fbpx

Novoluní nastane v pátek ve 12.38, a tak se pomalu připravujte na velké začátky, které vás posunou o velký skok vpřed.

Zveřejněno: 30. 8. 2019

V pátek po poledni nastává čas, ve kterém se můžete značně přiblížit vašemu pravému poslání. Mnoho lidí vykonává povolání, které je často v přímém rozporu s tím, čemu by se chtěli doopravdy věnovat. Zkuste si představit, kdybyste měli přesně takovou práci, která by byla vaší radostí i koníčkem zároveň. Někteří z vás toho možná už dosáhli, ale přesto můžete cítit, že lze svou pracovní činnost posunout ještě dál. Dělejte v každém okamžiku to nejlepší, co dovedete, a uvidíte, že s tímto návykem poroste i kvalita vašeho prožívání.

Život je svým způsobem dokonalý a dobrou zprávou je i to, že se vše dá dělat vždycky o něco lépe. Novoluní v Panně tuto moudrost připomíná, a tak se nebojte zlepšovat i stávající pohodu, kterou možná ve svém životě prožíváte. I udržování tohoto stavu vyžaduje určitou bdělost, která je nutnou podmínkou pro to, abyste udrželi ten správný směr. A tak vůbec nezáleží na tom, v jaké životní situaci se zrovna nacházíte. Přesné novoluní nastane v pátek ve 12.38, a tak se pomalu připravujte na velké začátky, které vás posunou o velký skok vpřed.

Povolání a poslání

Buďte vděční za každé zaměstnání, kterým jste prošli, protože se tak přibližujte své ideální práci, která bude přímo odrážet vaše životní poslání. Pokud jste například člověk, který rád druhým pomáhá, ale pracujete v oblasti, kde musíte být k lidem rozhodní až nelítostní, budete cítit určitý rozpor, který vás nenechá v klidu spát.

Život je jako velmi složitý labyrint, ve kterém se máte naučit žít a hledat svou vlastní pravdu.

Snažte se proto postupně přibližovat k takové práci, která bude odrážet vaše vnitřní hodnoty. Když si budete vydělávat slušné peníze prací, kterou děláte rádi, bude život nejen radostnější, ale zároveň bude konečně dávat i větší smysl. Život je jako velmi složitý labyrint, ve kterém se máte naučit žít a hledat svou vlastní pravdu.

Pečujte o fyzické zdraví

Vaše tělo je nejen váš nejlepší dopravní prostředek, ale i posvátný nástroj, který může mít rozmanité využití. Díky tělu můžete zažívat nespočet radostí, ale i utrpení. Záleží dost na tom, jak o své fyzické tělo pečujete. Jezte zdravěji a hlídejte si jak pitný, tak spánkový režim. Spěte osm hodin denně a pravidelně cvičte.

Prokládejte posilování s protahováním, abyste byli ve svém těle jak pevní, tak pružní zároveň. Vyhýbejte se všem extrémům a vyhýbejte se nadměrnému stresu. Některá zaměstnání to nedovolují, a pokud je to zrovna váš případ, popřemýšlejte o změně své působnosti. Navštivte nějakého odborníka na zdravou výživu nebo si nechte udělat kvalitní zdravotní prohlídku, která vám pomůže ke svému tělu zaujmout správný postoj.

Zaměřte se na svůj domov

Znamení Panny miluje systém a pořádek. Tento měsíc se tedy zaměřte na své každodenní rituály a vyklízení vašeho domova. Rovněž zkuste zapracovat na vašich rodinných vztazích, aby byly kvalitnější a hlubší. Odevzdejte svým příbuzným nebo přátelům vše, čeho si sice ceníte, ale dlouhodobě to nepoužíváte. Vytvoříte tak prostor pro nové nečekané příležitosti.

Odevzdejte aspoň jednu věc denně a učte se druhým darovat věci od srdce.

Když se doma budete cítit spokojeně, tak se tento pozitivní vliv přenese i na vaše pracovní prostředí a možná se vám naskytnou nové pracovní příležitosti. Naučte se být vůči svým bližním štědří, aniž byste něco očekávali. Možnost druhým být nápomocen může být hluboce naplňující, ale zároveň si dávejte pozor na to, aby vaši dobrotu někteří lidé nezneužívali. Odevzdejte aspoň jednu věc denně a učte se druhým darovat věci od srdce.

Mayský kalendář a znamení Noci

Toto novoluní vyjde na den Noci, který je úzce spojen s rodinou a sněním. Pokud se vám dnes ráno zdály sny o vašem zaměstnání nebo o rodinných či pracovních vztazích, zkuste se nad nimi hluboce zamyslet. Sny používají rafinovanou symbolickou řeč a při správném porozumění můžete značně zlepšit kvalitu vašeho každodenního života. Zároveň se zaměřte na rodinnou pohodu a dobré příbuzenské vztahy. Když se budete těšit ze svých kořenů a zázemí, nabudete velké síly, kterou budete potřebovat v dosahování vašich velkých životních záměrů. Hodně uklízejte a snažte se pro svou domácnost něco užitečného udělat.

Doporučené otázky pro tento den:

  • Jaký vztah mám ke svým rodinným členům?
  • Co bych měl opravit?
  • Jím zdravě?
  • Jdu vstříc svému životnímu poslání?

Doporučené činnosti pro tento den:

  • Zkuste si detailně představit své nejideálnější zaměstnání.
  • Věnujte se domácím opravám.
  • Zaměřte se na své rodinné vztahy a buďte štědří.
  • Zbavte se všeho, co dlouhodobě nepoužíváte. Buďte štědří.

Související…

Mayský astrolog: V období Krokodýla a Draka projevte své emoce a plňte si své cíle
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...