fbpx

Mayský astrolog: V období Draka dejte smysl budoucnosti a objevte své talenty 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Nastává další 260denní cyklus, ve kterém můžete započít velké myšlenky, projekty i jiné dlouhodobé cíle. Čím energičtější bude začátek, tím větší výhodu z dlouhodobého hlediska získáte. Dávejte si pozor na „falešnou únavu“, která s časem draka nevyhnutelně přichází, pokud ve svém životě nenajdete hlubší smysl. Odvažte se dosahovat velkých cílů, protože nikdo jiný to stejným způsobem neudělá. Mějte odvahu překročit svou komfortní zónu, protože nastává vhodný čas

Zveřejněno: 3. 7. 2022

Znamení Imix, tedy drak, probouzí mnoho energie, která však potřebuje dostatečný ventil, jinak se může otočit dovnitř, což může vyvolat podrážděnost, frustraci a projevy hněvu.

Nepotlačujte v sobě žádné emoce a naučte se je vhodným způsobem vyjádřit. Jakékoliv potlačování může být škodlivé nejen vám, ale později i vašemu bezprostřednímu okolí, protože tuto sílu lze jen těžko kontrolovat, a pak může vybuchnout a učinit nežádoucí škody. Věnujte se všemu novému, co jste si zatím v životě nedovolili. Pokud si to dovolíte, probudíte v sobě netušené síly.

Plavání a sexualita

Pobuďte energii svého těla pravidelným posilováním nebo intenzivním cvičením. Vyzkoušejte plavání, které je známo svou komplexností, co se týká pozitivních účinků na vaše zdraví, a navíc počasí této aktivitě v této části roku více než přeje.

Investujte nějaké finanční prostředky do svého domova a popřemýšlejte, co nového byste pro svoje bydlení mohli udělat. S partnerem si otevřeně pohovořte o svých sexuálních potřebách a vyjděte si v tomto ohledu vstříc.

Pracovní i osobní cíle

Zamyslete se nad svým současným a budoucím zaměstnáním. Pracujete opravdu v oblasti, která vám dává hlubší smysl, a máte dostatek prostoru pro inovaci?

Zamyslete se v tomto ohledu i nad svým bydlením. Žijete v zemi, kde chcete zemřít, nebo vás lákají dálky? Ujasněte si jak pracovní, tak osobní cíle a najděte způsob, jak tyto cíle propojit. Zapište se na nový kurz nebo školu, kde se konečně budete věnovat něčemu, co naplňuje vaši duši. Když dáte smysl své budoucnosti, pocítíte i hlubší propojení s tím, kde momentálně jste.

Co se týká vašich vztahů

Mohou se objevovat silná emocionální pohnutí, která bude potřeba pročistit nebo zdravým způsobem projevit. Nebojte se různých konfliktů, o kterých víte, že musejí být jednou provždy vyřešeny. Zejména se to týká vašich nejbližších, s nimiž vás téměř vždy pojí silná „karma“ z dob minulých, která často přesahuje rámec jednoho života.

Buďte trpěliví a laskaví nejen k druhým, ale i sami k sobě. Vyhýbejte se jak přílišné aroganci, tak sebelítosti. Najděte upřímný a zdravý způsob, jak mluvit o věcech, které mohou být zraňující.

V rovině ducha

Zaměřte se na všechno nové, čím byste mohli obohatit svůj rod. Jste tvůrci svého života a jednoho dne se váš příběh zapíše do historie předků vašich budoucích potomků. Žijte tak, abyste mohli být v mnoha věcech příkladnými.

Mějte odvahu překročit svůj vlastní stín a buďte tou nejlepší verzí sebe sama. Zajímejte se zároveň i o příběhy vašich slavných předků, kteří vám tu zanechali dary v podobě latentních talentů, které ve vás čekají na projevení. Které to tak asi mohou být? Obnovte síly, které byly zapomenuty.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Co mi dává nejvíce energie?
  • Lituji se, nebo se chovám arogantně?
  • Mám odvahu překonat svůj největší strach?
  • Co bych mohl udělat pro mou současnou i budoucí rodinu?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Pravidelně cvičte, posilujte nebo plavejte.
  • Mějte odvahu překročit svou komfortní zónu.
  • Udělejte první krok v něčem, na čem vám opravdu záleží.
  • Naučte se být asertivními, ne agresivními.              

Související…

V období Králíka oslavujte a začněte něco nového, radí mayský astrolog
Robert Policar
                              

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...