fbpx

V období Opice uvolněte mysl a hledejte chytrá řešení, radí mayský astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Vcházíme do času, ve kterém se toho můžeme mnoho naučit. Najděte si dobré učitele, protože ti vám mohou značně urychlit cestu. Zaměřte se také na vše, co ve svém životě chcete změnit k lepšímu. Investujte do svého duchovního rozvoje a připomeňte si, co byste chtěli zanechat svým potomkům. Pokud dlouhodobě přemýšlíte o tom, že byste rádi druhé učili, co umíte, udělejte další krok vpřed

Zveřejněno: 10. 11. 2022

Chuen patří do skupiny západních znamení, které jsou téměř vždy velice přemýšlivé a občas i trochu pochmurné. Čím toho člověk ví víc, tím je možná těžší s něčím jen tak začít. Seberte odvahu projevit svou moudrost a předejte ji nejen svým dětem, ale i lidem, kteří o to stojí. Nevěříte-li si zatím, zapište se na nějaký kurz nebo posilte své sebevědomí, abyste se nakonec odvážili. Dobré myšlenky bez činů vytvářejí smutek. Hledejte „chytrá řešení“, která způsobí, že se všichni zúčastnění budou cítit spokojeni. Buďte vynalézaví a hledejte nové cesty.

Otevřená mysl vás posune vpřed

Nastal čas si najít dobrého učitele jógy, čchi-kungu nebo jiné metody cvičení, která dokáže rozvinout i vaši sílu vnitřní. V intimním životě zkuste něco nového, protože vše se s věkem mění a vyvíjí. Možná se na určité záležitosti budete moci podívat jinak než před lety. Uvolněte svou mysl a překonejte svůj stud. Dovolte si prožít, po čem v jádru své bytosti toužíte. Pokud nikomu neublížíte, dělejte si, co uznáte za vhodné. Zajímejte se o různá ekonomická témata a potkávejte se s odborníky, kterým věříte.

Experimentujte s různými technikami, které mají za cíl uvolnit vaši mysl a zmírnit napětí. Rovněž se opřete do studia něčeho, co vám pomůže rozvinout vaše pracovní dovednosti. Může to být angličtina, jiný jazyk nebo specifická dovednost ve vašem oboru. 

Nastává čas, kdy můžete značně prohloubit svou vlastní moudrost. Cesta sebezdokonalení nikdy neustane.

Hledejte kvalitu, která nutně nemusí mít nic společného s cenou kurzu. Buďte otevření různým inovativním nápadům, které se zřejmě objeví. Pokud víte, jaký dobrý tah udělat ve svém postupu vpřed, neváhejte.

Moudrost můžete přijímat i předávat

Možná se dostanete do situace, kdy budete moci druhým nějakým způsobem pomoci. Pokud něco dobře ovládáte, nebojte se to ostatní naučit. Možná v tom najdete překvapivě zalíbení, což může probudit vaši touhu změnit vaši stávající práci. V blízkých vztazích nastal dobrý čas pro různé kanadské žertíky a prohloubení humoru. Snažte se své nejbližší čas od času příjemně překvapit. Máte-li momentálně problémy s druhou polovičkou, jděte za odborníky, kteří se zabývají párovou terapií.

Nastává čas, kdy můžete značně prohloubit svou vlastní moudrost a pocítit touhu stát se učitelem nebo odborníkem ve svém oboru. Zamyslete se nad tím, zda jste opravdu připraveni k tomuto velkému skoku. Neustále zdokonalujte své poznatky nebo řemeslo, protože cesta sebezdokonalení nikdy neustane. Zřejmě ani po smrti. Nemyslete tedy na to, zda jste již za zenitem, učte se jak malé děti. Najděte si dobré průvodce a učitele, kteří ve vašem pokroku mohou sehrát nemálo důležitou roli.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Co bych po sobě rád zanechal svým potomkům?
  • Co nového bych se chtěl ve svém životě naučit?
  • Bavilo by mě učit druhé?
  • Jsem připraven, abych se stal učitelem nebo průvodcem druhých?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Buďte vynalézaví a více si hrajte.
  • Své dobré nápady korunujte svými činy.
  • Vyhledávejte přítomnost skvělých učitelů, školitelů a odborníků ve svém oboru.
  • Přihlaste se na zajímavý kurz.

Související…

Mayský astrolog: V období Pazourku omezte zbytečné výdaje a buďte inspirací
Robert Policar
   

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...