fbpx

Důležitou součástí každé domácnosti jsou i nejrůznější spotřebiče, které nám nejenom zkvalitňují život, ale mohou být také výrazným prvkem v místnosti

Zveřejněno: 14. 8. 2019

Všichni chceme, aby z našeho domova vyzařovala příznivá atmosféra a soulad. Proto jeho zařizování věnujeme čas i energii. Pečlivě plánujeme, vybíráme ty pravé kousky nábytku i dalšího vybavení a snažíme se jednotlivé prvky sladit do harmonického celku.

A důležitou součástí každé domácnosti jsou i nejrůznější spotřebiče, které nám nejenom zkvalitňují život, ale mohou být také výrazným prvkem v místnosti.

Hra s fantazií

Když se stěhujeme do nového bytu nebo domu, začínáme od čistého stolu. Můžeme zvážit, zda interiér vybavíme zcela nově či do něj zakomponujeme starší vybavení. Náš domov je na začátku nepopsaný list, na kterém můžeme ztvárnit své představy.

Toužíte po tom, aby byl váš domov osobitý a originální? Pak jsou retro spotřebiče tou pravou volbou.

Ale změn bychom se neměli bát ani v již zcela zařízené domácnosti. Mnohdy nám totiž stávající vzhled interiéru přestane vyhovovat nebo je třeba některé části vybavení našeho domova nahradit.

I kuchyň zaslouží pozornost

Moderní bydlení klade důraz na ladné vybavení celého bytu včetně kuchyně. Ta je stále častěji dokonce i přímo spojena s obývacím pokojem. A nestačí jen kvalitní a estetická linka. Její vzhled podtrhnou i správně zvolené elektrospotřebiče.

Retro má své kouzlo

Toužíte po tom, aby byl váš domov osobitý a originální? Pak jsou retro spotřebiče tou pravou volbou. Italská značka Smeg nabízí kvalitní domácí spotřebiče v designu 50. let. Spotřebiče Smeg okouzlily zákazníky na celém světě a úspěšně se prodávají více než 70 let.

Smeg: Inovativní technologie s retro designem

Na vývoji spotřebičů Smeg se podílejí světoznámí architekti a designéři. Smeg lednice či Smeg konvice vyniknou v každé kuchyni. Oslovila vás retro lednice Smeg nebo jiný spotřebič Smeg? Od 1. srpna 2019 zastupuje malé domácí spotřebiče a lednice Smeg v ČR exkluzivně Potten & Pannen – Staněk.

foto: Smeg, zdroj: Smeg v ČR zastupuje Potten & Pannen – Staněk

Galerie

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...