fbpx

Mayský astrolog: V období Hada probuďte svou sexuální energii a zbavte se zlozvyků 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Zaměřte se tentokrát více na svůj vztah s vaším fyzickým tělem a na praktické stránky života. Nikam nespěchejte a raději vše dělejte důkladně a krok za krokem

Zveřejněno: 13. 5. 2021

Začíná nové třináctidenní období 1-Chicchan (Had), ve kterém toho můžete hodně zvládnout. Had probouzí spoustu životní energie, kterou můžete vložit do něčeho kreativního nebo vznešeného. Zbavte se své dlouhodobé závislosti nebo zlozvyku a nahraďte ho něčím pozitivním. Zároveň můžete v následujících dvou týdnech pocítit vzrůstající sexuální energii, která může posílit váš intimní život, a zlepšit tak vaše stávající partnerské vztahy. Vyhýbejte se v těchto dnech řešení stinných stránek lidí kolem vás a zaměřte se především na sebe.

Je květen, takže probouzející se síla přírody může energii hada ještě podpořit. Zaměřte se tentokrát více na svůj vztah s vaším fyzickým tělem a na praktické stránky života. Nikam nespěchejte a raději vše dělejte důkladně a krok za krokem. Všechny velké věci, které ve svém životě chcete vytvořit, potřebují čas. Nebuďte tedy posedlí svými cíli, ale užijte si cestu za nimi tím nejlepším možným způsobem. Své cíle vnímejte jen jako zastávky, které na své jízdě životem projedete. Ponořte se do přítomného okamžiku a užívejte si ho každou vteřinu svého bytí.

Sexuální i pracovní výzvy

Co se týká vašeho těla, zaměřte se na svůj intimní život a způsob, jak vyděláváte peníze. V obou oblastech můžete udělat velké pozitivní změny. Může přijít i skvělá nabídka, která se neodmítá. Proto je velmi důležité znát své vlastní potřeby, abyste tyto šance dokázali ve svém životě rozeznat. Otevřete své sexuální kanály a probuďte v sobě životní energii. Vyzkoušejte jógu, tantru nebo jiná energetická cvičení, která posílí a potěší nejen vaše tělo, ale i vaši mysl. Pokud stojíte před nějakou životní výzvou, vstupte do ní s odvahou a odhodláním.

Negativní myšlenky jednoduše ignorujte, jen si uvědomujte jejich přítomnost.

V rovině mysli se snaže nebojovat se svými negativními myšlenky o sobě nebo druhých lidech, ale raději nasměrujte svou pozornost k něčemu, o čem víte, že je pozitivní a konstruktivní. Negativní myšlenky jednoduše ignorujte, jen si uvědomujte jejich přítomnost. V práci se zaměřte na produktivitu, protože díky síle Hada toho můžete opravdu hodně zvládnout. Ve vašich spolupracovnících hledejte světlé stránky povahy a nad těmi negativními se hlouběji zamyslete. Když budete mít sklon někoho příliš kritizovat, zkuste ve své mysli dosadit za dotyčného své vlastní jméno.

Odhalte svá negativa

Co se týká vašich vztahů, nastává skvělý čas se před někým, komu plně důvěřujete, zcela odhalit. Nebojte se nemilosrdně popisovat své negativní sklony a projevte upřímný zájem je změnit v něco lepšího. Vyhýbejte se tajnůstkaření a nebuďte příliš dlouho s lidmi, kteří ve vás vyvolávají pochybnosti a zmatek. Nikoho nesuďte a raději se obklopte těmi, se kterými můžete být zcela bezpečně sami sebou. Do svého partnerského vztahu vneste novou vášeň nebo společný koníček, který vás ještě více propojí.

Učiňte ze sebe tu nejlepší možnou verzi, kterou můžete být.

V rovině ducha nastává magický čas, kdy můžete velmi snadno rozvinout své vyšší vědomí. U některých lidí je však nejdříve potřeba připustit, že něco takového existuje. Obětujte nějaký svůj zlozvyk a rozhodněte se naplnit svůj vyšší úděl. Učiňte ze sebe tu nejlepší možnou verzi, kterou můžete být. Netlačte ale na sebe příliš a užívejte si znovuprobuzené energie a vášně k životu. Experimentujte s technikami a meditacemi, které mají silný účinek na vaše vědomí. Příliš neteoretizujte, ale své dobré myšlenky ihned realizujte. Mějte odvahu jít za svým srdcem teď hned.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jsem spokojený se svým sexuálním životem?
  • Co pro to mohu udělat?
  • Nabízí se mi nějaká životní příležitost, kterou zatím nevidím jasně?
  • Co mě nejvíce brzdí?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Najděte si člověka, který vás vyslechne a nebude vás soudit.
  • Odhalte svou duši svému partnerovi a buďte co nejvíc upřímní.
  • Ponořte se do všech tvůrčích výzev, o kterých víte.
  • Hledejte dobro ve všem.

Související…

Beltain letos otevírá i období Cesty. Uzdravujte a pomáhejte, radí mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...