fbpx

Mayský astrolog: V období Pazourku omezte zbytečné výdaje a buďte inspirací 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Nastává čas, ve kterém se můžete naplno ponořit do všech nejnáročnějších pracovních i seberozvojových výzev, které máte před sebou. Jakékoli odkládání nebo váhání vám ubere mnoho energie, a tak se těmto tendencím vyhněte. Zaměřte se na záležitosti, které vás nejvíce tlačí, a postavte se jim čelem. Odvaha a důsledná práce budou odměněny svobodou, po které toužíte, přestože nepřijde hned. Nečekejte, až se životní okolnosti samy změní k lepšímu, ale buďte raději spolutvůrci svého jedinečného života

Zveřejněno: 28. 10. 2022

Znamení Etz´nab (Pazourek) patří do skupiny severních znamení, která jsou charakteristická svým duchovním a zároveň velmi pragmatickým založením. Pracovní a sebezdokonalující tendence budou očividnější než obvykle. Zároveň se ocitáme v transformativním čase znamení Štíra, který je svou duševní hloubkou dobře znám. Tato zajímavá kombinace nabízí raketový duchovní posun lidí, kteří budou schopni vynaložit v příštích dvou týdnech maximální výkon v oblastech, jež to nejvíce potřebují. Je ideální čas změnit to, co dosud změnit nešlo.

Změna má vycházet z vás

Můžete si více než kdy jindy uvědomovat potřebu změnit a především zlepšit vztah ke svému fyzickému tělu a financím. Jezte méně a zdravěji. Omezte všechny zbytečné výdaje a naučte se vytvářet rezervy na realizování vašich budoucích snů. Snažte se dostát všem závazkům z minulosti, abyste se stali svobodnějšími. Raději dejte přednost kvalitě před kvantitou a postupně se krok za krokem zbavujte všech věcí, které dlouhodobě nepoužíváte. Aby mohlo přijít nové, staré musí odejít.

Pokud se však dlouhodobě ocitáte v nevýhodné pozici a rovnováha mezi dáváním a přijímáním je neustále a extrémně narušována, přijde možná přirozený konec nebo velká změna, kterou byste měli iniciovat. 

V rovině mysli si můžete mnohem více uvědomovat vaši skutečnou situaci v zaměstnání. Nečekejte na to, až se změní váš nadřízený nebo kolegové, protože to se pravděpodobně nestane. Raději se ponořte do práce a vylepšování podmínek sami. Nechte, ať práce mluví za vás, a s druhými se příliš nedohadujte. Buďte ochotni bránit svou pozici, když narazíte na nespravedlivé jednání nebo pomluvy. Dávejte si však pozor na to, abyste se nedostali na stejnou úroveň jako ti, kteří nehrají fér. Strategické myšlení se však vyplatí.

Vztahy žádají to nejlepší 

Do vztahů dejte ty nejlepší kvality, které v sobě nosíte. Pokud se však dlouhodobě ocitáte v nevýhodné pozici a rovnováha mezi dáváním a přijímáním je neustále a extrémně narušována, přijde možná přirozený konec nebo velká změna, kterou byste měli iniciovat. Nicméně nejdříve, než učiníte něco impulsivního, vydejte ze sebe to nejlepší, abyste pak ničeho nelitovali. Když něco ukončíte předčasně, budete se tam neustále vracet, minimálně ve vaší mysli. Nastává čas ukončit všechny zbytečné spory a nastavit zdravé hranice.

Mohou se dít kvantové skoky a velký duchovní růst. Jediné, na čem záleží, je vaše vlastní iniciativa. Naučte se meditovat, a pokud se něčím podobným už zabýváte, dělejte to intenzivněji. Zdokonalujte své psychické dovednosti a rozvíjejte nové ctnosti, které vás učiní ještě krásnějšími. Žijte tak, aby se vámi mohli inspirovat vaši potomci. Nezapomeňte však i na radost a odpočinek, protože jinak se z vás mohou stát dříči a nezdraví workoholici. Když se budete snažit příliš, výsledky budou mizivé.   

Doporučené otázky pro toto období:

  • Na čem je potřeba nejvíce pracovat?
  • Dávám do svých vztahů opravdu to nejlepší ze sebe?
  • Nevyhýbám se problémům, o kterých vím, že mají být rychle vyřešeny?
  • Věnuji se intenzivně nějaké duchovní praxi?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Naučte se meditovat, nebo dobu svých duchovních cvičení prodlužte.
  • Postavte se svým životním výzvám čelem.
  • Hodně pracujte, ale pravidelně odpočívejte.
  • Dodržujte zdravý spánkový režim.

Související…

Mayský astrolog: V období Deště a Bouře sledujte znamení a zapisujte si sny
Robert Policar
                         

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...