fbpx

Z malého miminka vyrostl rovnocenný človíček, který zkoumá a objevuje svět. Je tak na čase mu ukázat, že kojení a krmení z láhve se brzy stane minulostí. K tomu přechodu pomůže trénovací láhev

Zveřejněno: 26. 6. 2020

Uplynul rok od doby, kdy jsme si donesli novorozence z porodnice domů. Z malého miminka vyrostl rovnocenný človíček, který zkoumá a objevuje svět. Je tak na čase mu ukázat, že kojení a krmení z láhve se brzy stane minulostí. K tomu přechodu pomůže trénovací láhev netekoucí PP 240ml 12+ od Bayby.

Pohodlně a bez camrání

Trénovací lahev netekoucí 12m+ s objemem 240 ml je tvarově přizpůsobena ručičkám dítěte staršího jeden rok. Měkké silikonové pítko zajišťuje příjemný pocit při pití, a usnadňuje tak přechod k samostatnému pití.

bfb 6110 2

Zároveň je jemné k dětským dásním. Nevylévací pítko pak zajišťuje plnou ochranu před nepořádkem.

Snadné uchopení

Širší dno a hrdlo se zúžením uprostřed zajišťuje stabilitu při postavení na rovný povrch. Pohodlné držení v jemném dětském úchopu obstarávají odnímatelná ergonomicky tvarovaná protiskluzová držátka. Víčko lahve je zabezpečeno proti vytečení obsahu a otevírá se otočením.

Designové řešení

Na modré variantě lahvičky s modrofialovými úchyty děti naleznou motiv tygra a ptáčka. Ve fialové variantě s fialovo-modrými úchopy pak ratolesti najdou žirafu a sloníka.

Vždy přehled o množství

Přehledná stupnice v designovém provedení grafických srdíček pomáhá správně dávkovat obsah lahvičky a navíc odolá i intenzivnímu používání. Údržba je přitom snadná a kartáček na čištění lahví se dostane pohodlně i do stran u dna.

Lahvička je vyrobena z vysoce kvalitních a zdravotně bezpečných materiálů, především z polypropylenu (PP). Žádná součást lahve BAYBY neobsahuje Bisphenol-A (BPA) ani jiné toxické látky.

Související…

Čistota půl zdraví: Jak pečovat o hygienu novorozeněte?
Komerční článek

foto: Mall.cz, zdroj: Mall.cz

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...