fbpx

Co dělat, když je Vaše pleť v létě spálená a zčervenalá? 2 fotografie
zdroj: Kosmetika Capri

Během léta je nezbytně nutné svoji pokožku před sluníčkem chránit. Ale co když se přesto spálíte, nebo Vaše pokožka na sluneční paprsky zareaguje zčervenáním či nadměrnou citlivostí v podobě vyrážky? Pak pro Vás máme tipy a doporučení, jak pleť zklidnit a dostat ji zpět do harmonie.

Zveřejněno: 8. 6. 2023

Klíčem je vybraná kosmetická péče s obsahem kozího mléka, tvarohu, syrovátky a kolostra. Česká firma Kosmetika Capri vyvíjí a vyrábí přípravky plné kozích surovin a dalších léčivých rostlin a bylin, které pomohou.

Tvarohová maska jako alfa-omega na spálenou pleť

Výživná tvarohová maska s medem má vysoký obsah přírodních antioxidantů, které chrání pleť před poškozením a před negativními následky způsobené slunečním zářením. „Na pleť spálenou, dehydrovanou, nadměrně vystavenou slunečním paprskům působí tvarohová maska jako opravdový balzám. Tvaroh z kozího mléka má vysoké regenerační a hydratační účinky, máslo z kozího mléka pleť změkčí, zvláční a zároveň vyživí, včelí med regeneruje tkáně a vitamín E pokožku zjemní a zanechá ji hebkou,“ popisuje obsah masky Ing. Jitka Poláková, ředitelka firmy Kosmetika Capri.

Tato maska zároveň zpomaluje stárnutí a tvorbu vrásek, celkově pokožku regeneruje, zvláčňuje a zklidňuje. Je tedy dobré ji používat celý rok jednou týdně s dobou působení 15 až 20 minut.

Produkty obsahují vysoce účinné moderní látky, byliny, léčivé rostliny, vitamíny, minerály, ceramidy. Důležité je vyzdvihnout, že kozí ingredience tvoří až 30 % obsahu, což je neobvykle vysoké množství.

V létě používejte masku častěji. Klidně pravidelně po každém slunění. Opálená pleť je sice nádherná a má zdravou barvu, ale při nadměrném vystavování slunci často trpí. Dopřejte jí tedy zásobu výživných a zklidňujících látek. Cena: 444 Kč / 100 ml.

Pleťové mléko pro vláčnou pokožku během celého léta

Zklidňující pleťové mléko sensitive by se mělo stát Vaším každodenním letním pomocníkem. Zařadíte-li ho do běžné letní skin care a budete ho pravidelně používat každé ráno a každý večer, vyřešíte tím mnohé. Mléko uklidňuje sluncem podrážděnou pleť, vyživuje ji, regeneruje a zvláčňuje. Při pravidelném používání je pokožka vláčná, hebká a pružná. „Syrovátka z kozího mléka Vám upraví kožní mikrobiom tak, že bude správně vyvážený, pantenol a alantoin zklidní podráždění a urychlí obnovu pokožky, vitamíny A a E zanechají pokožku hebkou, extrakt z Hamamelis virginiana z listů léčivého stromu má na pleť účinky především tonizační, dále díky své antioxidační aktivitě je vhodný pro použití proti předčasnému stárnutí,“ vysvětluje Ing. Poláková

Toto pleťové mléko zpomaluje stárnutí citlivé pleti a tvorbu vrásek. Uklidňuje, regeneruje a zvláčňuje pleť. Je skvělé po slunění a hodí se pro ženy i muže, kteří ho mohou používat po holení. Naneste ho každé ráno a každý večer a lehce vmasírujte do pokožky. Cena: 400 Kč / 200 ml.

capri11

Kosmetika Capri má tradici a zároveň udává nové trendy

Je to česká firma s tradicí trvající déle než čtvrt století. Ve svých recepturách využívá primárně české a evropské suroviny z kozího mléka, na jejichž základě vyrábí špičkové produkty pečující o pleť, tělo a vlasy. Jejich základem je vysoký podíl kozího mléka, másla, syrovátky, kolostra, PRO a PREBIOTIK.

Produkty dále obsahují vysoce účinné moderní látky, byliny, léčivé rostliny, vitamíny, minerály, ceramidy. Důležité je vyzdvihnout, že kozí ingredience tvoří až 30 % obsahu, což je neobvykle vysoké množství.

Tento rok firma rozšířila své portfolio o doplňky stravy v podobě revolučních PRO a PREBIOTIK v podobě kapslí, které uvádějí organismus do celkové a komplexní rovnováhy.

Související…

Australané vzkazují: Chraňte se před sluncem, opalovací krém je až poslední možnost
Hana Průšová

foto: Kosmetika Capri, zdroj: Kosmetika Capri

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...