fbpx

Ne, není to virtuální obchoďák. Jeho dárky by vám už totiž do Štědrého dne nikdo nedoručil. Tohle místo skutečně existuje. Konkrétně u pražského letiště

Zveřejněno: 13. 12. 2018

Představte si (a vzhledem k aktuálnímu datu to není zase až tak těžké), že je 23. prosince a vy stále nemáte nakoupené všechny dárky. Obchodní domy a běžná nákupní centra se v tento čas mění v něco jako noční můry, jež ožívají ve dne. Jsou přecpané, vydýchané, nedá se v nich parkovat a nákupy v nich jsou hektické, stresující a únavné. Zkrátka skvělá terapie pro introverty.

nakupni stredisko

Pro návštěvníky je centrum přehledné, působí vzdušně a elegantně


Místo abyste nakupování úplně vzdali a spokojili se s Vánoci, kde vaše rodina najde pod ručně uřezanou větví váš ručně vyrobený svícínek z jablka propíchaného hřebíčkem (nic proti DIY dárku), můžete ještě stále objevit místo, kde se vám všechny výše zmíněné stresy vyhnou.

Pro návštěvníky je centrum přehledné, působí vzdušně a elegantně. Nákupy si zde i v předvánoční horečce užijete v klidu a bez front.

Není přecpané, bez problémů zaparkujete, centrum je prostorné a jeho čistý design dává dobře vyniknout jednotlivým obchodům, které jsou citlivě stylově sjednoceny. Jmenuje se Prague The Style Outlets a leží v Tuchoměřicích, hned vedle letiště Václava Havla. Pro návštěvníky je centrum přehledné, působí vzdušně a elegantně. Nákupy si zde i v předvánoční horečce užijete v klidu a bez front.

outlet

Pro každého návštěvníka je v centru navíc přichystána sklenka prosecca, nechybí samozřejmě ani wifi připojení, chill out zóny, terasa, restaurace a kavárny


Centrum mimo centrum

Zajímavý zážitek při nakupování poskytuje samotný interiér centra. Vnitřek je totiž koncipován tak, aby si návštěvníci připadali jako v ulicích Starého Města v centru Prahy. Stavba zřejmě i proto letos získala 1. místo v prestižní soutěži Best of Realty mezi novými obchodními centry.

Můžete například využít nákupního poradce, který pomůže s výběrem dárků i osobním stylingem.

Outlety nejsou v Čechách tak rozšířené jako třeba v Americe, kde obchodní centra vyrůstala daleko od měst, v blízkosti továren, ve kterých se oblečení i šilo. Zde se tak výrobci zbavovali vadných nebo přebytečných kusů. To už ale dávno neplatí. Dnes jsou outlety plné prvotřídního značkového zboží. Zákazníci se v Prague The Style Outlets mohou těšit na zlevněné produkty od známých firem Adidas, Benetton, Bogner, Geox, Karl Lagerfeld, Nike, Palmers, Pepe Jeans, Trussardi nebo Versace Jeans.

Související…

Pět kroků, jak ušetřit nervy i peněženku o Vánocích
Lukáš Zelený, Zonky.cz

Prague Style Outlets je také výjimečný svou nabídkou dodatečných služeb, o Vánočních víkendech můžete například využít nákupního poradce, který pomůže s výběrem dárků i osobním stylingem; portýr zase pomůže s taškami nebo poradí s orientací v centru. Pro každého návštěvníka je v centru navíc přichystána sklenka prosecca, nechybí samozřejmě ani wifi připojení, chill out zóny, terasa, restaurace a kavárny včetně výhledu na nedaleké letiště. Kromě opravdu kouzelné výzdoby navodí tu správnou vánoční atmosféru také produkce živé hudby. A hlavně, tady budete moct dýchat a nebojovat o místo ve frontách s ostatními lačnými nakupujícími.

foto: Prague The Style Outlets, zdroj: Prague The Style Outlets

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...