fbpx

Mayský astrolog: V období Jaguára nekopírujte cesty jiných a rozvíjejte vyšší smysly 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Začíná období, ve kterém toho můžete ve svém životě hodně změnit, pokud si budete důvěřovat a rozvinete v sobě odvahu a důvěru v neznámo. Pobývejte pravidelně jen sami se sebou a rozjímejte nad svým životem. Pozorujte sami sebe jako jaguár, který sleduje svou kořist. Nevěnujte pozornost záležitostem, které vás vlastně nenaplňují, a snažte se být ve všech činnostech efektivnější, aby se váš život dostal do vytoužené rovnováhy. Pravidelně odpočívejte a rozvíjejte své psychické i fyzické predispozice

Zveřejněno: 16. 7. 2022

Podle mayské astrologie vstupujeme do období 1-Ix (Jaguár). Jaguár nabízí jedinečnou příležitost něco v životě změnit k lepšímu. Uvědomte si svou moc, ale nezneužívejte ji. Využijte ji jen tehdy, kdy pomůžete nejen sobě, ale i vašemu okolí. Nastává vhodný čas pro různá vyjednávání a formulaci vašich pravých potřeb a intencí. Můžete vidět mnoho věcí výrazně jasněji, a přitom být zcela klidní. Čekejte na vhodný okamžik, a až přijde, jednejte rychle a rozhodně. Zaměřte se především na témata rodiny, bydlení a vlastní seberealizace. Rozviňte v sobě síly, o kterých jste ani netušili, že je máte.

Zaměřte se na posilování vašeho fyzického těla a pravidelně se procházejte v přírodě. Dobře vybírejte různá cvičení, protože každému člověku vyhovuje něco jiného. Inspirujte se radami druhých, ale vše prozkoumejte na základě svých vlastních zkušeností. Tím, že posílíte své fyzické tělo, můžete probudit i vaše intuitivní schopnosti, které budou mnohem jasnější. Pokud se chcete odstěhovat nebo něco koupit, možná přijde velmi dobrá příležitost, kterou poznáte, když se na ni připravíte.

Nelpěte na výsledcích

Snažte se rozvinout své vyšší smysly a pracovní dovednosti. Netlačte však příliš na pilu, protože přílišná snaha může být kontraproduktivní. Buďte uvolnění, cvičte usilovně, ale nelpěte na výsledku. Rozviňte v sobě trpělivost, zaujetí a postarejte se o to, aby vám vaše každodenní činnost přinášela radost.

Vytvořte si pro sebe prostor, kde můžete být zcela sami sebou, protože to je to cennější, co můžete sobě i druhým ve své podstatě dát.

Dělat vše naplno, a přitom nelpět na výsledku je umění, které stojí za to se naučit. Uvědomte si, jaká dovednost by vám nejlépe pomohla, a vstupte do učení. Vyberte si dobrý kurz nebo knihu a učiňte odvážný skok.

Hledejte si vlastní prostor

Nastává vhodný čas urovnat rozpory ve vašich nejbližších vztazích. V této části roku se však především zaměřte na rodinné vztahy a vztah sama k sobě. Vytvořte si pro sebe prostor, kde můžete být zcela sami sebou, protože to je to cennější, co můžete sobě i druhým ve své podstatě dát.

Přestaňte hrát hry sami se sebou a buďte autentičtí. Nesnažte se uspokojovat potřeby jiných na svůj úkor a nastavte si takové hranice, abyste mohli být všichni nakonec spokojení. Mějte odvahu vyjádřit to, co máte na srdci.

Po vlastní cestě

Nastává velmi příznivý čas, kdy se mohou výrazným způsobem probouzet vaše vyšší smysly, pokud se budete věnovat různým technikám, meditacím a cvičením, a to nejlépe o samotě. Nekopírujte cesty, které předepsali jiní, ale jednoduše se jimi inspirujte.

Vše konzultujte se svým srdcem, které si pamatuje vše, čím jste kdy prošli. Následujte tento tichý hlas, který přesně ví, co je pro vás nejlepší. Buďte si věrní za každou cenu, protože každé sebepopření je zradou, kterou pácháte sami na sobě. Odvažte se učinit velký kvantový skok.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Co bych mohl ve svém životě změnit?
  • Uvědomuji si svou moc nebo spíš bezmoc?
  • Věnuji se dostatečně svému fyzickému tělu?
  • Jak bych mohl nejlépe rozvinout své vyšším smysly?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Choďte do přírody a rozjímejte nad svým životem.
  • Snažte se žít v harmonii se světem.  
  • Nastavte druhým hranice, které budou nakonec vyhovovat všem.
  • Pravidelně posilujte své fyzické tělo a rozviňte své vyšší smysly. 

Související…

Mayský astrolog: V období Draka dejte smysl budoucnosti a objevte své talenty
Robert Policar
                                            

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...