fbpx

To, čemu jste věnovali v poslední době nejvíc pozornosti, může přinést plody. To, co jste zanedbávali, na sebe v příštích třinácti dnech upozorní

Zveřejněno: 14. 11. 2019

Ve čtvrtek nastává období 1-Cauac (Déšť, Bouře), které do vašeho života může přinést mnoho nových podnětů. Nebojte se otevřít možnostem, které v následujících třinácti dnech zřejmě vyvstanou na povrch v různých oblastech vašeho vývoje. Důležité a konkrétní nové kroky však raději učiňte až po 20. listopadu.

Zatím se raději ponořte do svého nitra a vnímejte změny, ke kterým může docházet. To, čemu jste věnovali v poslední době nejvíc pozornosti, může přinést plody. To, co jste zanedbávali, na sebe upozorní. Otevřete se zázrakům každodenního dne a vnímejte synchronicity, ke kterým bude ve zvýšené míře docházet.

Investujte ještě víc do projektů, které vám přinášejí dobrou energii nebo peníze.

Ocitáme se v období na přelomu znamení Štíra a Střelce, která přejí všem duchovním snahám, což podporuje i mayské období Deště. Zaměřte se tedy především na svůj vnitřní život. Jak se cítíte ve svém těle? Žijete svou vášní? Jste věrní svým zásadám? Pokud ne, vyzkoušejte něco nového. Nebojte se nových přístupů, ale dobře je promyslete.

Jak se starat o tělo

Na úrovni vašeho fyzického těla můžete očekávat buď výrazné zlepšení, nebo zhoršení vašeho zdravotního stavu. Záleží na tom, jak jste se ke svému tělu v poslední době chovali. Lidé, kteří se z něčeho dlouhodobě léčí, mohou zaznamenat výrazný posun k lepšímu, nebo tyto problémy dokonce zcela vymizí. V každém případě pokračujte v tom, co vám funguje. Vyzkoušejte nový druh cvičení nebo stravy. Zamyslete se nad svým milostným životem a vyzkoušejte něco nového. Rovněž investujte ještě víc do projektů, které vám přinášejí dobrou energii nebo peníze.

Ptejte se svých kolegů, partnerů a známých na jejich sny a naučte se je vzájemně vykládat.

V rovině mysli nastal čas se otevřít novým přístupům v práci. Hodně čtěte a choďte na různé semináře. Pečujte o svou mysl a rozviňte nejen dobrou paměť, ale i své logické myšlení. V zaměstnání se zaměřte hlavně na to, co vás baví a kde můžete pracovat na něčem pro vás zajímavém. Nemluvte o sobě ani o druhých zle, vyzkoušejte si opakování nových manter nebo přesvědčení. Zvláštní pozornost věnujte svým snům, které mohou mít doslova čarovnou moc. Přečtete si knihu o lucidním snění a ihned vyzkoušejte metody k tomu uzpůsobené. Ptejte se svých kolegů, partnerů a známých na jejich sny a naučte se je vzájemně vykládat.

Překvapte své blízké

V oblasti mezilidských vztahů se zaměřte na lidi, které máte rádi, ale dlouho jste s nimi nebyli ve styku. Nezanedbávejte zároveň své nejbližší a buďte pro ně oporou. Překvapte je něčím nepředvídatelným, ale nešokujte je příliš. Vztahy, kterým jste věnovali dostatek pozornosti, budou vzkvétat a ty ostatní mohou projít určitou krizí. Buďte k sobě upřímní a naučte se některé lidi i odmítnout. Pokud se vám bude zdát sen o konkrétním člověku, uvědomte si, že vám život posílá důležitou zprávu pro blízkou a někdy i dalekou budoucnost. Vytvořte si ve svém životě okruh lidí, do něhož se budete vždy rádi vracet.

Máte možnost se znovu napojit na svůj vlastní zdroj síly i něčeho dalece přesahujícího.

Co se týká duchovní roviny, nastal významný čas. Vánoce se pomalu blíží a to s sebou přináší nejen dary hmotné, ale i ty duchovní. Máte možnost se znovu napojit na svůj vlastní zdroj síly i něčeho dalece přesahujícího. Pravidelně si zapisujte sny, protože k vám může tímto způsobem přijít doslova zázrak. Pokud se však budete neustále ztrácet v každodenních úkolech, tak nic významného zřejmě nepocítíte. Je důležité se čas od času zastavit. Některým lidem se může dít velká milost a pro některé to může být naopak opravdu náročné období. Každý večer usedněte k zapálené svíci a dívejte se. To vám pomůže si lépe zapamatovat sny, které vám mohou život zásadně ulehčit.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Co vyžaduje větší péči?
  • Jaká zkušenost mne v poslední době nejvíce změnila?
  • Jaké nové příležitosti se mi v práci naskýtají?
  • Dokážu se neustále zaměřovat na to, co mne baví?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Přečtěte si knihu o lucidním snění.
  • Zapojte se do nového projektu, po kterém dlouho toužíte.
  • Pravidelně si zapisujte své myšlenky, abyste viděli jejich kvalitu.
  • Otevřete se léčivým silám vesmíru a dejte jim průchod.

Související…

Mayský astrolog: Úplněk v Býku odráží naše vnitřní hodnoty
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...