vašich financí. Možná si všimnete změn, ke kterým začne pomalu docházet, a když na to včas zareagujete, můžete z toho začít těžit mnoho výhod. Když však nic neuděláte, vše se může na první dojem zhoršovat. Buďte tedy pružní. Pravidelně choďte do přírody a hledejte místa, na kterých jste nikdy nebyli, ale vždy jste o nich snili. Vyzkoušejte nový druh fyzického cvičení a experimentujte s novými vědeckými poznatky v oblasti zdraví.

Pokud jste ještě nikdy nezačali psát svůj životní příběh, vyzkoušejte to. Je to vynikající prostředek sebepoznávání.

V rovině mysli nastal čas změnit způsob vašeho myšlení. Zejména to, jak se díváte na svou vlastní minulost. Pokud jste ještě nikdy nezačali psát svůj životní příběh, vyzkoušejte to. Je to vynikající prostředek sebepoznávání. V zaměstnání se snažte jít do větších inovací, a co se týká vztahů na pracovišti, můžete zaznamenat jinou dynamiku, než jste zvyklí. Naučte se nový jazyk nebo začněte s oborem, který jste nikdy nestudovali, ale kdysi jste o tom uvažovali. Kvalita vašich nočních příběhů se může výrazně měnit, a tak si své sny zapisujte.

Upřímnost i diplomacii

Co se týká vašich vztahů, může docházet k proměně jejich vnímání. S některými lidmi se najednou můžete cítit lépe a s jinými zase hůř. Hrajte si s „časovou frekvencí návštěvnosti“, která může řešit mnoho dilemat ohledně toho, zda se s někým vídat, nebo ne. Zamyslete se hlavně nad svými rodinnými, příbuzenskými a dlouhotrvajícími přátelskými vztahy. Jednejte podle svých pocitů a zároveň se k druhým vždy chovejte s respektem. Naučte se být upřímní i diplomatičtí zároveň.

V rovině ducha se mohou dít doslova zázraky, pokud jim půjdete aktivně vstříc. Nastává čas, kdy je dobré vyzkoušet nové způsoby meditací, relaxací nebo jiných technik, které mají za cíl pozdvihnout váš vnitřní život. Možná zjistíte, že dříve vámi osvědčené metody vás již tolik neoslovují. To bude jasným znamením toho, že máte experimentovat s novými způsoby seberozvoje. Zejména se soustřeďte na práci s živly, kterým tato část roku hodně přeje. Rozjímejte nad svým životem a odvažte se udělat změnu, po které jste vždycky toužili. 

Doporučené otázky pro toto období:

  • K jakým změnám v mém životě dochází?
  • Co mi chce naznačit mé fyzické tělo?
  • Kdo do mého života přichází a kdo odchází?
  • Mám odvahu se učit novým věcem?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Trénujte mysl začátečníka.
  • Naučte se nový jazyk nebo jinou dovednost.
  • Vítejte toho, kdo přichází, a nebraňte tomu, kdo odchází.  
  • Navštěvujte nová místa a mluvte s cizími lidmi.

Související…

V období Ještěrky rozvíjejte vztahy i svého vnitřního šamana, radí mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...