fbpx

Chvilku po tom, co popadneš dech, to ucítíš. Každá molekula v tvém těle dostane neskutečnou jiskru nové životní energie. Celým tělem projede proud a mozek zapne na plné obrátky. Shot je z angličtiny výstřel. A přesně to v organismu způsobí. Nastartuje tě a vystřelí!

Zveřejněno: 19. 3. 2021

Přeneseme se nejdřív zpět do roku 2018, kdy Bohumil Gardavský při svých cestách po světě objevil něco, na co prostě nemohl ani po návratu do Čech zapomenout. Malé lahvičky nabité vitamíny, které doslova zažehnou tvůj vnitřní oheň. Takže pořádný nářez. A tak se rozhodl. Umíchal a vytvořil si shoty vlastní.

V čem jsou tyhle „mega cloumáky“ jedinečné?

„Zakládáme si na čerstvosti. Sami si vybíráme zboží a dodavatele. Nepoužíváme žádná sladidla ani konzervanty. Vaši každodenní dávku vitamínů připravujeme den co den čerstvou. Fresh Only je náš život. Vše, co děláme, děláme s láskou a poctivostí a smyslem pro design,“ říká Bohumil Gardavský, majitel a zakladatel firmy.

Když řeknete supermarketům ne

Přestože by dalším logickým krokem bylo zaplnit tímto malým zázrakem regály ve všech supermarketech, nestalo se tak. Hlavní myšlenka zůstala stejná: vyrábět kvalitní produkt pro lokální trh.

A to je hlavní myšlenka celého našeho projektu. Kvalita a čerstvost bez konzervantů a sladidel!

„Vsázíme na čerstvost a kvalitu. Trvanlivost je 5 dnů v lednici. Bylo tedy pro nás absolutně nepřijatelné, aby se kvůli dlouhodobější trvanlivosti do našich shotů přidávaly konzervanty a chemie. My používáme pro výrobu metodu coldpress (za studena lisovaná šťáva, která používá k extrakci šťávy hydraulický lis).“

Vyhráli hlasování, na Rohlíku nejsou

Přihlásili se do soutěže, jejímž výstupem bylo rozšíření portfolia o nový produkt. Díky silné podpoře svých fanoušků vyhráli. Přesto čerstvé Ginger Shoty v jejich nabídce dodnes nenajdete. 

„V posledním kole soutěže porota nakonec vybrala produkt, který není tak ,fresh‘ a nepodléhá rychlé zkáze. Čerstvé produkty bez konzervantů a s krátkou expirační dobou vyžadují větší a opravdovou péči. A to je hlavní myšlenka celého našeho projektu. Kvalita a čerstvost bez konzervantů a sladidel!“

Malý velký zázrak!

Ať už potřebuješ nastartovat své ráno pořádnou dávkou čerstvých vitamínů, nebo nakopnout během dne, máme pro tebe hned čtyři řešení. 

1. Ginger Shot Original – přírodní životabudič, který doslova zažehne tvůj vnitřní oheň

ZÁZVOR. Tenhle kořen má fakt zázračné schopnosti a dost silné antioxidační účinky. Což se teď během nadcházejícího zimního období hodí. Takže nedej jakékoliv chřipce šanci a zařaď pití našeho shotu do své denní rutiny. Je potvrzeno, že pravidelná konzumace zázvoru pomáhá předcházet infekcím a chřipce.

dsc09369

Tato silná a intenzivní kombinace utváří vitamínovou bombu, která osvěží mysl a nastartuje energii v těle. Podpoří tvoji imunitu, urychlí spalování tuků, rozproudí krevní oběh, detoxikuje organismus, podporuje trávení. 

„Jako majitelka kavárny jsem chtěla pro své zákazníky něco nového, netradičního. Podporuji své klienty na cestě ke zdravému životnímu stylu, proto jsem všechny čtyři typy shotů vyzkoušela a poté zařadila do naší nabídky. Dnes jsou velmi žádané, a to u všech věkových kategorií,“ říká Simona, majitelka pražské kavárny.

