fbpx

Během následujících 13 dnů se soustřeďme na své sny i na svoji sexualitu

Zveřejněno: 15. 11. 2018

Od čtvrtka 15. listopadu nastává čas, ve kterém byste se rozhodně neměli vzdávat. V období 1-Men (Orel), které potrvá následujících 13 dní, si připomeňte svůj životní sen. A pokud ho ještě nemáte, měli byste si ho najít. Podívejte se orlím zrakem do všech tří časů, kterými jsou minulost, přítomnost a budoucnost, a určete si nové priority a cíle.

Související…

Mayský astrolog: V období Větru se soustřeďte na sílu slova a těla
Robert Policar

Nespokojujte se v tomto období s málem a očekávejte od života to nejlepší. Ať se vaše tužby týkají vztahů, kariéry nebo vlastní seberealizace, neměli byste klesat na mysli. Pokud však zatím nevíte, co s vaším životem, máte jedinečnou šanci znovuobjevit to, pro co jste se narodili.

Nemračte se na podzim

Je stále se prohlubující podzim a nálady se mohou u některých lidí pohybovat na bodě nula. Neklesejte na mysli, protože orel vám přiletěl na pomoc, abyste se ze svých pochmurných nálad nejen zvedli, ale doslova vzlétli. Přestože mnoho z vás může pochybovat o svých schopnostech, důležité je si v těchto temných chvilkách uchovat víru a naději v přirozený běh života, který s vámi potají spolupracuje. Naučte se důvěřovat své cestě, protože je neopakovatelná, a tak ji vaši bližní nemusí zcela chápat.

Cesta je mnohem důležitější než cíl, protože trvá mnohem déle.

Na úrovni těla se především zaměřte na své sexuální potřeby. Sex bez lásky nebo respektu k druhému může být velmi destruktivním, ale v opačném případě velmi léčivým prostředkem ke zlepšení jak fyzického, tak duševního stavu. Tato mocná energie, která vytváří život na zemi, je často zneužívána a velmi špatně chápána, z čehož vychází mnoho bolesti. Naučte se milovat své tělo, přestože žádného partnera nemáte. Pečujte o sebe s láskou a jezte takovou stravu, která vaše tělo nepoškodí, ale zároveň vám bude i chutnat. Když chodíte, snažte se být uvolnění a dbejte na to, abyste byli neustále narovnaní.

Neztrácejte vizi

Na úrovni mysli a práce se naučte nahlížet jak do minulosti, přítomnosti, tak i do časů budoucích. Připomeňte si svou vizi a uvědomte si, v jaké části své cesty zrovna jste. Mějte na paměti, že cesta je mnohem důležitější než cíl, protože trvá mnohem déle. Buďte vděční za každou malou příležitost, která se vám v nynější práci nabízí, přestože v hloubi duše víte, že je to práce dočasná. Nikdy však neztrácejte ze zřetele svou dalekosáhlou vizi, ke které byste měli vytrvale postupovat. Rovněž sledujte své vlastní myšlenky a uvědomte si jejich momentální kvalitu. Možná zjistíte, že je bude potřeba malinko pozměnit. Ať jste v jakékoliv situaci, své myšlenky můžete změnit kdykoliv.

Neztrácejte příliš času s lidmi, kteří vašim zájmům nerozumí nebo nechtějí, aby se vaše sny staly skutečností.

Co se týká vztahů, dejte do nich ze sebe to nejlepší. Když však bude dlouhodobě ve vašich vztazích panovat nerovnováha, může to znamenat, že je dobré tyto vztahy přehodnotit. Na planetě Zemi existuje mnoho dalších lidí, kteří vás uvidí a porozumí vašim cílům. A tak neztrácejte příliš času s lidmi, kteří vašim zájmům nerozumí nebo nechtějí, aby se vaše sny staly skutečností. Pokud máte přátele v jiných zemích, nebojte se je rovněž kontaktovat, protože vám mohou účinně pomoci, ale především vám mohou rozšířit obzory i jazykové dovednosti.

Snový radar

Co se týká duchovní roviny, nastalo období, ve kterém můžete opravdu vzlétnout k výšinám. Mějte odvahu jít za svými sny, přestože se občas můžete cítit sami. Naučte se pracovat se sny a zesilte svou snovou aktivitu. Snový radar vám pomůže s určitými životními situacemi a lidmi, protože uvidíte věci tak, jak opravdu jsou. Musíte se jen naučit jejich symbolické řeči, která nemusí být na první pohled zřejmá. Zesilte svou vizi a naučte se důvěřovat své vlastní cestě. Během tohoto období se pravidelně dívejte do plamene svíčky a posilte své vnitřní vidění věcí. Zesilte své aspirace a najděte takovou společnost lidí, kteří jsou vám podobní.

Pracujte se svou silou zodpovědně a nemanipulujte s druhými lidmi, přestože si myslíte, že je to pro jejich dobro.

Kombinace znamení Štíra a 1-Men (Orel) vám dává schopnost proměnit vaše stinné stránky ve světlo. Znamení Orla je často spojováno i se znamením Štíra, které je jeho vyšší oktávou. Orel má schopnost vzlétnout k nejvyšším místům, kde sídlí pravda. Pracujte se svou silou zodpovědně a nemanipulujte s druhými lidmi, přestože si myslíte, že je to pro jejich dobro. Své transformační sklony spíš směřujte na sebe sama, abyste se v budoucnu stali příkladem, který bude druhé inspirovat na jejich cestě.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jaký vztah mám ke své sexualitě?
  • Jsem na správné cestě?
  • Mám odvahu jít za svými sny?
  • Rozumím řeči snů?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Praktikujte tantru.
  • Definujte své celoživotní cíle.
  • Mluvte o svých snech s lidmi, kteří vás podporují.
  • Rozviňte svůj vnitřní zrak a následujte svou intuici.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...