fbpx

Chcete nakoupit s 20% slevou? V podstatě nezáleží, jestli nakupujete v kamenné prodejně, nebo na internetu, sleva platí v obou případech. Stačí zadat slevový kód

Zveřejněno: 11. 9. 2019

V domácnostech se bez některých nástrojů jednoduše neobejdete, například v kuchyni si snad žádná hospodyňka nedovede představit fungování bez kvalitního hrnce, dobrého mixéru či nepřilnavé pánve. A na druhou stranu jsou postradatelné doplňky, o nichž jste doposud možná neměli ani ponětí, ale přitom vám mohou v interiéru navodit příjemnou atmosféru.

Co nesmí chybět

Co hospodyňka, to jiné představy o nenahraditelných pomůckách v kuchyni. Zatímco některá potřebuje ke každodennímu vaření perfektní hrnce, jiná se zase neobejde bez ručního mixéru, který má všestranné využití. Oblíbenosti se těší třeba tyčový mixér Bamix, jenž se stane i jakýmsi designovým doplňkem místnosti, neboť je k dostání v různých barevných variantách. Určitě se vyplatí sáhnout po sadě, která obsahuje několik nástavců, takže připravíte za pomoci jednoho tyčového mixéru různé pokrmy. Jednou ho použijete na rozmixování ovoce, podruhé zase na míchání těsta.

Pokud chcete levnější variantu, počítejte s cenou okolo 16 990 korun, z těch dražších vás robot vyjde klidně i na více než 20 tisíc korun.

V mnoha kuchyních má nenahraditelné místo také značka KitchenAid, v jejíž nabídce najdete rovněž různé kuchyňské roboty. Žádaný je třeba robot KitchenAid Artisan, ale i další řady robotů, jejichž pořizovací cena se různí od toho, po jakém modelu sáhnete. Pokud chcete levnější variantu, počítejte s cenou od 12 tisíc, z těch dražších vás robot vyjde klidně i na více než 20 tisíc korun.

Ve voňavé kuchyni se vaří lépe a radostněji

Zpříjemněte si ovzduší ve svém domě či bytě. Poslouží vám k tomu katalytické aroma lampy, které zatočí se zápachem. Nejenže příjemně provoní interiér, ale zároveň zbaví vzduch bakterií a nečistot, čímž se katalytické aroma lampy liší od jiných aromatických lamp.

V obchodech Potten & Pannen – Staněk probíhá ve dnech 12. až 16. září slevová akce. Dostanete 20% slevu na všechny výše uvedené značky.

Chcete za pořízení nových kousků do kuchyně či do bytu ušetřit nějakou tu korunu? V obchodech Potten & Pannen – Staněk probíhá ve dnech 12. až 16. září slevová akce. Dostanete 20% slevu na všechny výše uvedené značky. Chcete tedy nakoupit s 20% slevou? V podstatě nezáleží, jestli nakupujete v kamenné prodejně, nebo na internetu, sleva platí v obou případech. Stačí zadat slevový kód CHCISLEVU.

Související…

Retro spotřebiče dodají domovu osobitost a styl
Komerční článek

foto: Potten & Pannen – Staněk, zdroj: Potten & Pannen – Staněk

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...