CHCI NAKOPNOUT!

2. Black Shot – osvěžení v duchu léta

Vitamínová kombinace z čerstvé ananasové šťávy, limety, zázvoru a špetkou aktivního uhlí pro jeho detoxikační účinky. Pokud tedy hledáš osvěžení v duchu léta, které je zároveň nabité vitamíny, vyzkoušej Black shot. Žádné éčka, sladidla nebo přidané cukry. Vždy 100% FRESH!

dsc09898

„Fresh Only jsou produkty, které u nás silně chyběly. Jsem ráda, že máme konečně silné shoty, které opravdu fungují. Já osobně miluji Black Shot kvůli jeho svěží chuti. Ale nedám dopustit na klasický zázvor, který vždy podpoří mou imunitu a chrání mě před nachlazením,“ říká Veronika Zemanová, sportovkyně, IFBB EliltePro Bikini, Top 10 ElitePro WorldChamp.

POTŘEBUJI OSVĚŽIT!

3. Ginger Celery Shot  – shoď kila a pročisti své tělo

Čerstvá přírodní šťáva z řapíkatého celeru v kombinaci se zázvorem, citrónem, spirulinou a špetkou kajenského pepře je rozhodně tím pravým, co tě pořádně nakopne.

dsc09379

Tohle kombo do tebe dostane pořádnou dávku vitamínů, minerálů a enzymů. Detoxikuje organismus. Podporuje hubnutí. Pomáhá od chronické únavy a unavených očí. Čistí játra a pleť. Zlepšuje zrak a podporuje paměť a funkci mozku.

„Po prvním doušku jsem měl pocit, že vidím skrze zeď. Myslel jsem, že exploduji. Po chvíli se do mého těla vlila obrovská dávka energie a síly. Za dva dny jsem zjistil, že ten pocit chci zažít znovu,“ říká Martin Podolák, podnikatel v oblasti financí, jeden z firemních odběratelů.

CHCI VYZKOUŠET!

4. Ginger Beet Shot – dej alkoholu červenou!

Červená řepa by rozhodně neměla chybět ve tvém jídelníčku. Dodává pružnost a lesk pleti, vlasům a nehtům. Její významný obsah vlákniny usnadňuje práci střevům a pomáhá při detoxikaci organismu.

dsc09533

Variace Ginger Shotu s řepou a aloe vera je bohatá svými detoxikačními a antioxidačními účinky. Jedna malá lahvička obsahuje pořádnou dávku řepy, zázvoru, citrónu, aloe vera a špetku kajenského pepře. Vždy 100% fresh a bez éček či sladidel. Odbourává napětí a únavu. Zbaví tvé tělo alkoholu po bujarém večírku nebo oslavě. 

„Miluji červenou řepu ve všech podobách. Proto jsem sáhla po variantě Ginger Beet Shot. Musím říct, že to je opravdu jízda. Jelikož vím od své kamarádky, že výborně funguje při pořádné kocovině, mám na každou párty připravený jeden kousek ve své kabelce,“ říká Alena Jugová, redaktor freelancer.

JDU DO TOHO!

Kavárny, kanceláře, fitness centra i Ty!

Jsi majitel firmy, který se zajímá o zdraví svých zaměstnanců? Provozuješ fitness centrum či kavárnu? Nebo prostě myslíš jen sám na sebe? Jednoduše vyzkoušej některý z těchto úžasných mega cloumáků.

dsc09911

Pokud jsi z Prahy, vše ti doručíme zdarma až domů (minimální množství pro zhotovení objednávky je 10 ks). 

Více informací najdeš zde:

FRESH ONLY - TVOJE VITAMÍNOVÁ BOMBA

Související…

Je tu další nová chuť. Po japonské umami přichází japonská kokumi
Ivan Verner

foto: FreshOnly, zdroj: FreshOnly

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...