fbpx

Letní krása bez kompromisů? Vyčleňte si 2 měsíce a pojďte do toho 2 fotografie
zdroj: Onclé

Ukázat v létě krásné tělo, na které budete pyšná? Pojďte to s námi zkusit. Vyčleňte si následující 2 měsíce a užijte si celý proces.

Zveřejněno: 24. 5. 2024

Naordinujte si pohyb, který Vás bude bavit a zároveň bude tvarovat Vaše tělo. Navyšte pitný režim a příjem ovoce i zeleniny, upravte si jídelníček. Důležitou roli pro Vás bude hrát také tělová kosmetika. Vyberte si tu, která se přímo zaměřuje na řešení celulitidy a strií.

Kosmetika s kmenovými buňkami

Slyšeli jste již o rostlinných kmenových buňkách AKOSKY® APIUM? Jde o složku, kterou ve své kosmetice využívá česká značka Onclé. Kmenové buňky umí aktivovat tvorbu nového kolagenu a ochránit tak pokožku před destrukcí a stárnutím.

„Kmenové buňky AKOSKY® APIUM, které používáme, umí vyhledat postižené místo v pokožce a zabezpečit její regeneraci,“ vysvětluje Marcela Kubátová, která se podílí na vývoji produktů Onclé. „Funkčnost přípravků je založena na vysoce kvalitních účinných složkách, které kondici Vaší pokožky pozvednou na úplně jinou úroveň,“ dodává Marcela.

oncle2

Výsledky uvidíte během 2 měsíců

Prémiová dámská řada Onclé s obsahem AKOSKY® APIUM zajištuje regeneraci a remodelaci pokožky. Specializuje se na pevnost i pružnost kůže, potlačení strií a celulitidy. Obsahuje 99 % vzácných přírodních olejů a extraktů z přírodních kmenových buněk. Při pravidelném používání se budete radovat z výsledků již za 2 měsíce.

Svatá trojice

Dámská řada Onclé obsahuje 3 produkty, které se vzájemně doplňují a podporují ve výsledném efektu. Jde o Zpevňující olejový peeling s hloubkově regeneračními účinky. Obsahuje přírodní tenzidy, které šetrně odstraňují nečistoty a odumřelé kožní buňky. Dále o Luxusní olejové sérum, které ošetřuje, zpevňuje, chrání a obnovuje vnitřní struktury pokožky při striích a jizvách. Je vhodné pro dehydratovanou a stárnoucí pokožku. A nakonec o Prémiový tělový balzám, který redukuje celulitidu a díky obsažené 3D kyselině hyaluronové hydratuje pokožku do hloubky.

Doporučený postup

„Pravidelnost je důležitá. Každý večer i ráno o sebe pravidelně s láskou pečujte. Masírujte části, na které se chcete zaměřit. Zadeček, stehna, bříško. Nejprve použijte peeling, poté sérum a na závěr balzám,“ popisuje správný postup Marcela Kubátová. Dojde k aktivní regeneraci a remodelaci kůže. Vaše pokožka bude zpevněna a chráněna. Zaznamenáte zvýšení elasticity, zmírnění celulitidy i strií. Zároveň bude kůže hydratovaná do hloubky, a tím pádem mladší a více svěží. A vy si užijete léto.

Související…

Není pleťová maska jako pleťová maska. Více a déle neznamená vždy lépe
Michaela Gaislerová

foto: Onclé, zdroj: Onclé

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...