fbpx

Rok 2021 bude zásadní pro to, jaký život chcete vést dál. A taky s kým. Buďte aktivní, ale nepřeceňte své síly

Zveřejněno: 3. 1. 2021

Pokud jste si sepsali vaše nové životní cíle, v období 1-Men (Orel), které potrvá do 15. ledna, nastává čas se aktivně pustit do jejich uskutečňování. Následující rok bude vyžadovat vekou vytrvalost a zároveň inovativní přístup. Čím lépe začnete, tím to budete mít v roce 2021 snadnější. Obklopte se lidmi, kteří vás ve vašich cílech podporují a nepochybují o vás. Důvěřujte své nové vizi a vytrvale, krok po kroku ji začněte realizovat. Důležité však není jen dobře začít, ale především vytrvat. Věnujte se všemu naplno, ale zároveň si dobře rozprostřete síly.

Začal nový rok, který by měl mít úplně jinou kvalitu než ten předchozí. Jsme na prahu nového věku, který však bude vycházet z toho, čím jsme všichni prošli. Začíná fáze budování a mnoho lidí bude mít tento rok větší chuť se angažovat. Popřemýšlejte o tom, v čem byste se chtěli nejvíce realizovat, a najděte si k tomu vhodné lidi. Sami toho zvládnete podstatně méně, ale zároveň je velmi důležité své lidi dobře vybírat. Zaměřte se především na lidi, kteří mají chuť a energii věci měnit a vyhýbejte se těm, co upadají do přílišného pesimismu.

Pusťte se do budoucnosti

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, zkuste si představit, kde byste chtěli být za deset let. Ocitáme se rovněž v čase zemského znamení Kozoroha, které je snad tím nejtrpělivějším znamením klasického zvěrokruhu. Naučte se dívat na svůj život z orlí perspektivy, která vám pomůže získat potřebný nadhled, abyste získali dlouhodobou motivaci ve svých cílech vytrvat. Dovolte si být úspěšní a zároveň pečujte o své zdraví. Snažte se každou běžnou činnost povýšit na něco posvátného.

Neohlížejte se příliš dlouho za minulostí, ale zkuste si svou budoucnost sami vytvořit.

V rovině mysli si zrekapitulujte svou životní profesní cestu. Poučte se ze své minulosti, uvědomte si, co byste v budoucnosti chtěli opravdu dělat, a pusťte se do práce. Mnoho lidí v dnešní době může nebo musí začít úplně od začátku. Vezměte to jako výhodu, protože dřív byste si ani neuvědomili, po čem doopravdy toužíte.

Nedělejte si starosti s budoucností a hlavně si nic nevyčítejte. Naopak se zkuste těšit z nových možností, které tato doba naskýtá. Neohlížejte se příliš dlouho za minulostí, ale zkuste si svou budoucnost sami vytvořit.

Rovnováha vztahů

Co se týká vašich vztahů, nastal čas si uvědomit, s jakými lidmi a partnerem chcete doopravdy žít a spolupracovat. Dejte do všech svých vztahů své největší kvality, ale zároveň to samé očekávejte zvenčí. Zákon rovnováhy je nelítostný a ve vztazích působí ještě intenzivněji. Zejména se tedy zaměřte na lidi, kteří vám mohou pomoci zvýšit vaši společenskou a profesní pozici. Sami se snažte druhé podpořit v jejich odvážných snech, protože je opravdu vše možné, ale bez akce se nic neuskuteční. 

Na úrovni ducha se mohou dít různé zázraky nebo můžete dojít k hlubokým životním vhledům. Orel je odpradávna spojen s vyššími silami života, a tak můžete očekávat mnoho zvláštních situací a důležitých „náhodných“ setkání s určitými lidmi. Nesnižujte své aspirace, ale naopak je v tuto těžkou dobu posilte. Vůbec o sobě nepochybujte, ale zároveň v sobě pěstujte pravý pocit zodpovědnosti. Pečlivě si vybírejte lidi kolem sebe, se kterými pak můžete vytvořit něco úžasného.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Mám důvěru v život nebo o sobě neustále pochybuji?
  • Jak mohu zvýšit kvalitu svých partnerských a pracovních vztahů?
  • Umím si dovolit být totálně úspěšným?
  • Je má vize dostatečně silná, abych ji mohl v tomto životě uskutečnit?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Více naslouchejte svým snům a naučte se je dešifrovat.
  • Jezte zdravě a pravidelně cvičte.
  • Najděte nebo si připomeňte vizi svého života.
  • Nic neodkládejte a naučte se důvěřovat neznámu.

Související…

Mayský astrolog: V období Větru nastane obrat k lepšímu, začněte novou etapu
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...