fbpx

Zveřejněno: 16. 4. 2017

Češi jsou zvláštní národ. Na jednu stranu jsme země, kde v primetimu běží na televizní obrazovce snad nejvíc pořadů o vaření na světě, ale potom si stejně libujeme v kuřecích kůžičkách, lančmítech a smažáky jíme přímo z mikrovlnky. Kupujeme diskontní potraviny, cpeme se polotovary a olizujeme se nad prefabrikáty. Neuvědomujeme si, že tady už jde o zdraví. Není na čase to už konečně jednou pro vždy změnit? Spolu s neujznávanější českou specialistkou na zdravotní prevenci a výživu Margit Slimákovou bude tato tranformace jednoduchá a plynulá. Nový pohled na jídlo a zdravou stravu získáte na jejím školení jídlovědy.

Máte-li zájem změnit nejen svůj jídelníček, ale i životní styl a přitom nechcete jen dokola omílat mýty o potravinách, které stejně nejsou pravdivé, je na čase se začít školit v Jídlovědě. Margit Slimáková, která pořádá kurz s tímto názvem, je odbornice na slovo vzatá. Zdravotní prevenci a výživě se věnuje prakticky celý život. Vystudovala farmacii a výživu, pobývala a pracovala v Německu, Číně, Francii a USA. Ve své práci využívá osvědčené poznatky ze všech oblastí medicíny a klade velký důraz na zdravotní prevenci. Zabývá se zejména poradenstvím a osvětou. 

jidloveda shutterstock 257581570

Investujte jednou pro změnu do svého zdraví. Slibujeme, že tento pětihodinový kurz se vám vyplatí... a to i z úroky.

Kurz, který vám změní život

Jídlověda nabízí řešení, jak se neztratit v moři nových informací, jak v regálech supermarketů nezabloudit a jak svůj stůl obohatit o takové potraviny, díky kterým se budete cítit dobře a hlavně posílíte své zdraví. Margit tvrdí: "Toto školení je mým pokusem, shrnout to hlavní, co o zdravé výživě, životosprávě a zdravotní prevenci víme, do jednoho srozumitelného celku." Naučíte se zde co je podle současné vědy zdravá výživa a jaké jsou nejčastější omyly. Rozklíčujete hlavní zdravotní problémy dnešní doby a možnosti jejich prevence a terapie pomocí stravy. Získáte i praktické tipy pro efektivní nákupy a na vybudování harmonické domácnosti. A hlavně si vybudujete návyky pro kvalitnější stravu. 

"Denně dostávám spousty dotazů. Ptáte se mě na obecná doporučení, ale i řešení individuálních problémů. Bohužel není v mých silách vše stále znovu každému vysvětlovat, proto nabízím tuto možnost potkat se na mém školení, kde máte v ceně i 20minutovou telefonickou konzultaci do měsíce po termínu konání," vysvětluje Margit. Její kurzy můžete navštívit v Praze, Brně nebo třeba Olomouci. Stačí sledovat Margitiny stránky ZDE.

 

Čtěte také:

Co přivádí české lékaře k hysterii?

První školení jídlovědy

Výživová revoluce! Přehodnoťte vše, co víte o jídle

 

 

 

 

 

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...