fbpx

V následujících dnech se zbavte všeho přebytečného, co vám připomíná vaše staré „Já“. Odevzdejte životu vše, co nepoužíváte, a udělejte si ve svém životě pořádek

Zveřejněno: 27. 10. 2019

V pondělí 28. října nás čeká nejen státní svátek, ale také novoluní, a to konkrétně ve znamení Štíra. Nastane přesně ve 4.40. A pro nás nastane čas, abychom se opřeli do velkých změn, které Štír miluje a podněcuje zároveň.

V následujících dnech se zbavte všeho přebytečného, co vám připomíná vaše staré „Já“. Odevzdejte životu vše, co nepoužíváte, a udělejte si ve svém životě pořádek. Vytvořte si potřebný prostor pro své budoucí aktivity a krok po kroku postupujte na své životní cestě. Vězte, že se kdykoli můžete změnit, a jediné omezení, které vás může brzdit, jsou vaše vlastní myšlenky. Staňte se svým vlastním fénixem a vytvořte si život, který stojí za to žít.

Buďte inovativní, originální a rozhodně své nápady ihned nepotlačujte jenom proto, že mohou druhým lidem připadat naprosto šílené.

Jako při každém novoluní vás zřejmě navštíví důležité sny. Tentokrát se mohou týkat situací a vztahů, které potřebují jistou změnu. Pokud své sny nechápete, protože jsou až příliš symbolické, zeptejte se někoho, kdo se jejich výklady zabývá. Zvlášť v těžkých životních situacích mohou být sny skvělým rádcem, který vás dokáže přesně nasměrovat. Zkuste se zamyslet nad tím, co je potřeba ve vašem životě nejvíc změnit, a pomalu se opřete do příprav k „velkému skoku“.

Buďte odvážní

Nebojte se snít. Vše začíná ve vašich představách, které mají neuvěřitelnou schopnost se jednoho dne stát realitou. Buďte inovativní, originální a rozhodně své nápady ihned nepotlačujte jenom proto, že mohou druhým lidem připadat naprosto šílené. Buďte sami sebou a dovolte si své okolí v pozitivním slova smyslu „šokovat“.

Pokud vaše nové myšlenky budou druhým nápomocné, nemusíte se ničím omezovat. Abyste ve svém životě opravdu vytvořili něco nového, je nutné jít za hranice normálních představ o tom, co je možné. Mějte u sebe propisku a papír. Zapisujte si všechny myšlenky, které vás v následujících dnech napadnou. Za měsíc si je přečtěte a uvidíte, jestli jejich síla přetrvá.

Obohaťte svůj sexuální život

Znamení Štíra je známé svým zájmem o sexualitu, a tak se i vy zamyslete nad tím, jestli váš sexuální život nepotřebuje restart. Vyzkoušejte něco nového nebo svého milostného partnera překvapte něčím, o čem víte, že ho určitě potěší.

Naučit se otevřeně mluvit o svých vlastních potřebách je základem každého harmonického vztahu.

Buďte vynalézaví, sami se zamyslete nad svými vlastními potřebami a nebojte se o nich otevřeně mluvit. Uvědomte si, že každý člověk má svůj vlastní složitý životní příběh, a tak nečekejte na to, že vám druzí budou číst myšlenky. Naučit se otevřeně mluvit o svých vlastních potřebách je základem každého harmonického vztahu.

Znamení Imix (Krokodýl, Drak)

Jelikož toto novoluní začíná ještě před východem Slunce, je tu stále silný vliv znamení Draka, které probouzí mnoho energie, jež bude potřebovat neustále usměrňovat tím správným směrem. Jinak se může stát velmi destruktivní. Připomeňte si své dlouhodobé životní aspirace a zkontrolujte, jestli váš život nesešel z cesty.

Pokud se budete v následujících dnech věnovat činnostem, které vás nudí a nenaplňují, můžete být čím dál frustrovanější, vzteklí a podráždění. Když však svou energii dokážete konstruktivním způsobem nasměrovat na cíle, které vám dávají smysl, můžete vytvořit velmi dobrou základnu pro budoucí růst. Nejdříve si ujasněte to, co doopravdy chcete, a následně si vytvořte potřebný prostor, který vám pomůže naplnit vaše budoucí touhy.

Doporučené otázky pro tento den:

  • Co je potřeba v mém životě změnit?
  • Jsem spokojený se svým sexuálním životem?
  • Žiji podle svých snů?
  • Umím být asertivní?

Doporučené činnosti pro tento den:

  • Otevřete své sexuální kanály.
  • Změňte ve svém životě to, čemu se dlouho vyhýbáte.
  • Upřesněte svou životní vizi.
  • Zbavte se věcí, které dlouhodobě nepoužíváte.

Související…

Období kukuřice je plné příležitostí. Hlavně pro extroverty, tvrdí mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...