fbpx

Nadchází období, kdy bude ve vzduchu mnoho tvůrčí energie. Přicházející jaro tuto tendenci jen posiluje

Zveřejněno: 25. 3. 2019

Začíná mocné období 1-Chicchan (Had), ve kterém se může probudit mnoho tvůrčí energie. V následujících třinácti dnech mějte odvahu, pusťte se do nových projektů s plnou vášní a dovolte si změnit vše, co vám již neslouží.

Když si budete všímat příliš moc stinných stránek lidí kolem vás, raději se pusťte do práce a věnujte se něčemu, co vás naplňuje. Nikoho neodsuzujte, ale snažte se zjistit, co druhé vede k jejich konání. Pamatujte, že každý se chce cítit dobře a být šťastný, ale málokdo ví, jak se to doopravdy dělá.

Retrográdní Merkur se dostane do přímého chodu 28. března, a tak zase vše poplyne mnohem snadněji.

Po období Byliny, kdy mělo dojít k regeneraci sil, nadchází období, kdy bude ve vzduchu mnoho tvůrčí energie. Přicházející jaro tuto tendenci jen posiluje, a tak se zaměřte na to, co vás baví, a pokud možno se ve svém tvůrčím transu ztraťte a zapomeňte na sebe i na své okolí. Buďte v proudu a nechte přijít inspiraci, která bude doslova poletovat kolem vás. Nebojte se změn, protože teď je ta správná doba. Retrográdní Merkur se dostane do přímého chodu 28. března, a tak zase vše poplyne mnohem snadněji.

Oživte intimní život

Co se týká vašeho fyzického těla, zaměřte se především na své sexuální potřeby. Jste na sexu závislí, nebo tuto oblast spíš potlačujete? Ať je to jakkoliv, vždy se dá vše trochu zlepšovat. Obraťte pozornost hlavně ke svým potřebám a uvědomte si, co potřebujete právě vy. Oživte svůj intimní život o něco nového a dejte své vášni průchod. Je to rovněž doba, kdy můžete uzavřít velmi dobrý obchod, protože vaše energie poplyne na mnohem vyšších obrátkách. Vyhýbejte se sexu bez lásky, protože to je z dlouhodobého hlediska velmi ztrátová záležitost. Zaměřte se také na své stravování a nechovejte se ke svému tělu nezodpovědně, protože zákon příčiny a následku je nelítostný.

Pamatujte, že život si lidi „půjčuje“, aby vám skrze ně něco ukázal.

Své myšlení se pokuste proměnit ve spojence. Mnoho lidí nosí v hlavě silného kritika, který ničí jakoukoliv radost nebo i velmi dobré nápady. Vyhlaste tomuto „hlasu“ válku a rozhodněte se zabojovat o svobodu. Je dobré vědět, že vaše myšlenky mohou být laskavé a podporující, což u mnoha lidí neplatí, protože jsme si kolektivně vytvořili takový docela nezdravý návyk, produkující jen stres a napětí. Někteří z vás si mohou těchto tendencí všímat na pracovišti a já vám doporučuji se raději ponořit do práce, která dává smysl. Poučte se z příběhů druhých a neopakujte stejné chyby jako ostatní. Pamatujte, že život si lidi „půjčuje“, aby vám skrze ně něco ukázal.

Pomoc se vztahy

Co se týká blízkých vztahů, možná si začnete více všímat věcí, které nejsou úplně v pořádku, a to jak u vás, tak u vašich nejbližších. Snažte se nikoho nesoudit a zkuste zjistit, co vaši blízcí opravdu potřebují. Chvilku je sledujte, a to i ve vypjatých situacích. Když dokážete svého partnera přijmout i v jeho stínu, může dojít k obrovskému uvolnění. Zjistíte-li, že jste žárliví nebo v sobě nosíte hněv a zbytečně si ho na ostatních vyléváte, mějte odvahu se před druhými obnažit a omluvit se. Svěřte se někomu s vašimi stinnými stránkami a nevymlouvejte se.

Dobrý přítel vás nejen vyslechne, ale pokud budete chtít, může vám i poradit. Když se někdo svěří vám, neodsuzujte ho, ale snažte se pochopit souvislosti, které se za tím vším schovávají. Můžete se toho nejen hodně dozvědět, ale i druhým pomoci.

Skoncujte s jakoukoli závislostí, která vás dlouhou dobu pronásleduje.

V rovině ducha nastalo mocné období, kdy se mohou probudit různé „vyšší“ schopnosti vaší mysli. Vyhněte se však manipulaci a ovlivňování druhých lidí. Raději se ponořte do hluboké práce sami se sebou a skoncujte s jakoukoli závislostí, která vás dlouhou dobu pronásleduje. U některých to mohou být drogy, alkohol nebo obyčejné koukání na seriály. Obětujte svou pohodlnost za něco ušlechtilého, za co budete mít chuť nejen bojovat, ale hlavně žít. Buďte odvážní a rozhodně vyjděte za svými sny.

Kombinace znamení Hada a Berana probouzí mnoho silné energie, která se může projevit v hněvu, frustraci nebo obrovské tvůrčí výkonnosti. Nebuďte netrpěliví a dávejte pozor, abyste druhým zbytečně nezpůsobili nějakou újmu, přestože bude vycházet z momentálního afektu. Beran vám radí, ať se věnujete tomu, co vás baví, a Had vám našeptává, že to máte dělat s plným nasazením a vášní. Nebuďte však bezohlední příliš, protože zákon rovnováhy pracuje neustále.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jsem spokojený se svým sexuálním životem?
  • Co pro onu spokojenost mohu udělat?
  • Trápí mne nějaký zlozvyk nebo závislost?
  • Jsem tvůrcem svého života?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Otevřete své sexuální kanály.
  • Buďte tvůrčí ve všem, čemu se právě věnujete.
  • Skončete s nějakým zlozvykem a nahraďte ho pozitivním návykem.
  • Buďte odvážní a neschovávejte se ve stínu.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...