fbpx

Hýčkejte se v komfortu v náručí šumavské přírody Dalších 3 fotografií v galerii
Zdroj: MOLO Lipno Resort

Sníte o tom, že vás probouzejí sluneční paprsky třpytící se na vodní hladině a den končíte příjemným posezením na terase při západu slunce za lesnatými vrcholky hor? Láká vás útěk z chaotického města, ale jste zvyklí na pohodlný životní styl a moderní technologie? Odpověď na zdánlivě zapeklité otázky nabízí nový rezidenční resort MOLO Lipno

Zveřejněno: 9. 3. 2022

Šumava je velmi oblíbenou destinací s kouzelnou atmosférou. V každém ročním období zde návštěvníci i rezidenti najdou krásnou přírodu a pestrou nabídku volnočasových aktivit. Samotné Lipno nad Vltavou spojuje v jedné lokalitě zimní lyžařský areál a vodní sportování na přehradě během letních měsíců. S podzimem přichází sezona houbaření a turistiky, takže v každém ročním období je dostatek aktivit pro relaxaci i sportování.

Komfortní soukromé apartmány Lipno poskytují veškeré výhody vlastního bydlení v přírodě, a zároveň díky zajištěnému servisu nepřináší žádné starosti navíc. Jsou tak vhodnou volbou pro útočiště na dlouhodobý pobyt či home office, občasné trávení slunečných víkendů i jako perspektivní investice jak do vašeho životního stylu, tak pro zhodnocení financí.

m hlavni2

Projekt z pera pražské kanceláře mezinárodního architektonického studia Chapman Taylor je výjimečný svým komplexním pojetím a exkluzivní kvalitou s akcentem na detail. Apartmány jsou orientované na vodní hladinu, ale také do vnitrobloku soukromé zahrady či na promenádu, která zde nově vznikla.

Všechny služby na jednom místě

MOLO Lipno Resort se opírá o myšlenku propojení privátních apartmánů, prémiového zázemí budoucího přilehlého hotelu a novátorských krajinářských prvků. Dominantu areálu tvoří 150 metrů dlouhé dřevěné molo, na kterém se nachází panoramatická restaurace MOLO. Plánovaný je také unikátní bazén s filtrovanou vodou plovoucí přímo na hladině Lipna. Na vyhlídkové molo navazuje promenáda s obchody, kavárnami a designovými lavičkami. Luxusní 5* hotel do budoucna zajistí pro rezidenty veškeré služby wellness centra a fine diningové restaurace.

m hlavni1

Nabídka luxusních apartmánů je opravdu široká, vyberou si v ní jedinci a páry hledající útulné 1+kk či 2+kk i početné rodiny toužící po 3+kk až 5+kk s prostornou terasou a vlastní saunou. Každý apartmán představuje příjemné prostředí, ve kterém se budou jeho rezidenti cítit hýčkáni. Připadá k němu garážové stání projektované na velká SUV či naopak sportovní vozy s nízkým podvozkem, sklepní prostor pro uložení sportovního vybavení.

Prodej nových bytů na Lipně je ojedinělou příležitostí, jak investovat do svého životního stylu. A uchovat hodnotu svých investic. Kolaudace apartmánových domů je plánovaná již na duben 2022.

Související…

Objevujte krásy jarní Šumavy. Nejlépe z vlastního apartmánu uprostřed přírody
Komerční článek

foto: MOLO Lipno Resort, zdroj: MOLO Lipno Resort

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...