fbpx

V rovině pracovní více používejte svou intuici. Hodně studujte, ale zároveň se snažte své poznatky spojit se svým instinktem

Zveřejněno: 18. 1. 2020

V sobotu 18. ledna začíná mocné období 1-Kan (Ještěrka), které vám může pomoci hlubší intenzitou vašich snů. V následujících dnech se zaměřte (v tom dobrém samozřejmě) na své kolegy, přátele a celkově lidi, se kterými budete chtít v budoucnosti spolupracovat. Vnímejte neviditelné odchylky z normálu, ke kterým může docházet vlivem hlubokým změn, jimiž prochází většina z nás. Buďte ochotní do svých vztahů dát to nejlepší a spíš se tentokrát zaměřte na kvalitu než kvantitu. Prohlubte vztahy, na kterých vám záleží, a otevřete se spolupráci.

Následujících třináct dní bude pod vlivem snového znamení Ještěrky, a pokud tedy své sny ještě nezaznamenáváte, nastal možná vhodný čas začít. Od 20. ledna bude navíc aktivní znamení Vodnáře, které ve spojení s Ještěrkou může probudit sny, jež v sobě mohou obsahovat důležité informace nejen o vaší budoucnosti, ale i o lidech, kteří jsou pro vás momentálně důležití. Využijte sílu snění k tomu, abyste se lépe orientovali ve „velkém pohybu“, který již nastal.

Splácejte závazky

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, zaměřte se na úspěch a různé příležitosti, ke kterým může docházet. Investujte nejen do svých rezerv, ale zároveň se zaměřte na splacení všech závazků, abyste v sobě posílili pocit svobody, a vytvořili tak prostor pro nové příležitosti. Také se věnujte svému fyzickému tělu a využijte síly skupiny k tomu, abyste se odhodlali pravidelně cvičit. Prohlubte s jedním z přátel vztah tím, že se spolu začnete věnovat nějakému ozdravnému fyzickému cvičení.

Pokud si uvědomujete, že někoho ve své mysli zanedbáváte, ihned udělejte nějakou akci.

V rovině pracovní více používejte svou intuici. Hodně studujte, ale zároveň se snažte své poznatky spojit se svým instinktem. V běžném životě se zaměřte více na své sny, a pokud se vám bude zdát nějaký sen o práci nebo o lidech, kteří mají s vaším zaměstnáním něco společného, berte tyto sny vážněji a zkuste je interpretovat, nebo se zeptejte někoho, kdo snům rozumí. Naučte se před spánkem požádat sny o osvětlení určitých problémů ve vašich pracovních záležitostech. Ráno si vše zapište a poděkujte snům za jejich vedení.

Posilujte přátelství

Co se týká vztahů, zaměřte se na své přátelské a kolegiální vztahy. Pokud si uvědomujete, že někoho ve své mysli zanedbáváte, ihned udělejte nějakou akci. Pozvěte svého kamaráda na čaj a rozhodněte se tento vztah vědomě posílit. Vytvořte si takovou síť lidí, ve které se budete cítit komfortně. Život ubíhá velkou rychlostí, a tak neztrácejte čas zbytečnými dramaty, která vám jen odebírají značnou část vaší psychické energie. Choďte na různé společenské akce, a pokud ve svém přátelském světě strádáte, otevřete se novým kontaktům.

Na úrovni ducha nastal čas, ve kterém můžete posílit nejen svou intuici, ale zároveň posílit svou schopnost snění. Nemáte-li ještě pořízený snový deník, pořiďte si ho, protože sny vám mohou být velmi dobrým pomocníkem, pokud se naučíte rozumět jejich symbolické řeči. Často vám mohou ukázat různé pravdivé informace o důležitých lidech ve vašem životě nebo vás varovat před důležitými životními kroky, které se možná odhodláváte udělat. Zároveň se více propojte se silou přírody a naučte se poslouchat její tiché řeči. Mluvte ke stromům, vodě, ohni i k větru a naslouchejte více svým pocitům.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jaký vztah chci a mohu posílit?
  • Co mi sdělují mé sny?
  • Rozumím řeči svých pocitů?
  • V jaké společnosti se cítím nejlépe?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Choďte na silové tréninky a běhejte pravidelně v přírodě.
  • Více si zapisujte své sny nebo bezprostřední pocity po spánku.
  • Naučte se řeči svých pocitů.
  • Otevřete se novým lidem a prohlubujte již stávající vztahy.

Související…

Úplněk v Raku: Zaměřte se na to, jak se cítíte v práci, radí mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...