fbpx

Neopomenout vyčistit a sterilizovat dětské nádobí je jedním z alfa a omega kroků ke zdraví dítěte. Elektrický parní sterilizátor BBS 3010 od Bayby vám zaručí naprostou čistotu dětských kojeneckých lahví, a to především díky svému devítiminutovému cyklu, za který je schopný vysterilizovat až šest kojeneckých lahví jakéhokoliv typu

Zveřejněno: 23. 10. 2020

Máte strach, že se vám sterilizátor nikam nevejde? U BBS 3010 se tímto problémem nemusíte zabývat, je velmi skladný a do vnitřního stojánku umístěného v těle stabilizátoru jednoduše vložíte až šest kojeneckých lahví.

bbs 3010 2

Sterilizátor umožňuje kompletní a rychlé odstranění bakterií vysokoteplotní párou


Chcete-li mít čistotu kolem vašeho novorozeného miminka zcela podchycenou, oceníte možnost sterilizace kojeneckého příslušenství. Sterilizátor je schopen posléze pojmout čtyři lahve i s příslušenstvím.

Jednoduché ovládání

Spuštění zvládnete levou zadní. Sterilizátor se ovládá jedním tlačítkem, které po stlačení rozsvítí LED diodu indikující proces sterilizace trvající velmi krátkou dobu, a to pouhých devět minut. Na konec procesu nemusíte netrpělivě čekat. Po dokončení se přístroj automaticky vypne.

Praktické příslušenství

Protože sterilizátor umožňuje kompletní a rychlé odstranění bakterií vysokoteplotní párou, může být někdy problém po skončení procesu příslušenství vyjmout. V balení tak kromě přístroje naleznete praktické plastové kleště, které slouží právě k vyndání horkých lahví či dudlíků. A abyste si nelámali hlavu s množstvím vody, která má být pro sterilizaci doplněna, použijete šikovnou odměrku, která je součástí balení.

Související…

Servírování jídla pro nejmenší může být i zábava
Komerční článek

foto: Bayby BBS 3010, zdroj: Bayby BBS 3010 na Alza.cz

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...