fbpx

Pokud už máte ve svých dlouhodobých záměrech jasno, začněte je krok za krokem uskutečňovat. Hledejte takovou společnost lidí, kteří vám mohou být na jednu stranu užiteční a na druhou je s nimi i zábava

Zveřejněno: 16. 1. 2021

Začíná období 1-Lamat (Králík), tedy čas, kdy je dobré se trochu uvolnit a najít dobrou společnost přátel. Neberte život příliš vážně, přestože se doba zdá být dramatická. Orientujte se spíš na budoucnost a na to, co nového byste mohli vytvořit. Nebuďte ani příliš zodpovědní, ani příliš požitkářští. Udělejte si čas jak na tvrdou práci, tak zábavu. Vyhýbejte se příliš vážným lidem a snažte se být ve společnosti těch, kteří se umí bavit a mají smysl pro humor. S lehkostí se pusťte do nových projektů, které mohou mít úspěch.

Pokud už máte ve svých dlouhodobých záměrech jasno, začněte je krok za krokem uskutečňovat. Hledejte takovou společnost lidí, kteří vám mohou být na jednu stranu užiteční a na druhou je s nimi i zábava. Ocitáme se v čase zimy, což u mnohých může vyvolat pocity smutku a nostalgie. Nenechte se ničím odradit a snažte se vědomě vyhledávat požitky, zábavu a radost. Zároveň si však uvědomte míru zodpovědnosti, kterou budete muset vynaložit, aby vaše nové nápady nezůstaly pouhou zidealizovanou představou.

Čas na potomky

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, nastal čas se pustit do náročných a dlouhodobých projektů. Pro ty, kteří se snaží zplodit dalšího potomka, nastává poměrně příznivý čas, a tak je dobré se v období Králíka a po jeho vzoru více snažit. Uvědomte si své sexuální potřeby a udělejte z "aktu tvoření" i nezapomenutelný zážitek. Užívejte si života plnými doušky, ale zároveň buďte věrní své duši. Pravidelně se věnujte meditaci nebo podobným činnostem, které z vás učiní lepšího člověka. Pokud jste se rozhodli žít zdravěji, udělejte to tak, abyste v tom nacházeli i radost.

Neberte se příliš vážně a na své okolí se více usmívejte.

V rovině mysli se zaměřte na rozvíjení humoru a vtipu, pokud něčím takovým disponujete. Sledujte i své bezprostřední okolí a soustřeďte se na to, čemu se lidé ve vašem okolí nejvíce smějí. Do svého pracovního kolektivu vneste více zábavy, a až to epidemie dovolí, můžete zorganizovat malý večírek, kde se budete moci poznat více z lidské stránky. Ve své práci buďte tvořivější a nebojte se upozornit na nové nápady, které mohou být skvělým řešením, jak některé výzvy překonat. Neberte se příliš vážně a na své okolí se více usmívejte. Otevřete se všem příležitostem, které se naskytnou.

Ať to nepřeleze přes hlavu

Co se týká vašich vztahů, zaměřte se na své blízké a přátelské vztahy. Možná zjistíte, že s některými vašimi přáteli byste i rádi něco společného vytvořili. Buďte však pozorní, protože ne každý kamarád je vhodným pracovním kolegou. Vyhýbejte se příliš pochmurným lidem a buďte v přítomnosti těch, kteří se umí bavit. Budete-li se na to cítit, můžete někoho rozveselit, ale rozhodně netlačte na pilu, protože je většina lidí podrážděných. Těm, kteří se cítí osamělí, doporučuji jít někam do společnosti a seznamovat se s novými lidmi.

Na úrovni ducha se mohou probouzet velké tvůrčí síly. Využijte této doby, protože není lepší čas začít než nyní v období celospolečenské krize. Nakonec budete mezi prvními, a to vám dá velkou výhodu před konkurencí. S každým novým projektem, výtvorem nebo dítětem však ruku v ruce přichází zodpovědnost. Dávejte pozor, abyste se nedostali do něčeho, čeho pak budete mít nad hlavu. Vše důkladně promyslete, ale pak jednejte rozhodně a neotáčejte se zpět. Ti, kdo uvažují o dalším dítěti, by se měli chopit iniciativy.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jak často prožívám radost a rozkoš?
  • Směji se dost často?
  • Kolik mám přátel a kolik známých?
  • Co je připraveno narodit se v mém životě?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Začněte něco nového.
  • Pečujte o své přátelské vztahy.
  • Usmívejte se na lidi, dokonce i na neznámé lidi.
  • Rozvíjejte svou sexuální energii a více se bavte.

Související…

Mayský astrolog: V období Orla si začněte tvořit budoucnost. V práci i ve vztazích
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...