fbpx

Zaměřte se na svůj příběh. Žijte tak, abyste se nad ním na sklonku života usmívali a usínali s vděčností v srdci a hlavně ničeho nelitovali

Zveřejněno: 12. 11. 2019

Od úterního úplňku opět nastává čas, kdybychom se měli zamyslet nad svými vnitřními hodnotami. Pokud se věnujete práci, které ani nevěříte, nastal čas se podívat po nových možnostech. Peníze jsou v životě důležité, protože poskytují určitý druh svobody, ale nejsou zdaleka tak určující, jak se často na první pohled zdá. Pamatujte, že někdy méně znamená více. Nenechte se zmást osudy druhých, protože to jsou zcela jiné příběhy. Zaměřte se na ten svůj. Jen vy budete na sklonku svého života pohlížet na svůj příběh. Žijte tak, abyste se nad ním usmívali a usínali s vděčností v srdci a hlavně ničeho nelitovali.

Přesný úplněk proběhne v úterý ve 14.36. Již ráno se vyplatí si zapsat všechny sny, které si jen budete pamatovat. Sny vám mohou poradit v otázkách peněz i rozvoje vašich vnitřních sil. Pokud svým snům nebudete rozumět, kontaktujte někoho, kdo s nimi umí pracovat. Celý den může být ve velkém „běhu“. Nikam příliš nespěchejte a šetřete svými fyzickými silami. Je nutné se naučit respektovat svou vnitřní energii.

Pečujte o tělo

Polarita znamení Býka a Štíra je mocná a hluboce vášnivá. Zamyslete se nad svou sexuální energií i nad způsobem, jak s ní nakládáte. Tělo je chrámem, jež celý život obýváme, a tak si zasluhuje tu nejlepší péči. Jídlo, milování, dýchání a spánek jsou přirozenými potřebami našeho fyzického těla. Nepodceňujte moudrost svého těla a naučte se mu více naslouchat.

Když se někde necítíte dobře, je to pro vás velmi důležitá informace. Není dobré jednat impulsivně, ale vyplatí se svým pocitům pozorně naslouchat.

Pokud se ve svém těle necítíte dobře, protože ho zanedbáváte, rozhodněte se něco udělat pro jeho posílení, péči a ozdravění. Čerpejte ze zkušeností, které jsou osvědčené, a nebojte se i nových přístupů, které vás napadnou. Získávejte nové informace a přemýšlejte o tom, co by vašemu tělo bylo nejpříjemnější.

Vnímejte neviditelné

Zaměřte se na své pocity, které jsou mostem k vaší duši. Když se někde necítíte dobře, je to pro vás velmi důležitá informace. Není dobré jednat impulsivně, ale vyplatí se svým pocitům pozorně naslouchat. Vaše intuice vás může ochránit před nesprávnými lidmi, situacemi i dramaty, ke kterým by jinak mohlo dojít.

Mějte odvahu učinit odvážná rozhodnutí, která budou předzvěstí vašich budoucích rozhodných kroků.

Naučte se ve svých pocitech číst a budete mít život o moc lehčí. Nevnímejte tedy formu, ale to, co je za ní. Buďte v pohybu a hledejte dobrý pocit uvnitř sebe sama. Nepřemýšlejte příliš, protože mysl může přijít s různými výstupy, které vám akorát zamotají hlavu. Jednejte jednoduše a přímočaře.

Znamení Caban (Pohyb, Země)

Znamení Pohybu předznamenává, že tento úplněk může být plný vnitřních i vnějších změn. Tyto změny mohou jít poměrně do velké hloubky, a tak lidé, kteří v sobě chtějí doopravdy něco změnit, mají velkou příležitost tak učinit.

Každý člověk tyto vlivy může pocítit v různých oblastech. Může se to týkat vztahů, přátel, kariéry nebo osobních zájmů. Mějte odvahu učinit odvážná rozhodnutí, která budou předzvěstí vašich budoucích rozhodných kroků. Vše pořádně promýšlejte a zatím se nikam střemhlavě nevrhejte. Získávejte potřebné informace, které se týkají daného tématu, a ptejte se lidí, kteří už mají podobnou cestu za sebou.

Doporučené otázky pro tento den:

  • K jakým změnám v mém životě dochází?
  • Jsem věrný svým vnitřním hodnotám?
  • Jsem ochoten se změnit?
  • Jsem dostatečně informovaný?

Doporučené činnosti pro tento den:

  • Buďte v pohybu, ale nespěchejte.
  • Darujte nebo prodejte druhým věci, které dlouhodobě nepoužíváte.
  • Získávejte nové informace o vašich budoucích zájmech.
  • Učiňte si procházku na místo, kde jste roky nebyli, a vnímejte změny, ke kterým došlo.

Související…

Mayský astrolog: V období Smrti se můžeme stát lepším člověkem
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...