fbpx

Chcete být v kurzu jako newyorské celebrity? Nespěte a vyrobte si kruhy pod očima 1 fotografie
Zde je modelka Ella Emhoffová, která je mimochodem nevlastní dcerou viceprezidentky USA Kamaly Harrisové, celá v bílém a s brýlemi. Zda je i na tomto snímku ze začátku listopadu 2021 trendem nošení kruhů pod očima, si nejsme úplně jistí. Ale asi ano... (zdroj: Profimedia)

Temné kruhy pod očima fungují jako nový trend. Svět následuje tiktokovou influencerku, která změnila nedostatek spánku, jenž se zračí ve tváři, v přednost. A modelky už známky vyčerpání prezentují jako módní doplněk

Zveřejněno: 11. 12. 2021

Pokud se po probdělých nocích (ať už je trávíte na párty nebo za monitorem počítače) snažíte zamaskovat tmavé kruhy pod očima (dámy make-upem, pánové třeba černými brýlemi), vězte, že už to dělat nemusíte. Ranní maskování mnoha lidem ušetřila uživatelka TikToku @saracarstens. Když před několika měsíci zveřejnila video, kde si ve snaze napodobit typické tmavé kruhy z nevyspání pod očima rozmazala make-up, možná netušila, že se z legrace stane nový trend.

Influenceři na sociálních sítích mají různé nápady a je známo, že zejména TikTok dokáže změnit nejneobvyklejší kejkle v hit. Koho by ale napadlo, že kruhy pod očima, které jsou typické pro nevyspalé nebo nemocné, začnou napodobovat dokonce i celebrity na akci Met Gala 2021, což je prestižní každoroční sbírka ve prospěch kostýmního institutu Metropolitního muzea umění v New Yorku.

Jak to vylepšit

Modelka Ella Emhoffová nebo zpěvák a herec Ben Platt se pak trendu chopili po svém, a aby nápad z dílny @saracarstens ještě vylepšili, ozdobili si kruhy pod očima navíc nalepovacími krystalky. I když vypadali spíš strašidelně než atraktivně, vzhled nejspíš splnil svůj účel, protože šokoval.

Úplně stačí, když rezignujete na zdravý životní styl, naplno propadnete workoholismu a přestanete spát.

Pokud se vám nechce podlepovat oči krystalky, abyste zdůraznili kruhy pod očima, vystačíte si s obyčejným základem od @saracarstens. A nemusíte dokonce ani trávit dlouhý čas před zrcadlem. Úplně stačí, když rezignujete na zdravý životní styl, naplno propadnete workoholismu a přestanete spát. Přirozeně si vyrobíte krásné kruhy pod očima, půjdete po boku módním trendům a ještě si určitě získáte šéfa, který bude z vašeho nového pracovního nasazení nadšený. Kdo ví? Třeba dostanete nakonec i přidáno a pak ušetříte i na ty krystalky.

foto: Profimedia, zdroj: The Guardian

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...