fbpx

Pro všechny, kteří hledají útočiště v srdci přírody a rádi si užívají maximálního pohodlí v luxusním prostředí, byl stvořen projekt MOLO Lipno Resort

Zveřejněno: 14. 4. 2021

Přímo na břehu přehradní nádrže Lipno, největší vodní plochy v České republice, v současné době vzniká unikátní areál z pera pražské pobočky věhlasného architektonického studia Chapman Taylor. Propojení designově vybavených apartmánů, prvotřídních služeb pětihvězdičkového hotelu a novátorských krajinářských prvků vytváří dokonalé místo pro komfortní bydlení obklopené nespoutanou přírodou.

Cyklistika, nordic walking, jachting i rybaření

Okolí Lipna nad Vltavou nabízí nepřeberné možnosti pro aktivní relaxaci v každém ročním období. Přímo z luxusních apartmánů budou moci jejich obyvatelé vyrážet na širokou škálu vodních aktivit. Na jaře si přijdou na své především vášniví rybáři, milovníci jachtingu, windsurfingu či kiteboardingu. Ti, kteří se rádi nechají unášet větrem provoněným lučním kvítím, budou z brázdění lipenské přehrady okouzleni. Veškeré potřebné zázemí jim poskytne sousední marina, v níž mohou kotvit soukromé čluny, plachetnice a lodě do délky 10 metrů.

Kopce tyčící se nad vodní hladinou formují malebnou scenérii protkanou turistickými stezkami, které potěší nadšence do trekingu a nordic walkingu.

MOLO Lipno Resort je rovněž ideálním výchozím bodem pro provozování velkého množství sportů s pevnou půdou pod nohama. Během jarních měsíců, kdy celá šumavská příroda rozkvete, není nic lepšího než ji vyrazit obdivovat – pěšky, ze sedla kola či koně. Jezerní stezka procházející okolo apartmánových domů je vyhlášeným místem pro romantické procházky, in-line a cyklistické výlety. Pro ty, kteří před hladkým asfaltem preferují členitý terén a adrenalin, se v blízkém okolí nachází singletrail a Bikepark Lipno. Kopce tyčící se nad vodní hladinou formují malebnou scenérii protkanou turistickými stezkami, které potěší nadšence do trekingu a nordic walkingu.

Komfortní zázemí s akcentem na kvalitu a detail

Prodej bytů na Lipně je v plném proudu, aktuálně jsou v nabídce exkluzivní apartmány v dispozicích 2+kk, 3+kk a 4+kk. Většina bytových jednotek disponuje nadstandardně prostornými terasami či balkony, na kterých si budou moci rezidenti odpočinout na lehátkách a vychutnat si příjemné stolování na čerstvém vzduchu s výhledem na Šumavu. Ve standardu většiny bytů je privátní infrasauna, vybrané velké apartmány mají i finské sauny pro klidnou relaxaci po sportovních výkonech. Protože projekt MOLO Lipno Resort myslí na vše, náleží k obytným prostorám i sklepy a kóje pro pohodlné uložení sportovního vybavení.

V prémiovém areálu rovněž vznikne pětihvězdičkový hotel, jehož špičkový servis mohou rezidenti apartmánů využívat, a naplno si tak užít bydlení v přírodě bez jakýchkoliv starostí. Dominantou nového resortu i celého Lipna se stane 150 metrů dlouhé dřevěné molo, po němž je koneckonců celý projekt pojmenován. Nabídne krásné výhledy, které gurmáni rádi spojí s gastronomickým zážitkem v panoramatické restauraci umístěné těsně nad vodní hladinou. MOLO Lipno Resort zkrátka představuje plnohodnotný druhý domov v přírodě, který na jednom místě naplní všechna přání svých rezidentů. A to v jakékoliv situaci a roční sezoně.

Související…

Dva Domy propojují historii Karlína s jeho budoucností
Komerční článek

foto: MOLO Lipno Resort, zdroj: MOLO Lipno Resort

Galerie

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...